Mark00
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mark00
MemberMozet bitseps delat so spinoi?
Mark00
Memberkas minu puhul aitaks seljavenituspink? olen seda plaaninud mingi aeg osta aga siis oli valu läinud ja nüüd paar nädalat tagasi andis valu uuesti märku.
Mark00
MemberVenita ning külasta massööri
Mark00
MemberSelja lihased on väga pinges,kuidas neid lõdvestada? kelle poole mõistlikum pöörduda?
Mark00
MemberÜsna hiljuti veel seisis nurgas, ca 100 eur.Kui meeles, siis võin ükspäev läbi vaadata sealt, kas alles.
tänud! liigun ise ka seal kandis aeg-ajalt,esimesel võimalusel astun läbi.Huvitav kas see venituspink on kedagi reaalselt aidanud.
Mark00
MemberLasnamäel, kotka peatuse grossis igatahes olen venituslauda müügil näinud.See mis siin pildil on ise tehtud muide.kas nägid ammu? mis hind oli? vaatasin venemal on neil suht kirves hind 350euri.
Mark00
MemberMark00
MemberKas keegi teab kas Estis on müügil selline laua moodi vahend selja valude vastu,magasin ühe sellise maha oli müügil Osta.ee paar kuud tagasi.Proovin leida m6ne pildi.
Mark00
MemberMina lähen oma seljaga tomograafi 15-ndal. Eks näis.Ma ei poolda valuvaigistite tarvitamist. Segab pildi nii ära, et sa teed oma seljale pigem kahju kui kasu. Tunnetus on läinud ja võid endale kergesti liiga teha.
Valu vastu aitavad mul stabiliseerivad harjutused (täpsemalt sirutus…seljasilla asendist, jalad lingul)
Võid kasutada ka kõiki neid harjutusi.
Suured tänud soovitatud harjutuste eest! olen teinud neid kuskil 4nädalat ja seljavalu oli kadunud,siis läksin laisaks ja 2nädalat ei teinud midagi ja praegu on seis selline et selg nägu väsib liiga kiirest ära,autos sõites mingi 20min või kodus arvuti taga istudes isegi diivaniil lamades on selline tunne nägu olek terve päev puid saaginud.jõusaali külastan 3,4 korda nädalas.Olen tähele pannud et treenimata on mul see alaselja keskosa,õnneks on saalis selline trenazöör.küsida tahan et kas treenin selga nii nägu kava ette näeb 1kord nädalas või tuleb teha iga treening? just selle trenazööriga.Olen kuulnud et kui treenida tagantjärgi kõiki seljalihaseid saab valust lahti,ei tea kas ka tõele vastab.
Mark00
MemberSelles on sul õigus et siin on palju kirjutatud sel teemal,aga need seljaprobleemid on kõigil erinevad ja kõigile tuleb läheneda indviduaalselt.Kui mingi harjutus aitab kellegile,see ei tähenda et ta aitab ka teistele kel selja mure.Sellepärast küsin et kas kellegil on olnud sama mure.pidasin silmas sama diagnoos.
Mark00
MemberEnamikul inimestel on aga paljudel ei anna tunda. 90% postitustest siin on sellel teemal, loe teema läbi.Rahvakeeles radikuliit.
Selles on sul õigus et siin on palju kirjutatud sel teemal,aga need seljaprobleemid on kõigil erinevad ja kõigile tuleb läheneda indviduaalselt.Kui mingi harjutus aitab kellegile,see ei tähenda et ta aitab ka teistele kel selja mure.Sellepärast küsin et kas kellegil on olnud sama mure.
Mark00
Memberdiagnoosi lisa Väike tsentraalne diski herniatsioon.
Mark00
MemberTere,arsti juures käidud.diagnoos on siis et disk on veidi väljakummuv,teisisõnu see pesa kus on disk sealt on mingit moodi vedelik kadunud, ja nüüd on disk veidi väljas sellest ka valu.Paranemine pidi võtma lausa mitu aastat,see muidugi indviduaalne igal inimesel erinevalt.Aga jumal tänatud pole see väga hull.Õnneks saan oma treeninguid jätkata,aga mõistusega.Küsin siis et kas kellegil on olnud midagi sarnast,mis harjutusi tuleks teha? mida vältida et see ei progresseruks? kas see saab üldse progresseruda(hullemaks minna)? Olen teinud ka harjutusi mis siin soovitati aga ei mingit tulemust,äkki olen lihtsalt vähe aega neid teinud.
Mark00
MemberTere,sai käidud neurokirurgi juures kes saatis tegema magnettomograafiat see tehtud.nüüd nädala pärast peaks minema diagnoosi kuulama.1,5kuu jooksul pole seljavalu kuhugi kadunud.Hetkel aitab ainult diclofenak tablett.Täna oli hommikul kõik ok.käisin trennis.tulin koju ja paar tundi hiljem tuli valu tagasi.Olen kuulnud et ujumine pidi aitama,aga kas see nüüd leevendab seda valu või teeb seljalihaseid tugevamaks? Treenin 3 korda nädalas ja selja päeval teen ainult 2 harjutust,enne tegin 4.kas on see normaalne?
Mark00
Membermozet lu4se sdelat tak.i posle 1. ili 2. trenirovki vzjat 2v6hodn6h.kak dumaes?1Ãðóäü + òðèöåïñ.
2. Ñïèíà + áèöåïñ + ïðåññ.
3. ïëå÷è +Íîãè + ïðåññ.
àåðîáíàÿ òðåíèðîâêà (áåã, âåëî).
Prosto mesjac otd6hal a seichas ho4u podobrat novuju programmu.
AutorPostitused