marko1222
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marko1222
MemberOkay aitab. Minu viga ,et arvamust avaldasin. Teine kord jätan meelde, et hoian oma arvamused endale ja see polnud mingi kritiseerimine, vaid naljakas on vaadata kuidas ta rahmib jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleme sõbrad edasi, aitab küll, eksole:)marko1222
MemberMuidu vend käib 1 kord, jõusaalis on logiraamat ka.. aga juu pole tal pole aega siis muul ajal, igatahes mulle kõrikallale nüüd pole ka suht ilus hüpata. Sorry , et oma arvamust jagasin..
marko1222
MemberMinuga samas jõmmis käib pidevalt üks vend.. kord- kaks nädalas, rohkem kindlalt mitte.. pole näinud, igatahes laupäeviti käib kindlalt ja siis mingi ainult rinna ja biitsa trenni teeb, laseb oma fatburnerit jälle.. ja ainult biitsa ja rinda, mingi pikk dress seljas, kapuuts peas karm ilme näol. Selline jõusaalilõvi.
marko1222
MemberRoheline burner on see nö kõige tugevama toimega siis.. aga minu arvates need burnerid üleüldiselt eriti ei toimi.
Aga, see on arvamus minu kohapealt, pigem mingid toidulisandid kui need kallid joogid.
marko1222
MemberHääl muidugi minupoolt .
marko1222
MemberÜks tüütu asi, mis kreatiini tarvitamisega kaasneb, on tihe vetsuvahet jooksmine.. põiehäda.
marko1222
MemberAND1 kossukets kõrgehäärega. Täitsa mugavad.
marko1222
MemberMa ei usu, et terve päeva vältel shake-isid tarbida väga hea on, imenduvad veidi liiga kiiresti, aga peale trenni või hommikul, miks mitte? Üldiselt kindlasti eelistan terveid toiduaineid.Kaloridefitsiidi all mõtlen, et sööd vähem kui kulutad energiat päeva jooksul. Mitte, et peale trenni toitumine pole oluline, aga kõige olulisem on ikkagi see, mida sa terve päeva vältel sööd.
Selgeselge, tavaliselt sheiks lähebki ju pärast jõusaali sisse.. see on ju sama mis ” Taastaja ” , või ma eksin ?
marko1222
Memberüldjuhul taastub keha enda tootmine paari nädala jooksul, kui korraliku kuuri teed ja üle ei manusta…See fitcrea. pakuks päris huvi, ajas higistama.. ega see mingi niimoodi pole, et koguaeg ajab higistama, et nagu trenniajal ikka rohkem, või kui kõnnid mingi paarsada meetrit ja keha märg?
Kreatiinidel ongi see, et sul on mingi 5 nädalat kreatiini sissesöömist, siis on 2 nädalat pausi , või kuidagi sedasi, iga tooteinfos peaks see üleval olema.
marko1222
MemberKreatiini kasutamisel on omad ohud. Keha toodab tegelikult ise kreatiini aga vähem kui sa seda lisandiga sisse sööksid. Nüüd kui hakkad lisandina võtma võib juhtuda et keha lõpetab selle tootmise või toodab küll aga vähemal määral. Kõige halvemal juhul võib juhtuda et keha “unustabki” selle tootmise ära.Kui suur on tõenäosus , et sedasi juhtuda võib?
marko1222
MemberHoolitsed selle eest, et terve päeva ajal oleks väike kaloridefitsiit.Saaksid selgitada sõna kaloridefitsiiti mulle ? Sheik ei ole kasulik siis kaalulangetamise ajal?
marko1222
MemberKusjuures, ümbermõõdud vähenevad juba päris piisavalt.. võrreldes algeliste möötudega. Ma ei ütleks, et ma päris algaja olen mingi spordivallas võinii.. jõusaalis, no ega ma just mingi kogenud oskaja ka pole, aga mingi täiesti algaja ka pole. 8 ujumistrenni aasta, 2 jalka ning 1 kossu aasta jooksul olen ma nii mõndagi selgeks saanud jõusaali osas ja alati on fitness.ee harjutustepank ning foorum abiks
Kuid kindlasti kõvasti algajam jõusaali osas kui sina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marko1222
MemberMilleks kreatiini tarbida tahad? Kuidas toitumisega lood on?Kreatiini tahaks lihaste suurendamiseks kasutada, et kuna langetan kaalu, ei taha, et jõud väheneks.. vaid suureneks.
Toitumisega.. hmm põhimõtteliselt nädalaõpuks peaks toitumiskava valmima. Eks näha ole siis. Praegu, no nii ja naa.. päris mingi shokolaadi ja krõpse jne selliseid asju ei pugi, aga no söön kuidas juhtub.
marko1222
MemberMis see kreatiin sind ikka ohustab ? Mis kreatiini võtad ?Hms.. ma ei võtagi veel kreatiini.. pmst küsimus läks natuke nihu, ohustumine sellega ei kaasne, eks? Igatahes, kuna ma langetan kaalu, rasva seega.. aga tahan suurendada lihaseid piisavalt, ega see mu keha mingi väga üles ei pumpa lõpuks ning pärast pole mingi 2 korda suurem kui praegu?
marko1222
MemberPealkirjas juba mainitud teema küsimus siis. Küsimus ongi siis selline, et nii.. et teen 4-5 korda nädalas jõusaali, kaalulangetamise eesmärgil ning lihasmassi suurendamise eesmärgil, kasutan Thermogenic Fat Burnerit praegu ning tahakski teada siis.. et kui ma hakkaks kreatiini ka tarbima, et on see hea mulle ja mu kehale ning ega ohusta midagi? Samuti kas tegu on mõteka asjaga, või võiks selle kreatiini unustada.
Sooviks mõne kogenuma treenija kogemusi ja arvamusi.
AutorPostitused