marko69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko69
MemberKui sa teed kolme põhilist baasharjutust – jõutõmme, täiskükk ja lamades surumine ja sööd ka nagu loom, siis võid kindel olla, et tuleb ka massi.Ma ei tea kas see on õige aga mina teen ühel päeval ainult jõutõmmet 5×6 ( 130kg – max on mul 140 )ja täiskükki 5×6 ( 100kg – max on 120 ) ja kõik!Töötab!
Argo
Kas keegi saaks anda täiskükist mulle mingi hea youtube tutoriali?
marko69
MemberEndale sobis väga hästi see massikava :See kava tundub arukas ainult et.. jõusaali päevad oleksid selle kavaga mingi 45 min pikad ju? see on normaalne?
marko69
MemberMul on põhieesmärgiks massi saavutada oma kavaga.. see 5×5 sobiks?
marko69
MemberKas keegi oskaks mulle seletada mis see 5×5 kava on ja mingiseid näiteid mulle tuua. Ise ei saa aru sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko69
MemberKõigepealt tee endale selgeks mis keha tüübiga tegemist! Kui peaks olema ektomorf siis sellise kavaga mida näitasid läheb keha väga kiiresti stressi ja ei tee midagi head! Minumeelest üldse lollus teha metsikult seeriaid ja kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen üle 190 cm, kaalun 81 ja pool aastat tegelenud.. Tahaks massile suunatud kava
marko69
MemberMa ei mõista, miks peaks võtma mõni amatöör endale järsku kasutusele professionaali kava ? Enne kui millestki edasi rääkida võiks keegi selle ära seletada.minu meelest on need algaja kavad siin sellistele inimestele kellel pole võhma ja on väga ebasportlikud.. Kui ma olen käinud pool aastat saalis käinud ei või teha massitsüklit?
marko69
MemberAriklid-treening seal all on ka palju häid kavasid!Seda tean.. seal on kasulikku (Y) aga kas oskad mingit konkreetset linki ka anda mulle.. kasvõi väljamaist
marko69
MemberMinu arvates on liiga palju harjutusi ja seeriaid. Jalale 28 seeriat! Rinnale 20 seeriat ? Ilmselgelt liiga paljuTundub ja palju.. Kust kohast saab veel massikavasid muidu netist?
marko69
MemberÄra pabista.. : D mul tuli nädalaga üle kolme kilo juurde
marko69
MemberSoovitan välja puhata, homme ka päev.irww.. : D
marko69
MemberMa vaatan et arvamused on siin ikka päris seinast seina. Keegi kes mass2-te kasutanud on:
1) kui tihti võtsite
2) aitas?
marko69
Membervõta ainult peale trenni, per**se see reklaam 2x päevasväga võimalik : (
marko69
MemberOleneb kui korras su toitumine on. Kui oled kondikubu nagu mina siis koonerdada ei maksa. Ise tegin trennipäeval 2 jooki ja mittetrennipäeval ühe. Ja kogused peaks ka ikka vähemalt 250ml pulbrit portsu kohta, minu kogemuste põhjal.Kui hakkad kokku hoidma siis pole eriti midagi kasu.
Siis vist saab see pakk kiirelt otsa?
marko69
MemberAlusta massiga, küll jõud tuleb järgi
marko69
MemberTere! Proovisin täna lamades maksimumi suruda. 150-ne juures tundsin, et rinnalihasesse lõi kaenlaaugu lähedal hästi väikese valu, panin 160 peale, surusin sellegi ära kuid valu läks suuremaks. Nüüd on nii, et isegi 50- ne kiloga on valu lihases. Oskab keegi öelda, mille ma nüüd ära rebestasin ja kaua selline vigastus paraneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käi arsti juures. Isal oli sama asi hiljuti. Ei võinud 5 nädalat füüsilist tööd teha
AutorPostitused