marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberKirjutan siia teemasse ühe loo oma koera kiituseks. Nimelt paar päeva tagasi läks mu mees meie labradoriga jalutama, jõudsid vaevallt poole tänava peale, kui nende ees seisis meie koerast mitu korda suurem elukas. See koer 4 maja meist edasi ja teada-tuntud kuri elukas, oli vist aiast ennast läbi närinud. Mees jäi koeraga korraks seisma ja tahtis siis vaikselt tagasi hakata minema, kui see elukas talle kallale hüppas. Selle peale meie pisike paksuke labrador astus oma peremehe kaitseks välja ja lõi sellele koerale hoopis ise hambad kõrri, nii et see kodu poole jooksis saba jalge vahel. Selline vaprus tema poolt oli päris üllatav, arvestades veel seda, et tegemist on labradoriga, igatahes on meie kutsul nüüd uus hüüdnimi- kangelaskoer
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberMina olen täielik lõhefänn- peaegu iga nädal ostan suure norra lõhe- pool teen ahjus (suvel grillis), pool panen soola (meresoolaga) ja pea ja selgroog lähevad supiks. See lõhe, mida mina Rimist ostnud olen, tundub küll igati ok. Aga kui lahjemt kala tahan, olen ostnud hõbeheiki, aga seda karbis külmutatult, sellega tekib küll küsmus, et kas on ikka tervislik
marjasha
MemberNivealt on hea kergelt päevitava efektiga ja trimmiv kreem. Lõhn meenutab kergelt maasikat või melonit (minu arust).See lõhn võib ju siis hea olla, kui kreem pudelis on, aga kui nahale kannad ja mõjuma hakkab, kas ka siis samamoodi lõhnab?
marjasha
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Naised käivad, kerge jume eesmärgil, siis see normaalne, aga sellest tekib paljudel sõltuvus: tahavad aina pruunimaks ja pruunimaks. Lõpuks ollakse rõvedad grillkanad valmis.
Mul üks tuttav rääkis, et talle oli nahaarst rääkinud, et solaarium ei aita eriti midagi, vaid see väga ajutine lahendus ainult.
Tean mehi, kes käivad solaariumis, kuna nahaarst on seda soovitanud (teatud akne vormi puhul ). Teisi mehi nad küll ihara pilguga ei piilu
marjasha
MemberKahjuks netis pole seda infolehte üleval, ega ma ise välja ei mõelnud seda.Solaarium asub jõusaalis, seega hea peale trenni minna.
Ega ma arvanudi, et Sa selle ise välja mõtlesid
marjasha
Membervananemise vastu aitab ta jeee…V6tke D vitamiini, kui loomulikult p2evitada ei saa.
Aile, kas D vitamiini söömine täiesti ilma päevitamiseta annab jumet juurde? Kui nii, siis hakkaksin kindlasti tarvitama
marjasha
Memberhuvitav,infolehelt lugesin et aitab naha vananemise vastu
Olen 2korda käinud nüüd 10 ja 12 min aga vaevumärgatav jume on juures ,et nii pruuniks minna nagu mõni neiu tänaval tuleks seal vist tunnike ära istuda
Mõni on ikka kõvasti üle pingutanud sellega ja pruunist jumest asi kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tule taevas appi, kus kurjal infolehel see veel kirjas on, et solaarium naha vananemise vastu aitaks? Kui see nii oleks, siis ma vist solaariumis ainult istukski
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Selleks, et korralik jume peale saada, peaks käima paari päeva tagant 7- 10 korda, kindlasti tuleb kasuks korralik solaariumikreemi kasutamine. See, kui jumekaks keegi läheb, oleneb nahatüübist, mina näiteks väga tumedaks ei lähegi- selline ilus kuldpruun jume tuleb. Muidugi mõned neiukesed kasutavad kes teab mis porgandiekstraktiga kreeme, mis naha oranzikaks teeb ja see küll ilus pole. Kindlasti peaks ettevaatlik olema, et ennast liiga ära ei kärsataks, sellepärast ei tohikski kuuri ajal iga päev päevitada- 48 tundi peaks ikka vahel olema. Tüdrukud, kes solaariumis töötavad, on enamus väga kompetentsed ja oskavad vastavalt nahatüübile soovitada, mis tugevusega kabiini inimene kasutama peaks ja kui palju.marjasha
MemberSolaariumis olen käinud ca 5 korda, tahtsin testida, millega tegu, pakuti tasuta.Nahka kuivatab see küll, kuid naha kuivus kaob mõne aja jooksul, kahe nädala jooksul solaariumis mitte käies võiks arvata, et siis on naha kuivus normaalne taas, seega käia lihtsalt harvem.
