marko69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko69
MemberPalun andke vastuseid inimesed.
marko69
MemberTere.. üle pika aja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 5 kuud trenni teinud saalis, mul on toitumiskava.. Toitun sellele ligilähedaselt, täpselt ei vea paraku välja. Lihasmassi on veidi juurde tulnud aga jõudu mitte eriti. Tahtsin küsida, et kas oleks mõtekas hakata kreatiini võtma, treener vähemalt soovitas.. Ta ütles et ma peaks võtma seda MASS2-ega (17a. ; 195cm ; 81kg) Muidugi võivad selle taga olla ka puht rahalised huvid. Sooviksin nii massi kui ka jõudu saavutada. Mida peaksin tegema?Selle unustasin lisada.. Kreatiini kohta on kirjas et võib tekitada neeruhäireid vms.. Selle koha peal tuli mulle meelde et mul on neerudel sellised asjad nagu tsüstid.
marko69
Member
Loodan et meeldib.
marko69
MemberSee svung ju
marko69
MemberSUDOKU nr. 3
F ?
I ?
T ?
Vastused kirjutada siia ( :
Sudokul on vaid üks reegel: tühjad kohad tabelis tuleb täita numbritega 1..9 nii, et üheski reas ega veerus ega ka üheski tumedama joonega piiratud 9 ruudukese suuruses tükis ei oleks korduvaid numbreid.
marko69
MemberF – 5I – 5
T – 6
100% õiged vastused ( :
marko69
MemberSudoku nr. 2 siin ( :
Vastused saata siia
F ?
I ?
T ?
marko69
MemberF = 4T = 8
I = 2
100% õige ( :
Peagi lisan uue
marko69
MemberSeda ma just tahangi rõhutada, et selles mõttes pole päris õige enda jaoks copy/paste teha. Inimesed võivad olla nii erinevad juba oma päevasest füüsilisest koormusest, ainevahetuse kiirusest jne. poolest. Toitumiskava mõte on ikkagi selles, et panna konkreetselt paika olenevalt päeva iseloomust mis kell, mida ja kui palju süüa ja, et säiliks toitainete optimaalne vahekord. See on vajalik kõik selleks, et saavutataks võimalikult kiire ja valutu protsess lähetatud eesmärgi poole. Alati ei lähe muidugi nii nagu koostaja kava tehes tegi. Seepärast kaasnebki selle hinna sees ka vajadusel edaspidised muudatused. Ise kava koostades lähtun veel paljudest aspektidest, isegi veregruppist.Ma saan aru et see pole õige. Aga saa aru, et 100% sobivat toitumiskava ei ole võimalik teha kellegile. Fitnessist saadavad kavad on ka ju sellised spetsialisti koostatud, kuid see ei tähenda et pärast kahte nädalat oled sama suur kui orangutang. Kõik tahavad raha teenida selle pealt, kes ei tahaks. Mina ei leia midagit halba kui keegi tutvustab teistele oma toitumiskava, miks nii palju vingumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2008 at 12:53 p.l. in reply to: Kalorid, rasvad, süsivesikud, valgud ja kiudained toidus #169543marko69
MemberArvuta siinse BAV arvutiga välja oma baasainevahetus, selgita välja oma aktiivsus koefitsent, korruta see väärtus BAV väärtusega, liida sellele vähemalt 500 kcal, kasvuks. Saadud tulemus jaota protsendiliselt valkude, süsivesikute ja rasvade vahel. Ntx, valgud 20%, süsivesikud 50% ja rasvad 30%. Kõige selle võid jaotada oma toidukordade arvule.Ja usu, otsingust on sulle palju abi! Lihtsalt võta nõuks sellega tegeleda
oktoober 19, 2008 at 6:34 p.l. in reply to: Kalorid, rasvad, süsivesikud, valgud ja kiudained toidus #169499marko69
MemberArvuta siinse BAV arvutiga välja oma baasainevahetus, selgita välja oma aktiivsus koefitsent, korruta see väärtus BAV väärtusega, liida sellele vähemalt 500 kcal, kasvuks. Saadud tulemus jaota protsendiliselt valkude, süsivesikute ja rasvade vahel. Ntx, valgud 20%, süsivesikud 50% ja rasvad 30%. Kõige selle võid jaotada oma toidukordade arvule.Ja usu, otsingust on sulle palju abi! Lihtsalt võta nõuks sellega tegeleda
marko69
Member