marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberLõhe väga hea, eriti õhtuti, palju omega 3 rasvhappeid jne. Paar viilu täistera leiba ikka kõrvale, natuke süsivesikuid ka ju vaja.Isiklikult väldin tavaliselt õhtul kala söömist sellepärast, et siis ei lase naine enam ligi, talle ei meeldi kalahaisust meest suudelda.
Sul ei ole sellist probleemi?
Minuarust lõhe väga koledalt ei haisegi ja pealegi mina tervisliku inimesena pesen ikka hoolega hambaid õhtuti peale viimast sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Muide- me mehega jumaldame küüslauku… see hais ju kõvasti hirmsam 
marjasha
MemberIkkagi peaks sööma süsivesikuid ka. Sellega tagad, et need valgud ja head rasvad lähvad sinna kuhu vaja, mitte energiaks.Näiteks greipi olen juurde söönud küll, kuid mitte alati, proovin edsapidi meeles pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberKui sa sööd terve suure lõhe ära, siis on jah karm teema. Nii kaua kuni mõistlikuse piirides oled, on see ok. Ehk siis lõhe on hea valik õhtuks.Ma täpselt pole kaalunud, aga üle 100 grammi vist pole kaalunud see lõhetükk.
marjasha
MemberMis see siia puutub, et naisterahvas oled? Ära loe naisteajakirju, mis rasvu kartma ärgitavad.Ausalt öeldes, ei loegi seda mõtetut jama- pigem terviseajakirju
ja rasvu ka tegelikult üldse ei karda- lihtsalt mõtlesin, et lõhe ehk hilisõhtu jaoks liialt karm. Aga kui teadjamad arvavad, et see on ok, siis lasen lõhet mõnuga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberMul samuti lõppeb trenn tihti üsna hilja ja süüa saan alles 21.30 paiku kui koju jõuan, magama enne 00.00 tavaliselt ei lähe, pigem natuke hiljem. Kuna piimatooted välistatud, siis olen söönud mõni päev isegi paljast lõhet, küsimus selles, et kas see minu jaoks nii hilja veidi rammus pole(ma naisterahvas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?marjasha
MemberTere ka minu poolt. Hädasti tahaks abi. Olen 15 aastane, kaalun 80kg ja olen 168 cm pikk. Ma olen terve elu kannatanud narrimise käes ja nüüd sai mul piir täis. Tahaksin vähemalt 20 kg alla saada. Viimane kuu olen proovinud magusat vähem tarbida ja kõhulihaseid teha. Mul on ka olemas mingi treenimisseadeldis, sellega olen ka teinud. Aga ikka ei ole aidanud. Ma ei ole grammigi alla läinud. Ma ei oska enam midagi teha. Jõusaali ma ei lähe, kuna seal on minu klassi ilueedid kõik koos ja kui ma läheks sinna oma rasvaga, nad surekid naeru kätte ära. Ma lihtsalt olen täielikus masenduses. Ma tahan ka olla kõhn ja käia vabalt miniseelikutes. Tellisin täna ka toitumiskava. Äkki keegi oskaks aidata, kuidas saada kõhnemaks. Ma tahaks just erinevaid kodus või väljas tehtavaid harjutusi ja asju. Mul on lihtsalt kõrini olla selline nagu olen. Palun aidake.Meie jõusaalis käib palju vormikamaid naisi ja mehi ja mina suhtun neisse ainult positiivselt. Käin trennis koos sõpradega ja oleme mitmeid kordi omavahel arutanud, kui tublid need inimesed on, et ennast kätte võtavad, mitte ei kössita nelja seina vahel ja ei haletse ennast. Need, kes Sind narrivad, on täiesti mõttetud jobud, kes ise ilmselt komplekside käes vaevlevad. Ole neist üle- mõtle oma eesmärkidele ja tegutse nende nimel ja usu mind- neid inimesi, kes Sind hinnata oskavad, on kõvasti rohkem, kui narrijaid. Oled väga tubli, et ennast kätte võtad! Soovin Sulle palju jõudu ja pealehakkamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberMees on teinud 3 aastat trenni, viimasel aastal tuli kõige suurem areng, sest kasutas taastusjooki. Järeldus- toitumine ikka pole korras, viimasel aastal see jook parandas kehva toitumist, lihas suutis ka areneda. Soovitan toitumine üle vaadata.Toitumine korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberSee, et kõige suurem kasv just viimase aastaga (kui peale trenni taastusjooki tarbis) on tulnud, ei tähenda, et põhjus kindlasti selles joogis oli. Kuna selline jook ikkagi sisaldab üsna korralikult energiat, siis võibolla varem sai ta liiga vähe energiat (KCal) või siis valel ajal (liiga kaua peale tenni). OK, kuna see sisaldas ka kreatiini, siis see võis tõesti lihase väljanägemist veidi suurendada, aga peale kreatiini tarbimise lõppu mingil määral kahjuks lihas muutub väiksemaks ja ka jõud väheneb.Kokkuvõttes arvan: seda, et lihas nüüd enam kindlasti suuremaks ei kasvaks, ikka eriti selle taastusjoogi valimisega ei reguleeri.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võibolla pigem treeninguga.Tänud kõigile:) annan nõuanded edasi
marjasha
Membervot ei teagi, võib ka vastupidi minna tsenaarium, oletame et ta jätab kreatiini tarbimise ära praegu, sisi võib juhtuda, et lihas muutub kuivemaks, tõmbab ruum-ala väiksemaks, kui enam kreatiini lihas ei saa.Midagi “kokku tõmmata” küll ei tahaks, sest praegune vorm väga super- täpselt selline, nagu olema peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mõte on selle säilitamises ja trennist taastumises.marjasha
MemberKas sa arvad, et kui ta seni oleks peale trenni selle joogi joomata jätnud, siis ei oleks lihased sama suureks kasvanud? Ma nii ei arva, lihaseid ei kasvata mitte mingisugune jook, vaid treening ja toitumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siit oskad ehk järelduse juba ise teha…
Ja üldiselt kõige suurem lihase kasv toimubki umbes esimese aasta jooksul. Ma arvan, et isegi kui ta väga tahaks, mingit olulist järsku hüpet selles vallas tal enam ei tuleks. “Naturaalselt” lihast kasvatades ei olegi võimalik seda VÄGA suureks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni on teinud 3 aastat, jook natuke üle aasta ja see kõige suurem kasv joogi ajal tulnud, loomulikult olid märgatavad tulemused juba esimesel aastal. Lihtsalt ta ise arvab, et kui edasi tarbib seda, siis tuleb ehk veel massi juurde.
marjasha
MemberMinu maitse järgi on Bitterist veel parem Kalev72 tume shokolaad. Ka ei sisalda see piima, Eestis müüdavatest tumedatest shokolaadidest maitsvaim
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühte veel paremat olen ostnud Stockholmist, aga nime ei mäleta kahjuks, kui järgmine kord Rootsi lähen, siis ostan kindlasti suure hunniku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberOlen elu aeg hirmus maiasmokk olnud- sellist asja pole kunagi, et magusaisu poleks, loomulikult ei aja ma endale hunnikute kaupa magusat päevast päeva sisse. Enamasti jalutan kommiriiulist poes ikka mööda, aga paar korda nädalas luban endale üht teist ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu puhul ei olene magusaisu ilmselt küll toitumisest, mõned on lihtsalt suuremad magusaarmastajad kui teised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 10:39 e.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #174554marjasha
MemberVäga hea artikkel- peaks selle oma kahele sõbrantsile saatma, kes ikka minu peale imelikult vaatavad kui trennis käime koos. Nende trenn koosneb jõusaalis enamasti vaid crosstrainerist samal ajal kui mina lisaks sellele ka jõutrenni teen. Toitumise koha pealt on neil ka naljakad arusaamad mõne koha pealt
MemberMesi säilib korralike tingimuste juures aastaid, kiirelt rikneb vaid valmimata mesi, selle raskemad koostisosad vajuvad anuma põhja ning pinnale jääv vedelam osa läheb käärima. Suure hügroskoopsuse tõttu imab mesi endasse õhuniiskust, seepärast peavad säilitusanumad olema hermeetiliselt suletavad, päikesekiirguses hävivad aga ensüümid, vitamiinid ja antibakteriaalsed ained. Kuigi miinustemperatuuride puhul mesi ei kristalliseeru, ei tohi seda panna sügavkülmikusse, sest nii hävinevad vitamiinid ja aminohapped.Kõige paremini säilitab mesi omadused mesi kuivas ja pimedas, õhutemperatuuril 4-8 kraadi, sellistes tingimustes langeb mee bioloogiline aktiivsus 50% võrra alles 20 aasta jooksul.
See et mesi mõne aja möödudes kristalliseerub, on normaalne nähe, sellise mee saab vedelaks, pannes säilitusanuma 40-kraadise veega täidetud nõusse. Vedeldumine toimub 3-4 päevaga, aeg – ajalt segades tunduvalt kiiremini, kord juba sulatatud mesi kristalliseerub uuesti tunduvalt aeglasemalt. Sulatamisel peab anum olema suletud veeaurude imendumise vältimiseks, aegajalt peab laskma soojenemisel tekkiva ülerõhu välja ning mett põhjalikult segama. Kõrgema temperatuuri juures sulab mesi kiiremini, kuid kaotab ka palju oma kasulikest omadustest.
Loe rohkem http://www.hot.ee/metsamesi/Ostmine.htm
Suur tänu Sulle, siin tõesti kõik kirjas, mis meest vaja teada, kindlasti uurin järgi, kuidas seda mett hoiustati enne minu kätte sattumist, aga mul on tunne, et mu vanaema sulatas selle valesti ära
Memberkardan et paar esimest nädalat oleks ma igapäev kõveras selle pildi üle aga usun, et kui elu igapäevaselt samuti pildil oleva asjaga ei seo siis viskab ta kopa ette kiiresti:DEksole ju
… muidugi teiste küljes on ikka naljakas vaadata selliseid asju. Tean ühte meest, kes Tais purjus peaga lasi õlale lõbusa värvilise draakonipoisi tätoveerida- nüüd kindlasti kahetseb kibedasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused