marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberArmastusse esimesest silmapilgust ei usu, pigem meeldimisse, seejärel tuleb armumine ja kui õige asi on, siis on mõne aja pärast aru saada, kas on armastus või mitte, isegi kui selleks päris pikk aeg kuluda võib. Meil oli niimoodi, et paar aastat käisime ühes koolis, siis vaatasin küll, et jube kihvt poiss on, teised tüdrukud jooksid järgi ka… kooli lõpus sattusime ühele peole, läksime tantsima, siis ta suudles mind- hommikuni välja… armusin vist ära ka suht kiiresti, aasta – poolteist oli suht ebakindel värk tegelikult- paar korda sai lahku ka mindud selle aja jooksul. Kui lõpuks uuesti jälle kokku saime, hakkas asi ainult ülesmäge minema, nüüdseks oleme 6 aastat lahutamatud ja minuarust läheb see armastus iga päevaga ainult suuremaks, seda näevad ka teised kõrvalt ja muudkui imestavad, et meil selline suhe. Oleme üksteist päris põhjalikult tundma õppinud, koos läbi käinud igasugusest pasast ja kõige raske kiuste ikka koos õnnelikud olnud. Räägime kõigest nagu parimad sõbrad, kui kakleme siis mitte üle ühe päeva ja mitte kunagi nii tõsiselt, et peaks minema jooksma. Armunud oleme ka muide ikka veel. Ei usu neid, kes ütlevad, et ajaga läheb asi lahjaks- järelikult pole need inimesed kokku loodud või lihtsalt ei oska koos elada, kahjuks pooled meie sõpradest lahku läinud omavahel, kõrvalt päris kurb vaadata, mis nad üksteisele teevad.
marjasha
Memberja see lihtsalt väga ilus laul Sarah Mclachlanilt…
marjasha
Membersee sai nö Meie lauluks, kui mees helistas mulle mõni aasta tagasi Saksamaalt ja ütles, et kuula, meie laul tuleb raadiost…
marjasha
MemberEks see kõik maitseasi- mulle läheb väga erinev kraam ja olen vist nii emotsionaalne, et isegi AC/DC võib silma märjaks kiskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=tz8BvSiop5Q
Meie pere pisarad kuuluvad sellele mehele…
marjasha
MemberMinu mees 180 cm ja 94-96 kg olenevalt päevast ja heas vormis, umbes sama pikk sõber 5 kg kergem, trenni ei tee ja sööb mida tahab- suht rasvane näeb välja
MemberTarbin mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegusel ajal igasugu toredaid laatasid toimumas- sealt olen ikka ostnud, saab otse tootjalt ja valik ka suur.marjasha
MemberReljeefsed lihased meeldivad endalegi, ülakeha liga suureks kindlasti ei tohiks minna, tuharaga hoopis teine teema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ideaalne sportiva naise keha on minuarust nii mõnelgi Body Pumpi treeneril. Aga loomulikult, kui naine tegeleb kulturismiga, siis peabki suur olema.marjasha
MemberPäris naljakas oleks, kui jõusaalis hääled häirima hakkaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vahest saab isegi nurga taga kõhutäie nerda, kui mõni mees punnitab kangi ja samal ajal Tarzani hääle valla laseb… Higi vastu aitavad salvakad ja endal õnneks alati rätik kasas, mille alla saab panna. Küll aga tahaks vastu pead anda mõnele inimesele kes vähe sellest, et oma kasutatud asju tagasi ei pane, o täishigistatud salvakaid näiteks asjade külge jätavad- täna üks teada tuntud mees sai sellega hakkama, ole teda vist 10 korda jõusaalis näinud ja absoluutselt alati viskab ta hantlid suvalt keset saali ja raskused aparaadi peale . Siis pole ka imestada, et ta pidevalt igal pool invakohale pargib- aga võibolla pannakse pooliku aju eest tänapäeval ka grupi peale…marjasha
MemberPeale trenni ja dushi algab mõnu, sõõmine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa õige- see ngu i-le täpi panemine… ainult jama on siis, kui peale trenni sellega liiale minna, mul tihtipeale eriti peale pikka trenni hull hundiisu ja pean ennast ikka tagasi hoidma, et hiljem mitte süümekaid tunda
MemberKuidas nüüd siis asi käib ? Kummiga ?Eks peale pillide on tõesti ka muid variante
marjasha
Member5 aastat kasutasin- kui nüüd hea ja halb kokku võtta, siis: plussid- päevade valud peaaegu olematud, regulaarne tsükkel, miinused: suht tihedad migreenihood, nahaprobleemid ja mis kõige hullem- tselluliit
Järgi jätsin rohkem kui aasta tagasi ja nüüd peavalud poole harvemini (migreeniga poleks ma üldse tohtinud neid süüagi), näonahk korras, ja tsellu kadus kuskil kolme-nelja kuuga. Valud on küll tagasi, aga õnneks poole väiksemad kui kunagi enne pillide võtma hakkamist. Tsükkel aga täiesti segi löödud- vahe on 30- 60 päeva ja kugi arst ütles, et see läheb normaalseks tagasi, siis kahtlen ma selles. seda endale luban, et enam kunagi seda keemiat sisse sööma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberÜkskord ammu oli mul selline asi, et põlesin hästi hullusti ära- nahk oli nii valus, et mgada ei saanud- ainus leevendus mille leidsin, oli, et võtsin saunalinad, tegin külma veega märjks ja magasin nende vahel, muidugi aeg ajalt üles ärgates ja neid uuesti külma veega kokku tehes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hapukoort ja pantenooli minuarust üldse ei soovitata, kerge põletuse korral olen abi saanud aloe geelist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused