marko69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko69
MemberVõib olla küll ainuke. Selg on suur lihasgrupp. Ongi hea, kui ta ainuke treeningpäeval on – saad korralikult läbi töötada. Trapetsit võiks ka seljaks kutsuda – siis teed trapetsit samal päeval.Aitäh nõuande eest!
marko69
MemberTere, olen algaja trenni-tegija, kool just algas, elan ühikas ja on kavas oma keha treenima hakata kuna muud pole teha.Olen vaikselt ka algust teinud, eile jõusaal(saan kasutada edasijõudnute abi, üks vana klassivend suunaski siia lehele), täna jooks ~2km, kavatsen teha 4x nädalas jõusaali ja 2x jooks. Treenimisega on arvatavasti kõik korras. Muret valmistab aga toitumine ja kas raha jätkub. Kuus on võimalik kulutada ise toidu jaoks ~800 kr + 3 söögikorda päevas, sööklas(hommiku saiakesed[mis ei ole küll head, kuid muud pole võimalik osta sealt sööklapuhvetist], lõunal praad[kartulid, liha, salat, kokku ~400 gr + klaas piima], õhtusööl kell 4, umbes sama, õhtusöögi peab poest ise murtsema(sinna seda 800 kr kulutangi), seni on see enamasti osutunud suht väheseks, lihtsalt niipalju et kõht täis saaks, rämpstoiduga probleeme ei ole, eelistan sooja toitu.. niisiis, palun soovitage toitumiskavasi ja mida süüa, tean et neid peaks siin lehel olema, aga ma ei leidnud ja ei oska siin lehel just kõige paremini navigeerida.
Ette tänades.
Tervitus! Ära ennast jõusaali ja jooksuga nii ära koorma. Kui käid nädalas 2 korda jooksmas siis tulemused tulevad aeglasemalt. Soovitaksin sul käia 3 korda jõusaalis nädala jooksul ja ühe korra jooksmas.
marko69
MemberMõlemad on sama head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei.. Sama head.. Kumb on mõtekam?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko69
MemberTere!Viimati sai trenni tehtud (Jõusaal) Mai kuu lõpus ja nyyd kolm kuud vahele jäänud. Nyyd sooviks uuesti trenni tegema hakata aga ei tia mis kavaga alustada, kas hakata tegema algkavaga või mingi edasi jõudnumatele kavaga vms? Või teha aint algkava mingi kuu aega?
Mai lõpus sai 3x jaotatud kava läbi, see oli selline
I päev Rind, triitseps, kõht.
4 harjutust rinnalihastele
2 triitsepsile
2 kõhulihastele
II päev Jalad õlg alselg
3 harjutus reitele
1 säärtele
2 deltale
2 alaseljale
IIIpäev selg biitseps trapets kõht
3 harjutust seljale
1 trapetsile
2 biitsepsile
2 kõhulihastele.
Mul sama lugu oli.. Ma hakkasin edasijjõudnute oma tegema sest algajate oma on lihtsalt üldfüüsilise vormi parandamiseks. Eks iga üks ise teab milleks ta võimeline on
marko69
Memberalustasin kasutamist *
Ühes lauses on viga
-
AutorPostitused