Marko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marko
MemberKui kiirust ei taha kaotada siis ole ettevaatlik raskuste tõstmisega.
Marko
MemberKulla Hary, minu puhul on just suvi aeg kus ma jõusaali ei jõua, kuna põhiala võistlustegraafik on niigi tihe ja jõutrenn oleks liigne pingutus. Järelduse tegingi sügis-talv hooaja põhjal ja ma võin julgelt väita, et ma pole ainukene, kes nii arvab.
Marko
MemberÕige klubi valikul on väga tähtis hea ventilatsioon, tulbi ja reval just ei hiilga selles vallas!
Marko
MemberKui pistab siis püüa hingamine ühtlasesse rütmi tagasi viia. Kõige paremini aitab sügavalt sisse ja välja hingamine mõne aja jooksul.
Marko
MemberLisaks siia niipalju, et Vähi teema juures sõna võtnud Marko pole seesama Marko, kes on siia ennast registreerinud sama nimega!
Marko
MemberKetra natuke vanemaid teemasi läbi sealt leiad vastuse!
Marko
MemberJärgmise toidukorra võid kindlasti varem teha, muidu võib pilt suurest näjast tasku minna. Proteiin peaks ära seedima kuskil ~30 minutiga.
Jah, toidulisade all ei mõelda ainult proteiine!
august 14, 2002 at 5:19 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #31034Marko
MemberPoes müüakse UltreGel´i las manustab parem seda, minu memm on igaljuhul väga rahul!
Marko
MemberNädalamängus isiklikku e-maili sisestades on võimalike kasutatavate tähemärkide arv 25, mis pole just alati piisav.
Ehk võtate midagi ette.
Marko
MemberKui sul nendega kiire on siis mul on need doc failina kuskil arvutis olemas!
Marko
MemberVeebilehe üleval nurgas on menüü Tööriistad, kust avaneb omakorda uus menüü ning selat leiad väikse valiku treeningukavasi!
Marko
MemberUus ja kirjum nagu juudi jõuluuu!
Kunstiline silmavaade weebimehel küll puudub aga ajab asja ära.
Marko
MemberVabandust.
Marko
MemberSee on umbes nagu poroloon, ainult et natuke teise maitsega…
Marko
MemberJah vaene mees ei saa nüüd muud süüa kui ainult pähkleid krõbistada…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Telefoni teel tundus küll, et Vähjal keel pehme… st. lõug pehme.
Ja Marek, ma võin küll eksida, aga kaal oli tal vist mingi 77-78, võibolla natuke vähemgi.
VV e. W saa, siis ruttu terveks. Ilma Sinu lollide naljadeta on Revalis igav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused