Skip to main content

Markus250

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 69 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #39689
    Markus250
    Member

paljud bodybuilderid pidid jooma õlut sutsu näitex nasser, kalmus…tume õlu on ju vastik a hele krdi hea mis arvate õlle joomisest?

ja suitsu teevad ka paljud markus ruhlgi pani marpsi ette oma treening videos-polegi vist siis nii paha vä?

in reply to: 1500m treening #39563
    Markus250
    Member

kas siis jooksjatel oma kodulhekülge pole?ma küll ei lähe jalkameeste või sprinterite lehele küsima kuidas rinda või õlga treenida…

minuarusaamise järgi see on kulturismi lehet

in reply to: puuvili #39573
    Markus250
    Member

iga kell söö, vb enne võistlust aint kulturistid peavad piirama kaloreid muidu küll mitte puuvilju ikka max ja igakell

in reply to: süda #39585
    Markus250
    Member

arsti juures käid siis kui retsepti on vaja ma arvan.seega igakuu umbes?

ja todulisandite kõrvalmõjud?-kõrvalmõjud on aint ravimitel kui neid 10 kordseid koguseid võtta

in reply to: hisi kimbo osaline blokaad #39616
    Markus250
    Member

mis asi äää?mis seal arsti juures veel tegid?

in reply to: BioTech/MLO #39642
    Markus250
    Member

`kust saab universali tooteid?flora majast kuskilt veh?jamis maxab ja mida sisaldab?näitex universali valk.mis halbu kogemusi sis selle valguga saab olla?ei usu hästi, et midagi teeb

in reply to: Müük #39637
    Markus250
    Member

mis ta hind muidu on?

in reply to: Amazon puzzle??? #39651
    Markus250
    Member

kel seda puzzlet ikka aega mängi on?töötab ju

in reply to: geenidoping… #39492
    Markus250
    Member

seda myosiini blockaatorit olex vaja ,et muscel kasvama hakkax fucking sitt geen see blockib musclite kasvu

in reply to: Üleskutse #39681
    Markus250
    Member

mis ta jutus nii hullu sis oli? siin foorumis on ju tõesti väga rumalaid küsimusi esitatud olen tähele pand.enne siuxeid küsimusi peax inimesed kulturismi raamatuid ja ajakirju lugema…

in reply to: Kui kaua keegi jõusaalis on #39500
    Markus250
    Member

kuda te nii ruttu hakkama saate mull läheb esimese lihasega vähemalt tund ära juba kui korralikult teha siis teisega suts vähem juba ja enne seda ka soendus 10 minti ja olenevalt kavast kas teha 2 või 3 lihst päevas trenn on ikka mingi 2-3 tundi vahle on ka 4 vahel 1,5 a mis te sellest kellast ikka vahite tehke tunde järgi et tunned et ikka lihas korralikult läbi tehtud siis edasi ja pesemine +riietumine ikka eraldi ajasees-see pole trenn. a atleedis järjejutus arnold tegi trenni oma 5 tundi päevas väidetavalt, a ex see oleneb ka muidugi palju kasutada taastusvahendeid

in reply to: Naised ja kulturism… #39414
    Markus250
    Member

ah leidsin selle uue ronnie video ka emulest, ehk tõmbab ää.

in reply to: Naised ja kulturism… #39413
    Markus250
    Member

kus data on?

in reply to: MUUSIKA!!! #39459
    Markus250
    Member

olen täitsa vastupidisel arvamusel, ei saa vaikuses keskenduda

in reply to: MUUSIKA!!! #39460
    Markus250
    Member

mul täitsa vastupidi häirib kui mõnes saalis on vaikus või käib jube vaixelt muusika aga mõnes on valjult ja see mulle just täiega meeldibgi trenn läheb palju paremini kohe ma ei salli üldse vaikust kodus ka igas ruumis midagi mängib pidevalt vaikus käib ikka närvidele saalis kuuled siis aint enda hingeldamist ju muusika peax just valju olema olgu ta siis trance või rock vastavalt tujule mõlemad head..

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 69 total)