Marko Terasmaa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2013 at 12:11 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342663
Marko Terasmaa
MemberJah
EOK jaoks samuti loevad ainult kogusumma medalid või kui on tegemist surumise võistlusega siis selle tulemus loeb eraldi. Muud medalid on rohkem iseendale…
Jah, ja kogusumma medaliga tuleb ala-medaleid niikuinii pihuga kaasa. Tugev on vaja olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2013 at 12:04 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342659Marko Terasmaa
MemberKahju jah et kirja ei saanud nii esimest katset kui kolmandat, sest seal pidi juba nö riskima, loogika oleks olnud 340 ,350 ja siis mis tunne ütleb, kuid esimese katse ebaõnn ei andnud muud võimalust kui riskida 355…ga.
Mul 355 ajal pilt seisis. Mis juhtus?
mai 10, 2013 at 12:03 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342658Marko Terasmaa
MemberOlgem rõõmsad sellegipoolest, vahet pole kas suur medal või väike medal… medal on medal
Pigem jah, hoiame pöialt et see medal ikka tuleks…
On vahe, usu! Margus ei käi enam ammu ala-medaleid jahtimas!
mai 10, 2013 at 11:44 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342648Marko Terasmaa
MemberVenelane 352,5kg ei jäta midagi juhuse hooleks..
mai 10, 2013 at 11:42 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342647Marko Terasmaa
MemberNo Ilus!
mai 10, 2013 at 11:39 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused jõutõstmises 2013- Margus Silbaum- III koht+ 2 väikest medalit #342644Marko Terasmaa
MemberTundus, et trikoo mängis mäkra, oli liiga tuuga, ei lasknud sügavusse ja vedas tasakaalust välja.
mai 3, 2013 at 8:09 p.l. in reply to: IFBB Women’s European CC 2013 Kristina Koroljak, Endla Vaher, Esta Pilt: kokku 3 kulda ja 2 hõbedat! #342067Marko Terasmaa
MemberPalju õnne meister-neidudele ja treeneritele! Võrratult tublid olete!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2013 at 9:34 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2013. a. lahtised meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises- tulemused, järelkaja #341975Marko Terasmaa
MemberOtsepildi algus kell 11.00
aprill 28, 2013 at 9:31 e.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341573Marko Terasmaa
MemberJah nii ta on olen jõutõstmise andunud fänn ja kui kunagi kulturismis hooaja vahele jätan või enam ei võistle , hakkan tõsisemalt tegelema jõutõstmisega – luban! Kui vähegi liigesed vastu peavad. Sulle Marko aga ütlen, et kui ükskord see tulede põlemapanemine, siis sõltumata värvist punane või valge üle viskab, oled oodatud tagasi lavalaudele “jalga raputama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “. Kes teab see naerab….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..saputama ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Elu on koosneb etappidest ja Sinu mainitud on möödanik. Aga praegu olen küll väga kindel, et teen seda, mis mul hästi välja tuleb. Igasugune aastaringne madal kaloraaž ja veepuudusest tekkinud krambid, panevadki jalga saputama ja teevad enesetunde halvaks…ehk siis ma ei oska seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seekord proovida võis, aga nüüd ma tunnen ennast teatud ringkonnale hulga vajalikum kui siis. Ühe lausega- Tuleb teha seda, mida hästi oskad, kehtib kõigi kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 7:33 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341533Marko Terasmaa
MemberValik katseid minu telefonist.
Tore on tõdeda, et Sa oled peaaegu kõiki viimaste aegade jõutõstmise võistlusi väisanud. Ma usun, et need on alati huvitavad vaadata, aga tavaliselt käivad nii tihti ainult andunud fännid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 6:30 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341529Marko Terasmaa
Memberhttp://www.ustream.tv/channel/townmeeting-tallinn–helsinki-stockholm
Videokordusi saate ka siit vaadata.
aprill 26, 2013 at 7:39 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341477Marko Terasmaa
MemberJaa, olen juba kohal. Võistluspaik on ette valmistatud juba ja ootab kalleid külalisi! Nii Eestist kui välismaalt. Tulge omadele kaasa elama!
aprill 26, 2013 at 6:36 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341474Marko Terasmaa
MemberVõistlus algab juba homme, kell 11.30. Otsepilt peaks jooksma. Testitud.
aprill 24, 2013 at 7:41 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341363Marko Terasmaa
MemberKahjuks Inna saavustust kiputakse tihti ära unustama. Kogusumma MM medalit avatud klassis on ikkagi üliraske järgi teha.
Tänud tunnustuse eest!
/>Ma siiralt usun, et see ei jää viimaseks MM-i Open klassi medaliks! Usun, et tuleb veel kirkamaid!
aprill 24, 2013 at 7:07 p.l. in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus klassikalises jõutõstmises – Maailmarekord tehti üle vaata video! #341357Marko Terasmaa
MemberMaailmas pole tipptasemel numbrit oluliselt muutunud eriti kui arvestada varustuse arengut. Ainult nende aastatega võrreldes on tase hoopis teine, kus venelased keelu all olid (2006, 2008).
See venelaste puudumine on ikka ja jälle Su lemmikteema olnud, aga nüüdseks, kui Vene koondis on dopinguküttide pihtide vahele võetud, ei ole enam nende ülekaal enam 100+kg kogusummas! Väidan, et nad on nüüd võidetavad ja seda ka Alex ja Rait tõestasid! Püüa mõista, et Vene koondis sai teenitud karistuse neil aastatel! Teisiti ei oleks seda suurt riiki kontrolli alla saanud! Ennem oli, et üks jääb vahele ja tuleb uus, jne… mõjus ainult kogu meeskonna diskvalifitseerimine.
-
AutorPostitused