Esimese kahe korraga sai 10min seansi pikkuseks valitud, see tekitas suure kipituse ja punetuse nahale, sama efekti saab, kui suvel 28 kraadise päikese all rannas paar tundi vedeleda, siis on sama kipitus. Järgmised seansid valisin 7 min, need tundusid sobima hästi. Sai keha pruunimaks küll, selles suhtes võib öelda, et asi toimib, ja huvitav oli see, et ülekeha saab pruuniks, ka tagumik läheb pruuniks, ma seda ei uskunud esmalt.
Kui keegi küsiks, et kas enne solaariumit tasuks end pesta, ja pärast solaariumit mitte, et saavutada tõhusam tulemus, siis ütleks, et see on küll rumal idee, seda küll teha pole vaja. Silmakleepse kasutada ei soovita, need kukuvad silmadelt kohe maha, parem lihtsalt silmi kinni hoida, või kasutada päikese prille.
Solaariumisse rohkem minna pole huvi, aga vähemalt on nüüd kogemus millega tegu, ja saab soovitada selle kohta aspekte, kui keegi küsib.
Omast kogemusest võin öelda, et pigem tasub enne solaariumit ennast pesta kui pärast – toimib paremini ja kui vahetult peale solaariumit pesed ennast, kulub kiiremini maha. Naha kuivuse vastu olen ise kasutanud üliniisutavaid kreeme nii päevitamise ajal kui peale seda. Kui püstises solaariumis käia, siis enamus kohtades on olemas prillid, mis kummiga ümber pea käivad, pikali olles võib lahtised panna, ise muidugi kasutan rätikut näol ja kaelal.
marjasha
MemberDove’i Summer Glow on üldiselt minule siiani meeldinud sari. Ei jäta ebameeldivaid oranže triipe, jume tuleb ühtlaselt ja ajapikku ning on samuti hea niisutaja igapäevaseks kasutamiseks.Olen seda proovinud küll, aga lõhna hakkab väga vastu. Mäletan, kui proovisin seda kreemi ükskord ja mees õhtul küsib, et mis krdi jubeda haisuga möksi ma endale peale olen määrinud, peale seda pole enam kasutanud. Kreem ju ise hea lõhnaga alguses, aga kui nahal toimima hakkab, siis läheb väga jubedaks
marjasha
MemberAasta- poolteist käisin suht tihti solaariumis, läksin tegelikult hoopis eesmärgiga nahk korda saada- mind lapsest saati igasugu nahapõletikud kimbutanud. Nahk nüüd ilus ja puhas- ainult keha peale olen lasknud- nägu ja kael kaetud rätikuga. Viimasel ajal olen vaid kord kuus käinud, tegelikult ei tahaks enam üldse käia- ei taha noorelt kortsu minna
Loodan, et kui enam solaariumis ei käi, siis nahahajamad tagasi ei tule(kasutan häid nahahooldusvahendeid). Jume säilitamiseks peaks ilmselt aeg- ajalt mingeid isepruunistuvaid kreeme kasutama, kuid kahjuks enamus neist jäävad ebaloomulikud ja on koleda lõhnaga. Kui keegi mõnda head kreemi teab, siis andku teada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberKüsimus järgmine, et kui laevasõit sõidab a`la 1-2 päeva, siis mida võtta tervislikest ja kasulikest toiduainetest/söökidest kaasa? Külmkappi kajutis pole ja nagu teada puudub ka ise toidu valmistamise võimalus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel sai mitu korda Rootsis käidud ja kuna viimasel korral ei tahtnud laeva õhtusööki osta(pettumus esimesest korrast- õhtusöök võrreldes näiteks Saksamaa vahet sõitva laevaga suht jama ja hind hirmkallis). Kodus olemas külmkast- selline sangaga, mitte väga suur, aga hoiab asjad mõnusalt jahedana. Sinna sisse sai pandud salateid-sinki-puuvilju ja jooke. Söögid kõlbasid ka tagasisõidu õhtul ilusti süüa. Enadle tundus muidugi koomiline sellise kastiga laeva minna, aga polnud hullu- sulasime sadamas õlleturistide massi ilusti sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberMa oma kogemuste baasil olen täheldanud sellist seaduspärasust, et enamasti nendele naistele, kes ise on suuremad (=paksemad) jäävad rohkem silma laiaõlgsed, laiakaelalised ja jõuliste kätega meesterahvad.Kõhnematele neiudele jällegi paistavad olevat meeste puhul atraktiivsed hästi defineeritud 6-pack, rinnalihased, tagumik ja säärelihased.Sellel reeglil on muidugi palju erandeid, sest naiste puhul kipub meesideaal muutuma sarnaseks nende enda hetkel olemasolevale partnerile, st. nad kipuvad idealiseerima seda meest, kes neil juba olemas on.Kui see “suure naise” seaduspärasus Sulle minu postituse põhjal meelde tuli, siis panid küll mööda. Eks on asi pigem ikka selles, mis tüüpi mehed kellelegi meele järgi on. Ja see, et naine just oma partnerit idealiseerib – sellega on pahatihti lugu hoopis vastupidi. Tean küll ja küll naisi, kes oma elukaaslase kehaga rahul pole- kas on mees liiga kondine ja nõrk, või siis ennast rasva söönud laiskvorst. Kui enda kõrval on kena ja sportlik mees, kes oma välimuse ja tervise eest hoolt kannab, siis on ju ainult positiivne, kui naine teda enda ideaalmeheks peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .marjasha
MemberOlen viimased paar päeva tunnetanud tavapärasest häiritumat südame tagumist. Eile öösel vaatlesin selle tulemusena lage tund aega une asemel, täna tööl annab südame puperdamine endast samuti tavapärasest tugevamalt endast teada. Varem sellist muret pole olnud.Järgin siinsete treenerite poolt kokku pandud toitumis- ja trennikavasid. Olen normaalkaalus 20 aastane naissoo esindaja. Umbes 3-4 kuud tehti ka põhjalik terviseuuring, sealhulgas kardiogramm ja stressitest. Toidulisanditena kasutan vaid Arthrostopi ja Omega-3e lisandit. Perekonnas leidub südamerikete ajalugu mõlemal pool.
Hiljuti pole trennikoormus märkimisväärselt muutunud, mainida võiks vast ainult olukorra sunnil tantsutundide vahetumist ellipsi/ratraa sõtkumise vastu. Trenni teen 6 korda nädalas, 3 päva jõusaali, 3 aeroobset. Samuti olen vähemalt viimased paar päeva korralikult öösel magada saanud, kuigi eelnev nädal oli nagu vast paljudel tugeva pidutsemise tähe all veedetud.
Siit siis küsimus, et millest see häiriv südametegevus tingitud võiks olla ning mida selle vastu peale hakata?
Kui see tugev pidutsemine Sul ka rohke alkoholiga möödus, siis pole ju imestada, kui tervis tunda annab. Mul kord on isegi mitte just väga suurest kogusest rummikoksi joomisest öösel süda puperdama hakanud… Teine variant, mis mulle pähe tuleb, on näiteks õhtune kohvi- või energiajoogi tarbimine. Samas mu mees on sellist asja kogenud paaril korral, kui tööl on pingerikas periood olnud ja ta mõne lahendust nõudva asja peale liiga palju mõtlema on hakanud.
marjasha
MemberMinu haigused mandlitest õnneks/kahjuks ei ole. Arst vaatas üle, ütles, et on nagu beebil. Tähendab see siis head või halba?! :SMul muidu tolmuallergia, sellepärast ninaga tihti probleeme(vahest nina kinni, teinekord vesine). Sellepärast vist ka külmetushaigused tulevad kergemini ligi.
Kas keegi, kellel ka allergia, on tihi haige? On see üldse omavahel seotud?
Allergiast küll külmetushaigused ei tule, pigem allergia sümptomid võivad sarnaneda külmetusele- kinnine ja vesine nina, köha… Endal tugev tolmuallergia- pesen hoolega põrandaid, tekid-padjad, madrats allergiavabadeks vahetatud, ikka öösiti nina kinni, selle vastu kasutan allergiaspreid, mille arst kirjutas. Mõned korrad on tulnud ka astmapiipu kasutada, kuna allergia suht kaugele arenenud. Plaanis on paigaldada õhuionisaator koju- see peaks kõiksugu tolmulestad hävitama ja ma ei pea enam spreid kasutama. Kui allergia kõrvale jätta, on mu tervis väga hea juba mitu aastat, kuna mandlid lõigati ära.
marjasha
MemberNo loomulikult pesen ka mina hoolikalt hambaid, aga ta krt tunneb ikka ära. Tal vist hea maitsemeel!
Muidu mulle maitseb ka küüslauk, kuid samal põhjusel neelan hoopis kapsleid.

Mina söön küüslauku ikka peale tervislike eesmärkide ka maitse pärast ja mõnuga- leiva peale- kastmete-toitude sisse… Trikk on selles, et kui teisi ei taha eemale peletada küüslaugu haisuga, siis tuleb seda õhtul süüa- korraliku süühügieeni järgides hommikul inimeste sekka minnes ei haise midagi. Ja kui kaks inimest mõlemad küüslauku söövad, siis ei tunne seda lõhna niiväga ja pealegi pole mul vastik kui mu oma kallis mees teinekord õhtul natuke küüslaugu järgi maitseb- igaõhtune suitsu- ja õlleseguhais on kindlasti sada korda hullem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused