Marko Terasmaa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 23, 2013 at 9:01 e.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2013 – tulemused #354621
Marko Terasmaa
Membernovember 23, 2013 at 8:57 e.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2013 – tulemused #354620Marko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberLaupäev:
Elarile (-120kg) saab kaasa elada alates kella 12-st, täna. Elar alles elab sisse sellese kaalukategooriasse, sest kaalu alles väga vähe ja ega see kaal ei kipugi tema tahtel väga kasvamagi. Praegu usun, et kui homme ta saaks võistluskaaluks 114-115kg, oleks hea. Toitu on siiani jagunud ja usun, et kaal seetõttu langenud ei ole. Näljas ei ole. Saame hakkama. Hetkel mees juba on tunnikese rahulikult maganud, ei lase ennast häirida. Päeval tegi ka paar tundi rahulikku und. Närvid paistavad korras olema.
Padi on ilusasti kaisus ja tšelloga naine valvab und!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme näeme!
Otsepilt; http://new.livestream.com/accounts/5108687/events/2523189
Tulemused reaalajas: http://goodlift.info/live/onlinesidel
Marko Terasmaa
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oskasid ka mulle kõrvale kõige kaunima tõstja leida tänasest kambast! Tnx, Laura!
“>Tõesõna, ma ei ole toredamat publikut veel kunagi näinud kui Norra publik! Viled, trummid, kellad, ragistid ja kõva hääl! Sound on vali ja kõik vilgub! Väga ägeda atmosfääri loob võistlejatele. On millest õppust võtta, kui meil peaksid kunagi tiitlivõistlused Eestis tulema.
Marko tööpostil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marko Terasmaa
MemberKell 15 algab ülihuvitav ülekanne meeste -105kg võistlustest. Oodata on põnevat vastasseisu.
Kell 18.30 alustavad -84kg ja +84kg naised, kus mul tuleb olla nn “põrguvärava” valvuri rollis (tehniline kontroll). Võistlusvarustuse kontroll ja korrapidamine võistluslaval.
Olge liinil!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2013 at 11:28 p.l. in reply to: IFBB Men´s world CC 2013 Morrocco: Tänase Postimehe artikkel #353377Marko Terasmaa
MemberPalju õnne, Ott!
Ma ikka veel mäletan ka seda 2004 aasta MM-i finaali!

Marko Terasmaa
MemberMarko Terasmaa
MemberLeia 10 erinevust!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused