Markus250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Markus250
Memberotsi mõni vanajõusaal, kus vb ei lähe vanavarustust enam vaja või börsis äkki mõni müüb?mõnel kindl vedeleb kuskil nurgas ja ei kasuta
Markus250
Membermida fakki.mega kallis ju üle viiekümpi küll ei maxax korra eest ja kuu tonna?mis ime saal see küll siis on?ühekorra saab minna aga kuu ei saa?kummaline
Markus250
Memberlahjat dieeti soovid siis max lahja võix olla petidieet ja petile lisax multika preparaat(multivit+mineral)-siis saab organism valgud ja vitamiinid-mineralid .muidugi peti võib ka kohupiima või tuunikaga või kanarinnaga asendada-siis on küll mega lahja energia vaene dieet ja energiat peax organism oma vanast rasvast saama.
aga mida kuradit te selle veedieediga silmas piate ei saa küll aru, pole kuulnud siukest asja, et kas siis kohe sõnaotseses mõttes vesi vä- ja ilma mingisuguste toitaineteta?ja 40 päeva?irf.ärge jurage-see pole võimalik mõnepääwaga vist surex ää- see olex ju puht mõttetu üle kahe päeva küll nii ei saax ma arvan ja ei tasuxki ok iseteate mis teete
Markus250
Memberei, enam mitte
Markus250
Memberkuss kuss, mis sa paugud.aga ma arvan et kui ta seda ei panex siis polex ju ka midagi suurt vaadata-mees peabki ju koll olema, kui ta loodus olex siis olex ju maruigav või mis?kas mõni teist tõesti tahab et profid olex ka puhtad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina küll mitte-tahax ikka midagi maximaalset räiget näha ja veel räigematMarkus250
Memberiba ei aja, carina pole aga tuttav olen tal küll jah
Markus250
Memberei tia mis see sunthol siin maxab?panex kah.poest vist teda kahjux ei saa
Markus250
Memberkus see ruhl sünholi süstind siis on?kas õlga ?
Markus250
Memberruhl on eht räma kapp -mass on kõigetähtsam! aga ta eit on jah rõve, tema trenn on eht.
seda ironi teist videot ple mul-kas seal arnold ka tegutseb või on see naiste värk?
Markus250
Memberseda ma tean ja seal rimis oli veel odavam alla 8
Markus250
Member250 on sustanon ja omnadren ja markus on ruhl
Markus250
Membera mis see sweet potato on?on ta tavalisest kartulast sis ka miskit erinevat?flexi monstrumid kirjtavad et seda söövad
Markus250
Membera siis võib sama hästi juba riisi ja puuvilju süüa
Markus250
Membermis vahet seal on umbes 50 grammi
Markus250
Memberno ikka kõige räigemaid bodybuildingu pilte kasvõi venitatud suurex.monstrumeid
-
AutorPostitused