Skip to main content

Mark00

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 83 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: mark00 #221407
    Mark00
    Member

http://www.laagrijoujaam.ee/?tegevus=hinnad

ühekorra hind kallis 100eeku aga Kuukaart aastase lepinguga 700 EEK

kes seal treeneritest tootab? sooviks personaaltreeningut tellida.

in reply to: kas vastab toele… #217205
    Mark00
    Member

soovitan vaadata kuidas kavad koostatud on, vaevalt et kuskil on 3 päeva järjest sama harjutus, suur lihasgrupp vajab taastumiseks vähemalt 72h nt rind,selg,jalg. konkreetset kava mul pole,teen lihtsait baasharjutusi

in reply to: Valk #214954
    Mark00
    Member

ise võtsin ainult peale trenni,ei usu et mida rohkem sööd seda tõhusam on,neid pulbreid on erinevaid osa peab võtma just trenni ajal,ehk minu viga on vist selles et puudub korralik treeningkava,kuna praktiliselt teen kõiki samu harjutusi iga päev,vahest küll teen midagi rohkem.

in reply to: personalnaja trenirovka #210126
    Mark00
    Member

spasibo

in reply to: Kava!! #209628
    Mark00
    Member

tere,oleks ka väga huvitatud kavast käin jõusaalis 3päeva nädalas, mark.erkins@mail.ee Tänud.

in reply to: Süsikad #206838
    Mark00
    Member

kuidas õieti seda segada palju wheyd ja palju traubenit grammides tuleb sheiki panna? palju vett? siiamaani olen umbes seganud arvan et teen valesti..

in reply to: Süsikad #206837
    Mark00
    Member

ja kuidas tõhusamalt nendest rasvadest vabaneda mõtlen just puusa ja kõhupiirkonda,kui õhtuti käia jooksmas kas on tolku?

in reply to: Väsimus #199653
    Mark00
    Member

kas seda saab lahustada koos Wheyga?

in reply to: Väsimus #199645
    Mark00
    Member

suured tänud,lähen ostan dextrot.

in reply to: Väsimus #199628
    Mark00
    Member

Süsivesikuid peaks kindlasti juurde ostma. Muidu lihas väga ei arene. Aga väsimuse koha pealt ei oska aidata.

soory vale tsitaat.kui süüa näiteks kohupiima peale trenni,kas jääb ikka süsikaid väheks?

in reply to: Väsimus #199626
    Mark00
    Member

Tere,2nädalat tagasi hakkasin tarbima Whey-d,jõusaalis käin hommikuti alustan 7-8,kuid viimasel ajal nendel päevadel on õhtupoole õudne väsimus kohe tohutult ei jõua midagi teha,tahaks pidevalt magada,enne pole midagi sarnast olnud,olen kuulnud et selle Whey pulbriga oleks pidanud ostma midagi juurde mis sisaldab süsivesikuid,kas probleem võib olla selles et suht vähene süsivesikute tarbimine? või hoppis see et ma täesti tühja kõhuga trenni lähen?

kui süüa näiteks kohupiima peale trenni,kas jääb ikka süsikaid väheks?

in reply to: Rammumees.. #198457
    Mark00
    Member

aga kust seda kava võiks saada? või teab keegi kes võiks anda personaaltreeningu?

in reply to: Rammumees.. #197382
    Mark00
    Member

ma arvan et kui on kava mis jaotatud kolmeks siis ainult 1 päev vaja treenida alakeha+ vabadel päevadel aeroobne,jooksmine.

in reply to: Rammumees.. #197367
    Mark00
    Member

pole paha,aga arvan et jääb väheks,seeriaid olen harjunud tegema 3x 10miinimum,kava võiks olla jaotatud kolmeks,võin eksida kuid arvan et rammumehed tehes mingit kava panevad rohkem rõhku ülakehale.aga tänan vastamast.

in reply to: Millal on kõige parem…. #195795
    Mark00
    Member

kas 700ml korraga juua piisab? kulp on karbis olemas,kas panna 1 või2 kulpi? segada piimaga või veega_?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 83 total)