marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
Memberei ma tean, et mul on mandlid haiged, ma lihtsalt pole tahtnud neid kunagi ära lasta lõigata.Miks mitte? Kui ikka krooniline jama, siis kindlasti lase maha võtta, liigeseid ja südant hijem terveks ei tee
marjasha
MemberAga miks mitte kalamaksaõli?Ma just mainisin, et ei jaga eriti õlidest, aga katsun natuke uurida nende erinevaid omadusi ja leida endale sobiv
marjasha
MemberAitähh vastuste eest- tunnistan, et ei jaga õlidest tõesti ööd ega mütsi. Aga ilmselt lähen siis kala- või linasemne peale üle ja oliiviõli jätan toitude jaoks
marjasha
Membermina võtan täpselt seda sama oliiviõli, ja 1 supilusikatäie 2x päevas. hommikul ja õhtul, söögiga. Maitse on parem, kui ta on pikemat aega avatud pudelis olnud!Aga kas see mitte halvasti õlile ei mõju, kui avatud pudelis hoida… Hmm, teine küsimus tekkis ka seoses õliga- kas hoida külmkapis või mitte?
marjasha
MemberKüüslauk, kitsepiim, mesi, sidrun + pikad jalutuskäigud, korralik trenn, aurusaun = tunnen ennast suurepäraselt, tervis korras ja meel hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
Member

marjasha
MemberMul pani õunaäädikas kõhu kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ikka kohe väga kinni 
Proovisin ka kunagi, maitse oli täiesti kohutav ja ajas kõhu valutama ja ilmselt ajas happelisuse ka maos sassi, sest sees kõrvetas ja mulises:mad:
marjasha
MemberKäisin arsti juures ka. Arst ütles, et “nii ja naa” mandlid pole väga hullud aga kurk natuke punane ikka. Pakkus välja et kirjutab antibiootikumid, aga võib ka niisama üle minna. Ei oskagi nüüd midagi arvata.. Esialgu loobusin antibiotsist.Kui mandlitega mingi jama, eriti veel krooniline, siis igal juhul parem välja lõigtata- säästad südant ja liigeseid! Minu enesetunne peale lõikust paranes tohutult- kui enne olin pidevalt haige, siis peale seda vaid loetud tõbised päevad külmetusest tingitud, peamiselt koduste vahenditega korda saadud
MemberMeil maja katuse vahel oli paar aastat tagasi hirmus suur herilase pesa
– mees sai mingi ime läbi purki selle ja viis metsa… ise jäi trevkes… Miski nmürk peaks ka nende jaoks olema, ise pole siiamaani kasutanud. Kahtlustasime suve alguses vaablasi, kuna kuu aja jooksul kolm tükki tuppa tunginud (üritasin ühte maha lüüa ja mul kulus selleks vähemalt 5 minutit…), aga õnneks oli valehäire- või olid nad oma pesa mujale jõudnud kolida… Aga selle eest on meil nüüd katuse kahes otsas pääsukesed- pole nende armsate lindude vastu midagi, ainult et nende väjaheited peaks söövitava mõjuga olema… eks mõne aasta pärast ole näha, mis nad laepealsega teinud on
Member
marjasha
MemberAga kui palju kahjustab mind see, kui ma viibin koos inimestega, kes suitsetavad?Palju on sellest kirjutatud, et passiivne suitsetamine on isegi hullem. Sellega tuli just meelde, et talvel klubis olles läksin suitsetava sõbrannaga suitsuruumi kaasa ja üle paari minuti seal olla ei kannatanud, süda läks pahaks. Ma ei tea kas see on sellest, et olen endine suitsetaja, aga olen suitsuhaisu peale eriti tundlik, kui keegi siseruumis tossab, ajab mul kas iiveldama või hakkab pea lõhkuma…
marjasha
MemberEi tarbil liiga tihti ? Jah, aga milleks juua siis nii, et järgmine päev trenni teha ei suuda ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab siis kohe nii ?Olen mitu korda käinud laupäeval trennis, eelmisel õhtul oli väike pidu koos rummikoksidega, pole hullu midagi olnud- ühe korra vist oli pisike värin sees, siis pärast korralikku BodyPumpi ja sauna oli enesetunne nii hea, et oleks veel tunnikese jõusaalis rassinud
. Õhtul peale pidu suur pudel vett sisse ja hommikul pole hullu midagi. Aga loomulikult, liiale ei tasu millegagi minna
MemberSest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.Oled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?
marjasha
MemberEhk panid midagi valesti tähele. Või unustasid ära, misasi on BAV? Minu fitness.ee kalkulaatori ja tai.mulfo.ee kalkulaatori arvutatud BAV erines 7 kcali võrra, mis on olematu suurus.Aga üldiselt küsiti siin teemas toiduainete kalorsuse arvutajaid, milleks tai.mulfo.ee minu arust sobib küll.
Panin hoopis sellega puusse, et omaarust lisasin ühe lingi, aga miskipärast ei läinud läbi, kirjutan käsitsi siis : http://acode.ee/dieet/