marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
Membersaate reklaami vaadates nägin et suht suur osa mida reklaamis näidati olid lihasharjutused…üks kõhuharjutustest oli päris kõva arvestades nende kehasi… kas selline asi siis show pärast et inimestel huvitav vaadata oleks ? või kui nad üritavad kiiresti alla võtta siis on kasu sellistest asjadest?
marjasha
MemberÜldiselt päris vaadatav.Tissid olid ka vinged….
Siis kui hoidjad peal om
marjasha
MemberSain ka mingi pisiku endale külge poogitud, mitu päeva juba pea paks ja tatti täis, palaviku pole. Võtsin täna ennast kokku ja tegin trenni, enamus asju oma keha raskusega, väljaarvatud käed. Ei olnud seda õiget jõudu, pulss kohe laes ja higi lahti, pean ilmselt veel mõne päeva rahus olema
marjasha
MemberMa teen pidevalt karmi trenni, et selliseid jalgu saada, see, mis ilusti arenenud on- esi-ja tagareis, säär vajab veel kõvasti vatti. Sa mõtle parem selle peale, et koledad on peenikesed kanajalad, kus nahk ainult luu peal ripub, või siis teine äärmus pekised pakud, Sul ikka kõvasti vedanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberKuna ma ise nagunii rohkem selline tossu-mutt olen, siis mind ennast asi suurt ei häirigi. Või nagu siin enne ilusti öeldi, tuleb armastada end sellisena nagu loodud on.Sõbrannad neid “jurakaid” just väga ei fänna – seetsap tahtsingi nende piltidega lihtsalt illustreerida näidet jalgadest, missugused keskmisi provvasid häirivad.
Ei ole ma neid jalgu kunagi special treeninud, pigem vastupidi – ca aasta eest hakkasin harrastama pikamaajooksu, mis võiks ju neid nö sprinterilihaseid visuaalselt pikemaks venitada. Aga tundub, et geneetika vastu väga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt superilusad jalad, vabalt konts alla ja mini selga, patt oleks hoopis selliseid jalgu peita!
marjasha
MemberSoetasin endale just maitsestamata Prode90, olen teinud sellise koksi- pett, külmutatud vaarikad, pulber, vedel suhkruasendaja, kogu kupatus blenderisse, väga maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mulle maitseb lihtsalt petiga ka…marjasha
MemberJäin oma ingveri teega vist natukene hiljaks- hommikul ärkasin kurgualu ja umbes ninaga, aga joon seda siiski edasi ja liitrite kaupa, ehk läheb siis rutem üle
MemberKui midagi muud ei ole(kindlasti on) siis pärast rasket trenni ikka hea enesetunneTean, et palavikuga ei tohi teha trenni, kraadisin ennast ja mul oli hoopis 35,9- see ka päris normaalne pole… vähemalt pool tunnikest oleksin võinud ju midagi teha, kodus asjad olemas kõik, aga ma ei teagi, kas mind takistas nõrkustunne või laiskuseuss…
marjasha
Memberpigem nali,kerge naps,jõhker trenn, vitamiinid töötavad paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tavalise tee sisse panin törtsu konjakit, c-vitamiini ka võetud, nüüd joon ingveriteed siduniga- superhea maitse, teeb seest mõnusalt soojaks, trenn jäi küll paraku täna tegemata, kui homseks ok kõik, siis teen topelt
MemberMilleks seda numbrit vaja on? Oma silm on kuningas.Ega tegelikult vajadust polegi, puhtast uudishimust tahaks siiski teada
marjasha
Membereedeni omas küll..Tartusse väga tihti just ei satu, ise mõtlesin, et ehk Telliskivi omas, viimati kui seal käisin, oli nii kiire, et unustasin küsida…
marjasha
MemberKas mõnes Fitshopis on rasva% mõõtmise aparaat olemas?
marjasha
MemberSee naine on natuke vale ala peale sattunud…
marjasha
MemberMai Maserilt ikka tulevad aeg ajalt päris head “pärlid”… Mina näiteks ostan oma koju ainult puhast eesti võid, maitseb paremini kui ükski margariin- tarbin mõistlikuse piires, mitte ei määri sentimeetri paksusena leiva peale, äkki siis mõjuks tõesti halvasti
MemberMassaazh ?Kas Sa soovitad LPG d? Kui selle eest kohutavat hingehida ei küsitaks, siis teeks isegi paar kuuri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused