marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberValima küll minna ei saa, aga üht-teist on erakondade kampaanite kohta öelda küll- mõttetu raha raiskamine- söögi alla- vahele ja peale- raadiost, telekast… kõge suurem promoja tundub olema Keskerakond- linnas ringi sõites on nii mõneski kohas roheliste särkidega noori õhupalle ja komme jagamas näha. Ei taha küll mingi kiunu üles kiskuja olla, aga seda raha võiks praegusel hetkel vähe mõistlikumalt kasutada- terve mõistusega inimene ei tee ju oma valikut selle järgi, kui hästi Ivari Padar vankrit hobusega kraavist välja tõmbab või kui palju õhupalle Savisaare jüngrid lastele jagada suudavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Teema juurde tulles, siis ühtegi erakonda ei kuulu, ega kavatse seda kunagi ka teha. Kuigi poliitikas väga kodus ei ole, siis kui valida antakse, tundub Mart Laar enam- vähem valitav olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberSuht mõistetamatu, miks sellest seagripist nii suur paanika on tehtud- põhimõteliselt on tegu tavalise gripiga, millel lihtsalt teised ravimid natuke ja nakatunud on väga vähe inimesi. Tavalisse grippi sureb kõvasti rohkem inimesi, on mu tuttav arst öelnud. Sama lugu umbes nagu linnugripi paanikaga oli mõni aasta tagasi .
marjasha
Memberqueer eye for a straight guy
By the way- ka väga mehine mees võib olla hea shoppaja ja stiilinõuandja naisle
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …marjasha
MemberMu sõber kassib kods ja mees võitis rummi kihlveos ühe teise sõbraga

marjasha
Member2:0
))))))MESSI maaima parim jalgpallur. 20 minuti pärast hakkab Kristiina nutma.Mu sõber katkub juba ükshaaval juukseid peast välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberSeda just päris armumiseks ei saa nimetada, aga ikkagi- kui kolm aastat tagasi hakkasin trennis käima, siis oli mu esimene jõusaali treener üks tütralaps… hakkasime väga hästi läbi sama ja nüüd on ta mu üks parimaid sõbrannasid

marjasha
MemberBarcelona… aga see rohkem kiusu pärast sõbra vastu, kes hull ManU fänn. Peaasi, et ilusat mängu näeb

marjasha
MemberIse kanname mehega suht palju ikka dresse- koeraga jalutamas käies, oma aias või sõprade juures grillimas, marsuudil trenn- pood ja kuna mulle õudselt meeldib palju jala käia, siis näiteks kui tahan vanematele külla minna, kes elavad viie kilomeetri kaugusel ja meid ühendab põhimõtteliselt jalgrattatee, panen ka siis enamasti dressi selga. Loomulikult peab dress olema ilus. Kontoris, kohtumistel, linnapeal käies jne… on loogiline, et soliidne riie seljas. Minu mees on selles suhtes mõnus, et ta teab ise täpselt, kus midagi sobib kanda, oskab väga hästi omale ise riideid osta, ütleme nii, et ka 70% minu riietest on ka tema ostetud ja valitud ilma et mina juures oleks olnud. Et siis teema juurde tulles- meestetüüpidega, kellest kaugelt mööda käia on nii, et minuarust väga liigitada ei saagi, Mina vaataks emsalt ikka väljanägemist- kui on näha et inimene oma välimuse üldse eest ei hoolitse(räpakas riietus, rasvased juuksed jne…), siis pole temaga mõtet mingit tegemist teha, sest kui ta endast lugu ei pea, milline ta siis veel teise inimesega on. Ja kui väljanägemine ok, võib juba juttu tegema minna ja eks siis mõne aja pärast selgub, kas on sellist tüüpi, et peaks kohe minema jooksma või on lootust, et tegu on normaalse ja toreda inimesega

marjasha
MemberLPG on tõesti hea. Ise käisin küll lihaste lõdvestamise eesmärgil, aga see protseduur ise enesest on ülimõnus! Soovitan!!Hind on LPG-l küll kahjuks väga soolane, aga kel võimalust on, siis kindlasti proovigu. Mu sõbranna, kes enne rasedaks jäämist mitu kuuri tegi, näeb praegu vähem kui aasta peale sünnitust superhea välja- nahk on nii ilus ja prink ja tselluliiti pole. Nagu eelnevalt olen samas teemas öelnud, siis kuivharjamine annab pika aja peale sama tulemuse kui kannatust ja viitsimist on ja raha ka ei kulu
Member…ja mida pikem saabas, seda parem
…ja ilusam ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberMinu patt on solaarium
marjasha
MemberMul täpselt sama jama haigutamisega, on olnud ka õhupuuduse tunnet niiet pea hakkab surisema ja silmad lähevad märjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hingamist ikka proovin jälgida, kuigi teinekord läheb ikka segamini ka kui liiga palju selle peale mõtlema ja pingutama hakata. Ei olene see minu puhul ka kellaajast või eelnevalt söödud toidust. Sõbral trennis ka sama asi.marjasha
MemberOlen sarnastes teemades korduvalt kaasa rääkinud- peale madnlilõikust elukvaliteet hoopis teine- enesetunne supper. Haige olen muidugi kahe ja poole aasta jooksul paar korda olnud, kuid mitte midagi tõsist – natuke nohus ja palavikus, ilmselt miski väike viirus. Muidugi küüslauku ja sibulat kasutan toitutegemisel iga päev, pluss veel mesi ja sidrun, eks need aitavad ka tõvedest eemale hoida
Member1. Rind kangiga
2. Erinevad kükid
3. Jõutõmme
marjasha
MemberEnamus kõhulihaseharjutusi
, aga eks ilu nõuab ikka ohvreid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused