marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberTehnika on paigas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga kui suurema raskusega teen, siis annavad randmed alla (sain siin hiljuti soovitusi randmete treenimiseks, tegelen sellega ja ehk varsti olen tugevam ja söön glükosamiini ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )marjasha
MemberKas põletikus mandlite lõikamine võib raksumist parandada?Peale mandlilõikust minul küll põlvede raksumine väiksemaks ei jäänud
marjasha
MemberMul põlved raksunud nii kaua kui mäletan ja mind see ei häiri see üldse, kui keegi kõrvalt kuuleb, siis ehmatab küll ära, et mis mul viga on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Glükosamiini olen randmete pärast söönud, aga põlvede raksumist pole see küll vähemaks teinud.november 11, 2008 at 10:54 e.l. in reply to: Mis on Sinu jaoks oluline jõusaaliriiete puhul? #133306marjasha
MemberKvaliteetne materjal, mugav ja hästiistuv lõige, ilus värv. Ise kasutan enamasti Nike ja Shock Absorberit(spordipesu)
marjasha
MemberBody Pump, Body Combat, suvel rulluisutamine ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberOlen seda artiklit lugenud jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid meil vähemalt oma kits (maakodus) – sööb puhast toitu, korralikult hooldatud, meheema hoiab hoolega silma peal tal. Neid entsefaliidijuhtumeid seoses kitsepiimaga väga vähe olnud, aga ega 100% kindel ei saa loomulikult olla. Oleme ettevaatlikud, vähemalt ei saa ma seda piima kusagilt suvalisest kohast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberSuured tänud, kindlasti uurin asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kitsepiima joon hea tervise nimel ikka edasi
MemberPulbreid ära söö, need ei mõju figuurile hästi. 3 minuti munad sobivad ideaalselt, kollane söö ja valge viska minema. Lisaks süsiveseikud: nt. juurvilja hautis.Kui pastöriseerimata piimatooted ei tekita jama, siis turult võid leida mahetalu toitu: sõir, hapukoor, rõõskoor, võided… Solaariumist/helaariumist võib olla suur abi. D-vitamiin on inimese tervise võtmemängija ja uvb-kiirgus on naturalway selle tootmiseks.
Ühtegi lehmapiima toodet süüa ei saa, hakkasin kitsepiima vastutahtmist jooma (pidi suurepäraselt lehmapiimaallergia puhul aitama),
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maitse päris kole, jääkülmalt läheb alla kui midagi peale süüa. Munakollast võin proovida, kui sellest kasu on. Solaariumis käin paar korda kuus, näkku ei lase, küll aga olen keha pealt igasugustest ekseemidest- löövetest vaba, mis enne suht tihti mind külastasid. Ehk peaksingi peale trenni kitsepiima hoopis jooma, niikuinii pean seda päevas 0,5 l ära tarvitama?marjasha
MemberVõib minu poolt jällegi naiivne tunduda- mul samuti munavalge vastu allergia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , munarebu on ok, siis ilmselt munavalk ka ei sobi?marjasha
MemberSuur tänu
MemberMy Fitness Rocca, pole küll Mustamägi, aga lähedal ikka
ja Body Pumpi trenne päris tihedalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberJärelikult käisid need kolm aastat jõusaalis magamas. Miks bodypump tulemuse on andnud, seal pole sul võimalik tukkuda lihtsalt.Magan ma ikka ainult öösel oma voodis
. Arvan, et asi võis lihtsalt selles olla, et tegin väga pikalt ainult ühe kava järgi, personaaltreening ainult alguses paar korda, kaks esimest aastat sai kindlasti palju asju valesti tehtud tänu sellele, et liiga palju oma peaga üritasin mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Viimasel ajal olen palju teadlikumaks saanud selles suhtes, loen artikleid ja foorumeid, pööran toitumisele suuremat tähelepanu ja trennikavas samuti palju muudatusi olnud.marjasha
MemberMinu mees jättis neli aastat tagasi suitsetamise maha, oli ikka hull korsten, kaks pakki päevas polnud mingi probleem
. Kaalus siis natuke alla 80kg, paari kuuga võttis ligi 10 kg juurde, siis läks trenni ja kolme kuuga võttis aeroobse trenniga selle alla uuesti, jõudu teha ei saanud siis, sest esimeses trennis suure lahmimisega tõmbas käe hullusti ära. Tänaseks kaalub 96kg, aga see, mis nüüd juurde on tulnud, on peamiselt ikka lihas
. Ise jätisn natuke enne teda juba selle koleda pahe maha, aga hoidsin teadlikult oma söögiisu kontrolli all ja seega ei võtnud õnneks juurde. Suitsusõltuvusest on meie mõlema jaoks saanud trennisõltuvus ja seda juba üle kolme aasta
MemberGlükoosamiin-kondroitiinsulfaat on veidi parem, kuna seal ka kondroitiinsulfaat. Parim oleks aga ArthroStop kreem, mida ka kasutajad väga kiidavad. Halba ei tee ka Omega3.Randmeid peaksid sa minu arust sel puhul eraldi treenima ja venitama, et paraneks elastsus ja vereringe. Ideaalne on Powerballiga treenimine, aga on ka muid mooduseid, loe siit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3770
Minu kogemuste järgi aitab siiski valuliste kohtade kerge treenimine pikemas perspektiivis paremini kui nende treenimata jätmine.
Tänud, võtan Sinu soovitused kindlasti kautusele
MemberKäin päris palju BP-s ja kuna mul pool elu põlvedega jama olnud, siis kui väljaastekükke peab pingil tegema, jään põrandale ja pole küll kurta midagi. Pigem on mul jama olnud randmetega seljaloo ajal- krampis ja valusaks lähevad, nii et järgmine- triitsepsi lugu päris piinarikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Abi on olnud natuke Bio Glükosamiinist. -
AutorPostitused