Marko Terasmaa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2011 at 9:22 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318461
Marko Terasmaa
MemberKas sel aastal ka võistlust arvutist näeb?Kahjuks olen laupäeval tööl ja kohale ei saa minna.
Lootust on! WiFi on saalis olemas. Loodame, et kiirused veavad otsepildi välja. Igatahes katsetame!
Esimene võistluskatse on kell 10.00!
oktoober 16, 2011 at 9:38 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317925Marko Terasmaa
MemberSüdamlikud õnnesoovid!
Tundub, et meie sportlastel on tekkinud IFBB-s medalitraditsioon ja konkurendid peavad sellega arvestama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberÜtleme nii, et need tööandjad on parajad tainapead tänapäeval, seinast seina. Loeb kogemus, mitte diplom, seega minu arust vahet pole, mis kool diplomi annab, enne peab kogemusi omandama. Sellega on meie banaanivabariigis kahjuks aga nii, et kuna aga kogemusi ei ole kooli lõpetanul, siis oled lõhkise küna ees. Lõpuks on ainus, mis edasi aitab elus, tutvused. Kes tunneb keda jne. Tagauks peab olema või peab selle omale ise tekitama.Majanduskoolil pole häda midagi, sealt saab vaikselt edasi liikuda pärast, TTÜ koha pealt tuleb just üks töötu sõber meelde, nii et võta näpust. Läbilöögivõimet peab olema ka lisaks ja lugematu arv teisi häid omadusi.
Tööandjana võin julgelt väita, et koolidiplom ei tee kellestki spetsialisti. Diplomi omandanu tunneb ennast juba spetsialistina küll. Ikka tööle ja kohe kõige kõrgema tasu juurde nagu teised samal alal töötavad inimesed. Eksju?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millal küll tööandjad siis töötaja meelest tainapead ei ole? Ajast aega on olnud! Aga katsuge siis ilma nendeta läbi ajada!
Üks võimalus on hakata ise ”tainapeaks” ja paari, või paarikümne, või paarisaja perekonna käekäigu eest vastutama hakata. Kes keelab katsetada.?
Marko Terasmaa
MemberArusaadav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas kirjutad ka pärast väikese kokkuvõte sellest mida sa välja tooksid või kohut mõistes tähele panid?
Mõtlesin, et mida selle võistluse juures välja tuua…
Siiani olen kohtunikuks olnud Tallinn-Helsingi-Stockholm linnadevahelisel võistlusel ja Euroopa Openil.
…tahaks öelda, et Masters klassi võistlustel ei tee kohtunikud mittemingeid järeleandmisi reeglites ja võistlejatele ei ”kingita” niisama mitte ühtegi katset ega medalit. Ikka vihane võitlus käib.Vot seda panin tähele.
Marko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberKas kaalu saamisega oli probleeme või langes ise?Täpselt ei näinud, sest magasin. Peep aga tegeles aktiivse kaalulangetamisega ja kaalumisega.

Soolasid toidus seekord ei minimaliseerinud. 100g tunnis langes sellele vaatamata. Eks ei söönud ja joonud öösel, ja nii lihtne see oligi.
Marko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberPeep loobus kolmandast katsest, vigastus?Ja see viimane rekordiparandus 265 KG oli selgelt liiga kõrge. küljekohtunikud, kes muidu vaatasid ilusti kõrgust, siis viimast katset vaatasid suu ammuli püsti seistes, mitte alt õiget nurka
Marko Terasmaa
MemberPeep on kaalutud (65,94kg) ja söödetud. Nüüd natuke ”leiba luusse” ja soojendusele. Tänase v’istluse esimese katseni on 1 tund ja 09 minutit.
Kes huvi tunneb, vaadake otsepilti!
Marko Terasmaa
MemberKohal olemegi. Kontrollkaalumine tehtud. Peebu kehakaal hetkel 67,50 kg. Homme kell 10 peab kaal kukkuma vähemalt 66,00 kg-ni. Muud varianti ei ole.
Marko Terasmaa
MemberNeljapäeval hakkan koos Peep Pälliga ka Pilzeni poole liikuma. Õhtuks peaks kohal olema.
Peep alustab MA1 -66kg võistlusega reede keskpäeval, kell 12 (Eesti aja järgi). Olen talle abistajaks võistlustel ja õhtupoolikul (algusega 18.30) olen kohtunikuks MA1 -93 ja -105kg jõukatsumisel.
Hetkel tagasivaade võistlustele European Powerlifting Championships 2007, Koscian POL. Peep tuli pronksile kogusummaga 660kg
Marko Terasmaa
MemberÕnnitlused!
Tulemusi näeb SIIT.
Marko Terasmaa
MemberSuured õnnesoovid ka minu poolt!