Markus250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Markus250
Memberbeebitoit läheb kallix aga vaheldusex olen üht-teist piimapulbrit proovind seal on tegelt rasva ja süsivesikut vist liig palju ja vadakut vähevõitu aga sutsu võib ikka kui massi teha. mulle maitseb eriti gefilus tutteli.
a ei tea kust saax lõssi või piimapulbrit?ja mis koostis on?
Markus250
Membernaiselt olex saand a ei olex julgend proovida äkki ajab oxele? ja sellest piisax vaid titale vist aga jah ilmselt on seal kõik vajalik, tähtsad ained kasvux sees olemas
Markus250
Memberloe kulturismi raamatud esmalt läbi.ok. baasharjutused on vabaraskusega nagu lamades surumine rinnale ja kükk jalale siis jõutõmme ja ka kangiga lailihase tõmme no siuxed harjutused mida teed kangiga alguses enne kui hakkad masinatega isoleeritud harjutusi tegema
Markus250
Membermis või kus see data on siis? ma jagax oma videosid meeleldi aint tahax ka midagi vastu mida mul pole…emulega olen mõne päevaga tõmband, ja mul on:pumping iron, markus ruhl-made in germani, craig titus-the video, flex wheeler-training video, ronnie coleman-the unbeliveable, arnoldi filmid, kevin levrone-maryland muscle machine ja full blown, nasser on the way, arnold classic 2004 ja 1997, lee priest-training camp ja markus ruhl xxxl kõik vist momendil aga selle emulega tõmbab terve rivi veel ja jay cutleri videosid oli mingi 3 vist emules aga miuke see uus on? ja sellest ronnie uuest pole ma ka midgi kuulnd aga tahax küll kust saab?
Markus250
Membervõta sea jõusööta, väga hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Markus250
Memberja koostiselt
Markus250
Membereksikka loomulikult massi. ja mis on normaalseima maitsega samas?
Markus250
MembereMule-ga saab tõmmata kulturismi videosid.
Markus250
Membervastupidi-sellesmõttes et mul ikka naine poole väixem minust-naine 50 mees 100 kilo norm mees peab poole suurem olema!
Markus250
Memberu
Markus250
Memberoleneb mis masinad saalis on…reie taha tõmbed kas kõhulilamades (saab ka hantliga teha nagu dorian yates tegi blood and cuts videos ) või seistes taha või istudes olenevalt saalist ka jõutõmme mõjutab sutsu tagumist reit ja see seljasirutus harjutus
Markus250
Membervahet pole millega segad ju eriti. piimaga ikka iga valk parem
Markus250
Memberno keda need segavad mind küll ei häiri. oled mingi modell vää?just äge ju näha et on areng toimund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Markus250
Member…kas jood seda või keedad või mis iganes või tarbid munavalgepulbrit…valk jääb valgux!
Markus250
Member… efekas(ECA), T-3 ja T-4, Clen…
-
AutorPostitused