Skip to main content

marko1222

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Veepäev #276290
    marko1222
    Member

Mul sõbra ema tegi sellist dieeti.. rääkis, et oli suht piinarikas olnud ning väga vaevaline. Kaotad lihtsalt lihasmassi..

in reply to: Baruto katkestas Aki-basho vigastuse tõttu. #280976
    marko1222
    Member

Baruto on eesti raskekaalumeeste au ja uhkus, tõestab.. et suure kehaga võid saavutada nii paljutki, kui vaid tahtmist. Väärt mees.

in reply to: Kardiotreening #282436
    marko1222
    Member

Nii teemaarendus kui tekkinud põnev projekt on ju ainult rikastavad!

Eksole.. eks igal ühel ole selle pealt oma arvamus ning omamoodi õigus.

in reply to: Kardiotreening #282432
    marko1222
    Member

Krt küll.. ühest väikesest küsimusest on tekkinud suur vaidlus..

in reply to: Kardiotreening #282045
    marko1222
    Member

Tean seda tõde, et kui õieti ei toitu pole trennist suuremat kasu rasvapõletamisel.

in reply to: Kardiotreening #282039
    marko1222
    Member

Küsimus on siis järgmine.. et pmst eesmärgiks on rasvapõletamine kehalt ning tuua lihaseid välja ning treenida neid. Praegu lasen enne treeningut jooksulindil 10 minti soojenduseks ning 10 minutit peale jõutreeningut kiire sörgiga.. küsimus ongi siis selles.. et cardio osas olen ma suht arutu, et kas ma peaksin jooksu aega tõstma?

in reply to: treening #282037
    marko1222
    Member

Põhiline ongi see, et ega sa ei hakkagi kohe mingeid suuri raskusi tõstma.. et lisad lisad aina ja tõstad aina rohkem.. eks see saavutus tuleb tasapisi ning küll sa sellest aru saad siis.

in reply to: Trenn täiskõhuga – tunne? #280638
    marko1222
    Member

Umbes tund enne treeningut on piisavalt õige aeg süüa.. täis kõhuga trenni minna pole ju kunagi mugav. Lausa väga vastik, ebamugav ja väsitav on trennis olla.

in reply to: Motivatsioon #279238
    marko1222
    Member

Kõige parem motivatsioon on see.. kui sa lähed youtubesse.. paned sinna otsingusse Time Lapse – Body Weight ning siis näed, kuidas inimeste kehad muutunud on ja siis kujutad ette ennast sellisena.. kohe tuleb isu minna jõusaali pumpama <_<“>

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)