marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
MemberMehed, kes te kardate rühmatrenne keeruliste kombinatsioonide pärast, siis BodyPump on just teile- tehnika sama, mis jõusaalis, mingeid keerukaid sammukombinatsioone ka pole, võib olla algul vajab harjumist muusikas püsimine, aga see ilmselt vaid paar tundi. Combatiga muidugi hoopis teine teema, mul endal võttis väga kaua, viis esimest tundi tegin pooli asju valetpidi ja selline tunne oli, et käed-jalad lähevad omavahel sõlme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui liikumine enam- vähem selge, siis sain alles hakata tehnikat jälgima. Kuna mulle kohutavalt meeldis see trenn, siis sundisin ennast edasi käima, mis siis, et algul enda pärast mark maani oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
Memberpropageeritakse neid rühmatreeninguid ju kui “combat” või misiganes, mis viitab nende võitluslikkusele. Endalgi paar sõbrannat, kes räägivad mulle, et nad treenivad võitluskunstide valdkonnas. Küsimuse peale, et millega siis tegu öeldakse, et mingi ühisõppus jala viskamises a la kankaan ja palju õnne… ja siis ollakse seisukohal, et ega nüüd enam pimedal tänaval käia ei kardagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Osaliselt on tegu ka tarbija eksitamisega, mis on aga täiesti teine teema

Kankaani nüüd combatis päris ei tantsita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vähemalt treener ees mitte ja need, kes tehnika endale selgeks saanud. Mul läks ikka paar- kolm kuud enne, kui löögid löögi moodi välja hakkasid tulema, muidugi oli mul supertreener, kes tuli ja näitas niikaua ette, kui välja tuli- minu enda peal muidugi, mõned paugud sain ikka kirja ka. Kodus harjutasin mehe peal- hea, et meil majanaabreid pole… Kickboxi ja Capoeira lugudes tundsin ennast lõpuks juba päris vabalt aga jah, kõik muu tuli ikka päris najakalt välja
Loomulikult ei saa combatis võitlejaks, aga minus on see huvi kickboxi vastu näiteks küll tekitanud- kui leiks hea koha, siis ehk hakkan käima seal. Kes tundi tõsiselt võtab ja endast maksimumi annab, saab tõeliselt hea elamuse, juurde vastupidavust ja võhma, kes rahvatantsu tahab teha, siis lasku käia.marjasha
MemberVastan omavoliliselt oma mehe ja veel mõne sõbra eest
– rühmatrennis veel ei käiproovinud bodypumpi ja spinni- mõlemad tegelikult väga meeldisid
…lubavad mulle juba 4 kuud, et järgmine trenn tulevad BP-i kaasa ja hakkavad käima seal, aga siiamaani olen neid ainult jõusaalis näinud, ehk ikka võtavad ennast kokku- ilmselt kardavad raskustega mulle alla jääda

Igapäevaselt meie BP trennides 1/3 mehi- väga erinevaid, palju on neid, keda ka muidu jõusaalis rauda tõstmas näen, kui ka selliseid, kes ilmselt ainult BP teevad. Mehed- olge julgemad rühmakatesse tulema- teine väga mehine trenn on veel bodycombat. Fatburnerid ja strippaeroobikad jäägu siiski naistele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberMa ei tea, kas üldse keegi teine seda niimoodi nimetab, aga kuna mu sõbrad on ATV harrastajad ja see harjutus peaks just sõidu poolest käsi tugevamaks tegema, siis kutsume omavahel ATV- harjutuseks seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberAitähh mõistlike vastuste eest
MemberSuve algul panin piparmündi vanaema peenarde vahele kasvama ja nüüd saan igal õhtul piparmündi teed juua, jube hea on küll ja toob mõnusa une ka, aga vetsu vahet ajab jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet päris enne magamaminekut juua ei saagi.marjasha
MemberPuhaku Kuningas rahus- minu jaoks oli ta üks andekamaid artiste üldse, polnud ühtegi laulu või muusikavideot, mis ei oleks meeldinud. Särav ja soe inimene, keda kahjuks julmalt ära on kasutatud.
marjasha
MemberSaali ja rühmakasse üritan suvel ikka regulaarselt minna, kuigi jah, vahel juhtub, et mõni sõber tuleb lagedale ideega meie aeda grillima tulla või kalale sõita just siis kui oli plaan trenni minna. Aga pole hullu, siis lähen järgmisel päeval ja kuna praegu saan kodus tööd teha, siis võin ka hommikuti trennis ära käia. Suvi on tegelikult minu jaoks trenni suhtes super aeg- kodu ümbrus kubiseb jalgrattateedest, uisutada saab palju, üleeile sõitsin 17 km jutti, sellele veel BodyPump otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui aiatöid saaks trenni alla liigitada, siis oleksin päris kõva sportlane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ei mõtle selle all rohimist ja lillede kastmist, sellega tegeleb meil vanaema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaid nt kivide tassimist, puude saagimist, niitmist- naudin väga selliseid “meestetöid” ja eks nad mingi koormuse ka kehale annavad. Toitumisega suvel lihtsam ja tervislikum- oma aias kasvavad igasugused toredad asjad- praegu minu lemmikud murulauk, sibul ja till, millest saab ülihead hapukoore kastet ja kodujuustusalatit, varsti tulevad tomatid ja kurgid ka, kõrvale teen (ilusa ilmaga alati õues) mingit mõnusat liha või kala ja ongi olemas
MemberEndal hakkavad valutama kui liiga lõdvalt või tugevalt kinni, mõnikord läheb ikka jupp aega, et mugavalt jalas oleksid
marjasha
Member
marjasha
MemberPole midagi hullemat kui naine, kel puuduvad naiselikud vormid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need õnneks täitsa olemas, lihtsalt meeldib keskmisest võimsam tuhar

marjasha
MemberMeestel lame tagumik on t6esti out. Kindlasti peab olema seal lihaskond aimatav. Ei ole seniajani n2inud mitte yhtegi liialdatud tagumikku (meestel….vahest on m6nel neegrinaisel minu silma jaoks…harjumatult suur) Mida rohkem, seda uhkem…Just
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> püüdlen isegi Jessica Bieli tagumiku poolemarjasha
Memberta ei kobruta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja naiselik ei ole ta ka kindalsti kohe mitte, võibolla mul mingi kompleks, kui punnpepu naistele meeldib, siis on ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No näed siis- minuteada enamus naisi arvab et punnis tagumik on meeste juures väga seksikas

marjasha
MemberKui Kaklemine välja jätta(sellele me aega ei raiska, pole kunagi raisanud), siis muule paneks oma allkirja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viies kooseluaasta läheb ja ikka on igas päevas väikene hetk, mil mõtled, kui
õnnelikud me oleme!! Ja see tunne vaid kasvab!
Ükski suhe ei saa päris normaalselt toimida ilma väikeste eriarvamuste ja pisikeste ütlemisteta ja nagu mu mees ütleb, siis lisavad need just elule väheke vürtsi- leppimine on ju eriti magus… Ja ütleme nii, et ega need meie riiud pole ka tegelikult mingid õiged riiud- päris karjunud oleme üksteise peale vist ainult paar korda selle aja jooksul, taldrikuid ja taignarulle pole ka lennanud… Teine asi on näägutamine ja iga asja kallal vingumine, mis on küll kindel suhtetapja- sellest oleme küll õnneks vabad. Kui midagi ei meeldi, tuleb välja öelda ja rahulikult selgeks rääkida, muidu jääb midagi kuskil kripeldama ja vinduma ja lõpuks võib asi inetuks minna.
marjasha
MemberPunnis tagumik minuarust väga ilus, nii naistel kui meestel, muidugi ainut siis, kui kuju ilus ja midagi kuskilt ei kobruta…
AutorPostitused