marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberNjah, puhkan, joon jõhvikamahla ja põieteed, soojad riided on seljas, oleks ilm soojem, võiks jalutamas käia, saaks natukenegi liigutada ennast, aga selle külmaga ei julge. Kuna selline leboreziim praegu, siis peaksin toitumise üle vaatama, muidu koguneb selle ajaga veel mõni üleliigne kilo
??:”>marjasha
MemberMehe lapsel lõigati mandlid eelmisel aastal ja ta sõi juba ülejärgmisel päeval võileiba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hull või ongi asjad juba nii kaugele arenenud, et taastumisaeg nii lühike?Mina sain tahket toitu alles kolmanda nädala teisel poolel süüa, enne oleks see esiteks liiga valus olnud ja ma arvan, et haavad oleks ka lahti tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga eks taastumine on individuaalne ja lastel peaks see asi ka kergemini minema.marjasha
MemberMis oli sellise opi puhul mitmekülgne toit? Isegi vist nö jäätisedieet on olemas. Mina lähen märtsis opile.Erinevad jogurtid, kohupiimaksrremid(palju ka ise kokku segatud, mitte valmistooted), püreesupid, mida annab põhimõtteliselt kõiggest kokku keerata ja muidugi jäätis. Ilmselt jäi kaloraaz siiski suht väikseks, kuna neelamine sel ajal suur pingutus. Samas sellest kolmest nädalast veetsin siiski enamus aega niisama vedeledes ja magades, seega ei kulutanud ka eriti energiat, et kehakaal langeda saaks. Sulle edu opiks, kui see vaev kõik läbi saab, läheb ka tervis kindlasti paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberPaljudel kaovad kilod mandlite eemaldamisega. Sel ajal pole muud võimalik tarvitada kui vaid jogurtit jms. Leidsin, et Helluse joogijogurtid oleks parimad sel juhul, neis 3-4g ringis sv ja 11g ringis valku. Ideaalne-nagu valgudieet. Peaks hakkama proovima enne mandlite eemaldamise päeva seda tasapisi harjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pea ainult lahjat jogurtit sööma, on olemas väga palju maitsvaid ja toitvaid püreesuppe ja muud taolist, pluss veel jäätis, mida isegi soovtatakse arstide poolt peale oppi. Ise sõin suht mitmekülgselt, kilo küll läks 3 nädalaga, aga ilmselt lihase, mitte rasva arvelt, sest trenni ju teha ei saanud
MemberKujutan ette, kui palju toitumishäiretega tütarlapsi võib shapingu “sektidest” sirguda… kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberHuvitav mõte tuli veel pähe, et ei tea, kas need treenerid ka ise shapingu toitumispõhimõtetest lähtuvad…
marjasha
MemberGoogli otsingust leidsin Rahvusvahelise Shapingu Föderatsiooni, mis asub Peterburis, isiklikult tean, et enamus shapingu treenereid on vene rahvusest, ilmselt on nad eelnimetatud kohast ka oma litsentsi saanud…
Õhtulehe artilkist siis selline näidismenüü kaalu alandamiseks shapingu põhimõtete järgi:
juurvili – 10 nimetust (400 grammi),
puuvili, marjad – 2–3 nimetust (300 grammi),
piim, piimasaadused – 200–300 ml,
must leib – 60–100 grammi,
toiduõli – 15–20 grammi,
keedetud liha, kala – 50–60 grammi,
kartul – 200–300 grammi,
tangained – 40–60 grammi,
teised tarvilikud toiduained vajalikus koguses….
veebruar 4, 2010 at 8:40 p.l. in reply to: Kas toidu valmistamisel ei saa soolast üle ega ümber? #254133marjasha
MemberTavalist soola ei kasuta, põhiliselt läheb meresool, vähemal määral aroomisool, kalale üldse soola ei pane, sidrunipiprast aitab täiest
MemberAga kahjuks Valgas ei ole ju selliseid rühmatreeninguid. Okei, aeroobika on, aga seal on kõik kooli tsikid koos, kes kaaluvad allanormaali.
