marko1222
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko1222
MemberMul sõbra ema tegi sellist dieeti.. rääkis, et oli suht piinarikas olnud ning väga vaevaline. Kaotad lihtsalt lihasmassi..
marko1222
MemberBaruto on eesti raskekaalumeeste au ja uhkus, tõestab.. et suure kehaga võid saavutada nii paljutki, kui vaid tahtmist. Väärt mees.
marko1222
MemberNii teemaarendus kui tekkinud põnev projekt on ju ainult rikastavad!Eksole.. eks igal ühel ole selle pealt oma arvamus ning omamoodi õigus.
marko1222
MemberKrt küll.. ühest väikesest küsimusest on tekkinud suur vaidlus..
marko1222
MemberTean seda tõde, et kui õieti ei toitu pole trennist suuremat kasu rasvapõletamisel.
marko1222
MemberKüsimus on siis järgmine.. et pmst eesmärgiks on rasvapõletamine kehalt ning tuua lihaseid välja ning treenida neid. Praegu lasen enne treeningut jooksulindil 10 minti soojenduseks ning 10 minutit peale jõutreeningut kiire sörgiga.. küsimus ongi siis selles.. et cardio osas olen ma suht arutu, et kas ma peaksin jooksu aega tõstma?
marko1222
MemberPõhiline ongi see, et ega sa ei hakkagi kohe mingeid suuri raskusi tõstma.. et lisad lisad aina ja tõstad aina rohkem.. eks see saavutus tuleb tasapisi ning küll sa sellest aru saad siis.
marko1222
MemberUmbes tund enne treeningut on piisavalt õige aeg süüa.. täis kõhuga trenni minna pole ju kunagi mugav. Lausa väga vastik, ebamugav ja väsitav on trennis olla.
marko1222
MemberKõige parem motivatsioon on see.. kui sa lähed youtubesse.. paned sinna otsingusse Time Lapse – Body Weight ning siis näed, kuidas inimeste kehad muutunud on ja siis kujutad ette ennast sellisena.. kohe tuleb isu minna jõusaali pumpama
“> -
AutorPostitused