markus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
markus
Memberpeale jõusaali treeningut võiksid rattaga sõita(kui see võimalik on), siis saab üleliigsest rasvast lahti.
markus
Memberaga seda rasvapõletus pulssi sai ka mingi valemi järgi arvutada. kas keegi teab seda?
markus
Memberkui ma teen aeroobset peale trenni, kas siis ma alandan kaalu ainult rasvaarvelt või ka lihaste arvelt?
markus
Memberhantlite lennutamine on üldse kõigile rinnalihaste osadele?
markus
Memberkui aus olla siis kava on sul ikka päris pea peal. mis su eesmärk üldse on? palju kaalud? palju alla tahad võtta? palju juurde tahad võtta? kui kaua trenni teinud oled nendele küsimustele on vastuseid vaja!ega erilist eesmärki ei olegi. lihtsalt enesetunde pärast teen. võib-olla on väike eesmärk, et lihased suureks. alla ei taha üldse võtta, tahaks, et kaal püsiks seal 75-77kg vahel. aktiivselt olen jõusaaliga 2a tegelenud, aga kokku üldse 4a.
markus
MemberÄra tee kolm päeva järjest jõudu..Tee näiteks esmaspäev, kolmapäev ja reede ja sinna vahele aeroobset..Vähemalt see on minu arvamus.aga miks see hea on, kui ma peale 2 trenni aeroobset teen ja siis uuesti jõusaali?
markus
Memberseda tahaks teada jah.
äkki peab isegi ostma, kui ta nii palju juurde annab.
markus
Memberaga kas jõusaalile ka midagi kasu annab?
lugesin pakendi pealt, et vähendab rasva ja kolesterooli hulka veres.
väike kaalualandav efekt?
markus
MemberNojah mina jaksan teha korralikult pealthaardes mingi 10 lõuga ,kuidseda venda,kes 27 korralikult ilma jõnksuta teeb tahaks küll näha.Igathes min sõber kes 130 surub teeb mingi 15 korralikku lõuga.Meil kunagi koolis kehalise kasvatuse õpetaja soovitas,et kui tahate lõua tõmbamist harjutada tehke esimene päev niipalju kui jõuate ja teine päev kas siis samapalju või 1 rohkem ja nii ta tulebki!
tule järgmisel aastal TSGsse. proovin 35 lõuga ära tõmmata. ja kõik 27 lõuga on ilma jõnksuta, sest õpetaja ei loe neid ja ei ole mõtet ennast niisama väsitada.
aga kui ma tahaks teha nii plokki, kui ka lõuatõmmet, siis millega ma alustama peaks, sest näiteks peale ploki tõmmet ei jõua ma üle 7 lõua tõmmata.
markus
Memberselline küsimus veel, et kui proovin maksimumi teha, kas siis käte lõdvestamine rippes aitab ka midagi?
markus
Membertee jalgadele ka trenni, sest muidu hakkad dressipükstega rannas käima ja selga teed natuke vähe minu arust. teed ainult selga laiaks, kuigi peaks ka muud tegema.
markus
Memberno kui jutt käib 3-est kilomeetrist siis muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvasin, et pikamaa jooks on ikka mingi poolmaraton!minu jaoks on 3km ka pikamaajooks.
markus
Membera mis kellegi rekordid lõuatõmbes on?
endal on pealthaardes 27 ja vanus on 16a
markus
Membertee aeroobset trenni, et süda ka areneks. endal ka vererõhk kõrge ja spordiarst soovitas jõusaali vähem teha ja rohkem aeroobset.
markus
Membertegin 5x jõusaali nädalas ja suht suurte raskustega ning 3000m aeg tuli 11min ja 18sek.
ega see jõusaal midagi sega küll. massi oli sel ajal ~75kg
-
AutorPostitused