marko69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko69
MemberMismõttes seistes??? Õlga tehes??Mingi 35 kg
marko69
MemberNo ja vahel lõhkeb mul mõni veresoon trennis
marko69
Memberhttp://uk.youtube.com/watch?v=6EDcH3jPsyA&NR=1
Vaadake seda, siis tuleb suur kükiisu peale. Kõik kes te seda teete, teiega võib ka nii juhtuda. Ise kükki ei tee enam (:
marko69
MemberAlaselja vigastus jalapressil (aasta oli vist 2004 kui ma ei eksi, pead ei anna…), peal oli 200kg ja natuke peale…krõks käis läbi ja pärast mitu nädalat oli liikumine valus. Arstile minna ei viitsinud. Kreemitasin. Sai korda.Vasak õlg on ka paar korda välja käinud, ei pidanud arvestust, et millal täpselt. Natuke annab vahel harva tunda (nt hantlitega lendamise ajal)
Muud märkimisväärset pole olnud. Sinikad, mõni suurest pingutusest lõhkenud veresoon- ikka juhtub
marko69
MemberKui tahan galeriid vaadata siis lööb ette:Not Found
The requested URL /view_album.php was not found on this server.
Apache/2.0.61/DataZone SP 2.0 (Unix) Server at gallery.fitness.ee Port 80
Mul avab
marko69
MemberKükk!Kas kükiga põlved läbi ei lähe. Ma pikka kasvu ka u. 193cm
marko69
Membermarko69
MemberMa hoian jalgu veidi kõveras, et üles tõmmata maast, muidu ei ulata.. on see halb tehnika ?Hah.. Jalgu tulebki kõveras hoida mees. Mu treener ütles mulle seda vähemalt, ise ma seda ei tee. Teeb seljale halba pikapeale
marko69
Membermismoodi?Käed jõutõste ajal ülisirgelt ja ülestõstes mõjub hullult triitsale. Pmst ei saa ütelda et see harjutus on selja oma ja see õla oma jne.. Igat harjutust tehes, töötavad kõik lihased
marko69
MemberLühem maa tõmmata…aga seda seljaga, kokkuvõttes pead sa ikka sama maa ära tõmbama, sest sul kang jääb ju sellevõrra kõrgemale ka, kui käed on laiemalt.Ma nüüd peale mõningat lugemist sain aru, et tõesti, biomehhaaniliselt töötab sellise tehnika puhul jalalihas rohkem, kui selg.Ma mõtlen, et suurt erector spinaed mul vaja pole, pigem saagu siis jalalihased rohkem vatti.Ühesõnaga, nüüd mul oleks vaja kuidagi jõutõmme ja kükk kombineerida ühe päeva peale, äkki on kellelgi mingeid soovitusi?Mul võtab kõige rohkem triitsa läbi
marko69
MemberT: rind, õlgMa olen nii paljudelt kuulnud et rind ja õlg ei või ühel samal päeval olla
marko69
MemberSorry aga ei saanud täpselt aru, äkki selgitaksid?
marko69
MemberMillise raskusega nt. seistes kangi suudad suruda.Mismõttes seistes??? Õlga tehes??
marko69
MemberNuusuta kas on halba lõhna tunda v mitte; tee üks sheik ja proovi. Ei usu eriti, et halvaks võis minna, aga proovi järgi, ära ei tapa vb lööb põhja alt ära ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>proovisin, lõi põhja alt
marko69
MemberHeipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a.
AutorPostitused