Endal hakkab imelik seal olles.Kui rühmakasse minna ei taha, tee kepikõndi- soojalt riidesse, väike veepudel taskusse ja lemmikmuusika klappidega kõrva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2010 at 5:35 p.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253070marjasha
Memberpuusa laius ei olegi probleemiks, pigem kipub ta just liiga kitsas olema.tahaks kas keskkohta kitsamaks, või puusa- ja rinnaümbermõõtu suuremaks. hetkel on mõõdud 88-66-88. rinda ilmselt väga oluliselt kasvatada ei anna
marjasha
MemberRäpparina teda küll eriti kõrgelt ei hindaks, laulutekstid on tühjad ning puudub sõnum.
Ju Sa pole siis tema kõikide lugudega tuttav, päris fänniks ma ennast ei pea, aga väga meeldib, tema filmi olen 2 korda näinud, kontserdil käinud ja kuulnud nii mõndagi lugu, kus sõnum väga tugev sees, loomulikult ei saa seda kõikide lugude kohta öelda
MemberMinu esimene töökoht oli samuti öövahetustega, kui tööle läksin, kaalusin 52 kilo, jõutrenni see aeg väga ei teinud, seega ei olnud ka alakaalus, lihtsalt noor sale tüdruk. Kuna tööks oli põhiliselt toidu müümine, said õhtuks osadel söökidel realiseerimisajad läbi ja võisime need ise nahka pista, oma palka toidu peale ei tahtnud kuutada, seega kasutasin võimalust ära. Jama oli selles, et enamus neist “riknema läinud” asjadest olid ülimaitsvad saiakesed, koogikesed, pirukad jne… tervislikust toitumisest polnud mul sell ajal aimugi. Nii olingi poole aastaga 8 kilo juurde võtnud, ainevahetus tuksis, teksad üle tagumiku enam hästi minna ei tahtnud. Õnneks lahkusin sealt kohast, kuna hakkasid piinama ka muud jamad seoses pideva öise ülevalolekuga. Kaalutõus jätkus veel paari kilo võrra 3 kuu jooksul, suve lõpuks olin suht põrsas juba, mind “päästis” kasvaja eemaldamine selgroolt, peale oppi läksid kilod kolinaga alla… Ainevahetus pole siiski enam endiseks läinud.
marjasha
MemberTuli täna isu taas seda toitu teha, läksin Prismasse vajalikku ostma ja avastasin, et suvikõrvitsat praegu ei müüdagi, selle asemel võtsin kõige suurema ananassi konservi, mille leidsin (ilma veeta peaks kaaluma 450g). Toit tuli sama hea, kui suvikõrvitsaga, soovitan proovida
marjasha
MemberMina praen tavaliselt üldse ilma millegita, kui tegemist just näiteks seentega pole, siis kasutan võid. Ku on olemas hea teflonpann, siis pole mingit rasvainet alla vaja.
marjasha
MemberTund hakkas rivistusega, soojemal ajal olime alati õues, põhiasjad olid jooksud- 60m, 500m ja miil, ainus asi, mis mulle istus, oli miilijooks, teistes jäin tavaliselt tagantpoolt kolmandaks:mad: . Üheks lemmikuks oli orinteerumine, mitte, et ma oleks selles väga hea olnud, aga sai omapead ringi joosta mõne tunnikese, ülesanded polnud õnneks väga rasked ka, kuna kooli ümbrus kodukant ja tänavad hästi teada. Talvel käisime alati suusatamas, kui ilm lubas. Kui tunnid sees toimusid, siis oli suht igapäevane rahvastepall, väga julm mäng- klassiõde murdis käeluu, kui palli eest põgenedes põrandale kukkus, tüdrukud said pidevalt palliga pihta saades haiget. Siis tuli veel igasugu asju hinde peale teha- istessetõusud, üle kitse hüppamised, venitused jne… need kõik tundusid siis minu jaoks väga hirmsad asjad, kuigi ma polnud paks laps ega midagi, sain alati halvad hinded. Ma usun, et mu kekaõps oleks väga üllatunud, kui mind praegu tunneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused