marko4589
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko4589
MemberJah, esialgne tekst oli tõesti liiga…. mittemidagiütlev. Vabandust.
No nii, eks vaatame siis. Mida ma teen? Kõnnin, sõidan rannataga
Nii, on veel küsimusi?on küll kirjelda mulle seda rannataga sõitmist milline see välja peaks nägema pole enne sellisest sportimiseviisist miskit kuulnud valgusta mind selles võibolla olen loll ja ei saa aru ja tundi kõndi millisesse tundi kas aeroobika tundi kõnnid aga mida teed siis aeroobikas
marko4589
Memberkas need kõik ained segad blenderis
marko4589
Membermul pole ka eriti viitsimist käia maksan saali eest 800 kuus eelmine kuu ei käinud kordagi ega saal seda raha ikka omale saa,et käinud pole lihtsalt maksan aga teenust ei tarbi
marko4589
Memberwet-biceps show oo see midagi uut kõlab kuidagi erootiliselt
marko4589
Member
marko4589
Member
marko4589
Membermida kujutab endast jõutõmme?pole kunagi jõusaalis käinud, ei tea neid termineid ja asju siis tuleb selgeks teha endale mis on jõutõmme http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/selg/050.html
marko4589
Membermarko4589
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> VANA TÕDE,ET TRIITS JA BIITS ÜHELE PÄEVALE EI SOBI.valku proovi ikke tavatoidust saada söö kodujuustu,kohupiima joo piima.valgusheigi võid peale trenni teha kohemarko4589
MemberEndal hetkel see probleem ongi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd plaanin homsest rohkem alakõhtu teha, kuna ülevalt on 4 ruutu ilusti näha
aga alt on ainult katsudes tunda, et lihas on olemas.
millised harjutused on alakõhule millised ülakõhule
marko4589
Memberviis korda nädalas on liig piisab 3-4 korda küll nii mina käin kõhulihastele teen 5 erinevat harjutust kolmes seerjas igas 30 kordust
marko4589
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks teada,mis teid ajab sellise ilusa ilmaga umbsesse saali ,kui väljas nii ilusad ilmad talvel-sügisel jõuab ju küll nautige ikka seda lühikest eestimaa suve,mis seal jõusaalis seda suve raisata ei juhtu midagi tehke õues trenni mitte higistes saalides miks ei võiks siis värskes õhus oma treeningkavasid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko4589
Memberkus nii odav saal on

marko4589
Memberjookske ma ütlesin jookske
koos masinaga loll.hommikul,kui õhtul on hea oma valik millal ise tunnete,et on aega,kui ka enesetunde järgi,et millal on paremmarko4589
Member4 korda 800 kuukaart ja 300 valgud pluss 7 kuu jooksul 2 korda nädalas 20 krooni oli odavam jõukas 20 krooni tund
AutorPostitused