marko233
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko233
MemberVastupidi – väga õige!Aga kas rasvapõletamisele on kasulikum tehe aeroobset enne trenni või peale ? Ise alustan treeningut 20-30 minutilise aeroobsega ning siis trenn raskustega plus lõpetuseks venitused. Aga ehk oleks siis kasulikum alustada soojendusvenitusetega ning lõpetada hoopis jooksmise ja rattaga? On siin mingit erilist vahet?
Tänud
marko233
MemberTootearendaja, mis mõttes?Et muuta leht võimalikult huvitavaks lugejale on ju vaja välja mõelda ja ellu viia igasugu üritusi, projekte jms. Usu mind, tööd on palju ja samas ka väga huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S väike offtopic ka siis. Nimelt koostöös ajakirjaga JUST teeme galerii kulturistidest, mis ilmub nii olemees.ee lehel kui ka JUSTis. 12 tk vaja, ma vist 10-le juba maili saatnud, 2 on veel puudu. Kes leiab et soovib ka projektis osaleda, andku teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aga leiate et selline üleskutse siia lehele otseselt ei sobi, siis andke teada ja kustutan.
marko233
Memberolemees.ee tootearendaja
marko233
MemberÜleskutse kõigile!!!!
Politsei annab teada, et kõigil avaliku korra tagamisest huvitatud kodanikel on võimalik registreeruda abipolitseiniku koolitusele.
Vabatahtlikel on võimalik abipolitseinikuks registreeruda telefonil 612 3030 või elektrooniliselt aadressil vabatahtlik@pol.ee. Soovijal tuleb teatada ees- ja perekonnanimi, isikukood, haridus, kontaktandmed ning elukoht.
Seejärel kontrollib politsei kandidaadi nõuetele vastavust ning annab teabe edasiste tegevuste kohta.
Abipolitseiniku seaduse järgi saab politseitöös osaleda vähemalt 18-aastane põhiharidusega Eesti kodanik, kes valdab eesti keelt ning ei ole kriminaalkorras karistatud. Sobivad kandidaadid saavad koolituse ning kaasatakse seejärel politseitegevusse.
marko233
MemberMina lasin Kalmusel koostada omale kava, eesmärgiga rasvapõletus ning 3 kuuga kaotasin umbes 8-9 kg. Hiljem kyll tuli ca 4 kg tagasi kuid seda siis lihaste arvelt. Soovitan küll kavade tellimist !!!
marko233
MemberAga peale Audentese keegi veel midagi soovitada oskab?
Ning kui maadluseks treeningkohti eriti pole (ma netist ei leidnud midagi asjalikku selle kohta), siis alternatiivina oleks ka judost huvitatud. Keegi foorumi kylastajatest ei tegele siin sellise asjaga? Tegelt oleks huvitatud ka samas asjast millega jrx tegeleb, aga see paraku ainult tartus
marko233
MemberKuna kreeka rooma on vist vaid ülakehale, siis eelistaks pigem vabamaadlust.
marko233
MemberNo t2nud vastajatele. Tegin oma otsused 2ra. Ostsin siis Optimum Nutrition Whey proeteiini, Animal Cuts rasvap6letajat ning Satur8
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paistab olevat igati aus kaup 
marko233
MemberMinul l2heb toidu peale n2dalas ca 500 eeki. J6usaali kuupilet on 600 ning proteiin ja muud kasulikud asjad ca 1600.- Niiet kuus tuleb kusagil 4000 ringis. Aga samas, ma ei ela ka eestis, niiet see summa pole nagu midagi eriti suur.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko233
MemberLihast kasvatad ainult siis kui sööd kõvasti, sealjuures rasvade põletamine ei toimi eriti. Rasvade põletamisel tuleb reljeefsus välja, samal ajal jällegi lihasmassi ei saa kasvatada.Jutt 6ige, aga p2ris yks yhele seda ka v6tta ei saa. Mina kui alustasin treeningutega uuesti detsembris, oli eesm2rgiks vaid rasva p6letus. 6ige toitumis ja treeningkava paika saades 6nnestuski rasva p6letamine, lihas muutus reljeefsemaks ning ka j6un2itajad on suurenenud ning otseloomulikult ka lihas. Kui ntx jaan. suutsin rinnalt suruda 90 kg, siis nyyd j6uab juba 130 kg.
Kui enne trenni v6tta mingit rasvap6letajat ning peale trenni 2ra juua proteiinisheik, mis sisaldaks ka v2hekene kreatiini (ca 5g) siis ju toimib k6ik.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see k6ik siiski suht off-topic teema. Kas keegi oskab siis esile tuua just mingeid tooteid ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko233
MemberSiinkohal paluksin ise ka abi teadjamatelt meestelt, et kuna ma elan UK-s siis siin seda proteiin No 1 pole minu teada. Kasutan teisi, nyyd aga ongi j2lle purk tyhjaks saamas ning tahaks midagi uut proovida. Kas keegi sellest produktist teab midagi Proteiin LA Muscle. Teine variant oleks Maximuscle sarjast midagi. Oleksin v2ga t2nulik kui keegi oskaks midagi soovitada.
marko233
MemberMa lasin ka paar kuud tagasi Kalmusel endale toidukava teha. Eesm2rgiks oli siis rasva p6letamine. 2.5 kuuga kadus 7 kg. Soovitan soojalt teha selline investeering
“>marko233
MemberAga kes Fat Burnerit Iirimaale toimetab? 2kki saaks yhendust kuidagi selle inimesega?
marko233
MemberJoonud olen fat burnerit ja proovinud, aga mis arvate..kas tegelikult ka toimib see asi? 6eldud on et koos treenimise ja korraliku toitmisega toimib. Aga trenni ja toitumisega naguinii ju p6letad rasva…..
Ning on m6tteid kellelgi kuidas saaks seda fat burnerit UK-sse transportida? Kui leiaks mingi suht soodsa viisi, ma v6taks ette selle asja.
marko233
MemberHuvitav kuidas siis tal see raha teenib. Ma ise elan Inglismaal ja kui siin uurisin selliste toodete kohta, 6eldi et midagi sellist pole ja jook, mis sisaldaks L-Karantiini vedelal kujul oleks hirmus kallis. M6tlesin et ehk peaks siis siia ka tooma hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pakse inglasi k6ik kohad t2is siin. Myymisekoht oleks ka olemas t2itsa…AutorPostitused