marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberCoral club- Avar ja hea ventilatsiooniga, palju aparaate, piisavalt vabu raskusi, suured riietusruumid, ujula, mitut sorti saunasid ja normaalne hind. Ainus puudus on see, et 6htuti on jüsaalis päris palju rahvast, aga eks see ole igal pool mujal ka nii. Olen ise väga rahul, minu jaoks on ka asukoht ideaalne.
marjasha
MemberTean jah, et seal piima- ja sojavalk sees, vastavalt arsti korraldusele ma aasta aega ei söönud ühtegi neist, lasin organismil ennast puhastada, nüüd vähehaaval mõnd asja proovin. Tavalisi piimatootooteid nii või naa ei saa süüa, kuna keeravad seedimise ja naha tuksi mul, aga Dietmixiga on ok siiamaani olnud. Üritan siis minimaalselt tarbida, jään selle juurde, et ainult peale trenni kasutan. Aitäh nõuannete eest.
marjasha
MemberPeale juustu ja kaera saan neid kõike süüa, pean sis lihtsalt neid asju rohkem oma toidus kasutama. Küsisin Dietmixi igapäevase kasutamise kohta ka sellepärast, et kas sis on ehk trenni tegemise tulemused ka paremad ja kiiremad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberKas peaksin siis D vitamiini spetsiaalselt juurde tarvitama, või on mõnes paremas õlis see juba sees olemas?
marjasha
MemberAitäh! Ilmselt pean siis kalaõlile üle minema, kuna tahaks miski 2 korda päevas õli võtta- enne sööki, et seedimist kiirendada.
marjasha
MemberMul tekkis küsimus kalaõli kohta: kas kalamaksaõli ongi sama, mis kalaõli? Tobe võib see küsimus tunduda, aga tahan lihtsalt teada, kas tarbin õiget asja, kui tahan ainevahetust ja rasvade põletamist kiirendada. Hetkel tarbin siis kalamaksaõli.
Tänud ette:)
marjasha
MemberCoral Clubis
marjasha
MemberPeegliga saan täitsa hästi läbi, parimaks sõbraks päris veel nimetada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ma töötan selle nimel:) Äärmusteni kindlasti ei lasku, minu põhimõte on ikkagi tervislik ja täisväärtuslik elu. Söön kõiki neid häid asju, mis mulle meeldivad, lihtsalt olen koguseid korrigeerinud ja menüüd isegi mitmekesiemaks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberKas ma saan õigesti aru, et kui ma sel päeval trenni ei tee, siis söön vähem kaloreid, kui trennipäeval? Tundub loogiline.
marjasha
MemberMa kahtlustasin sama tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ma sisimas lootsin, et äkki on füüsiline, siis saan rohkem “patustada”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga õnneks olen senini teinud ikka liikuva järgi ja tulemusedki juba tunda -2kg kolme nädalaga, enesetunne väga hea ja kõht ka täis:)marjasha
MemberAitähh:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mõtlen selle LPG peale veel, võibolla pean tõesti veel kannatama, et rohkem tulemust näha, sest tegelikult on mul tuharalihased suht tugevad juba(kuigi mitte üldse punnis, nagu peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kuna teen päris normaalsete raskustega harjutusi juba tükk aega, loodan, et see nahk ka üksord ehk pingule läheb kui vaeva näen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Arvan, et võtan ka personaaltrenni paar korda, viimasest korrast üle aasta juba möödas ja siis sain omaarust suht lahja kava enda jaoks, mida olen ise oma peaga muutnud, ehk teengi miskit valesti seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberSuured tänud! Nüüd ei pea enam oma pead vaevama, et söön äkki valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused