marjasha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marjasha
Memberhead tatoo kohad tallinnas?Väga hea tegija normaalse hinnaga, eelmisel sügisel tegi mu mehele, tõesti väga ilus ja hästi tehtud, ise plaanin oma pilti minna üle tegema tema juurde.
marjasha
Memberaga noh samas eestis on peni elu tähtsam kui inimese oma, minu arvates.Huvitav küll, kuidas?
marjasha
Memberkoer on üks vähestest “ajudega” loom … ei saa võrrelda teda nt seaga, veel vähem kanaga.minu poolest söögu neid edasi.aga neid nii piinata on vale – seega andsin ka oma allkirja.
Seal on “ajusid” kindlasti sama palju kui koeral…
marjasha
MemberKõik räägivad siin ainult koerte söömisest, aga mitte sellest, et neid seal enne surma julmalt piinatakse!!!
marjasha
MemberAndsin isegi allkirja sinna. Küsimus pole isegi koerte tapmises, vaid selles, kuidas neid tapetakse, ei hakka siin neid õudusi parem kirjeldama, kes natuke uurib, saab isegi teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marjasha
MemberVangid elavad ilmselt kõvasti paremini, kui paljud korralikud Eesti inimesed- Korralik toit laual 3 korda päevas, üüriraha pärast muretsema ei pea, pangalaenu ka ilmselt kaelas pole, vaba aega piiramatult – elu nagu lill
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ka miskipärast jõusaali ei lasta, siis oma keha raskusega saab ju ka kongis palju ära teha. Kunagi üks hea sõber sattus halvale teele ja seoti ka ära- ema saatis talle hunnikute viisi head- paremat, siis ta kirjutaski kogu aeg, et loeb muudkui raamatuid ja sööb kommi, trenni tegi vist ikka ka. Nii et, kui kukeks just ei tehta, siis pole kinnimajas häda midagi- eksju
Memberoskab keegi öelda? 2nädalat?3 nädalat läks mul, aga algul suht vaikselt, kuna enesetunne oli veel nõrgavõitu.
marjasha
MemberSuur t2nu selle postituse eest!Probleemiks ongi see, et naised, kellel on tysistused, need ei kipu eriti r22kima. Lihtsalt liiga valus, et r22kida…
Usutakse mingit myygimula…ja oma s6brannade r66msaid n2gusid, kes hetkel ei taha lapsi ja on pillide peal. Elu tundub nii muretu…
2rge tooge nyyd mulle yksikuid n2iteid, et keegi kuskil ikkagi rasestus. Neid on liialt palju, kellel on hiljem probleemid.
Meil veel alles hakkab neid “vilju” tulema, eriti nende naiste seast, kes 6ppisid k6rgkoolis. Mingid aastad oli ylisoodukas…kui ma ei eksi siis 80 % neile, kes 6ppisid k6rgkoolis. Nagu narkoparunid s88davad turgu sisse.
Seda naist, kes on pillidega harjunud, on pagana raske nendelt 2ra saada. …ja see on ju kontingent, kes raha hakkab teenima, karj22ri tegema jne. Ys superklient.
Mu sõranna on pea 3 aastat ilma pillideta olnud, enne seda tarvitas 8 aastat, on püüdnud rasestuda… kardab, et enam ei jäägi:( Ise olen peaaegu 2 aastat ilma, hormoonid täiesti sassis, päevad tulevad siis kui ise tahavad, 2 kuud isegi vahet olnud, arsti jutu järgi oleks pidanud ammu see süsteem korralikult uuesti toimima hakkama… Aasta pärast tahaks last hakata tegema, loodan, et mul ikka õnnestub
Memberväike salendav nipp
Ma küll loen “naistekaid” aeg ajalt, aga selleks, et ajule puhukst anda ja natuke naerda
Memberme saime küll kohe aru
aga eks inimesed erinevad ja kui nt ei osata oodata rasedust siis ei pruugi osasid muutusi lihtsalt tähelepanna.Üks sportlane olla alles siis aru saanud, kui kõhuvaludega haiglasse viidi ja arstid ütlesid, et kohe sünnitama hakkab… müstiline, ma saan aru, et paks inimene veel, aga sportlane, ei tea, kus see laps tal siis kasvas küll, või oli päkapiku mõõtu
MemberIga rasedus erinev ja kui naine on enne korralikult sporti teinud ja tervis lubab, siis on trenn just kasulik, muidugi mingit hullu trenni loomulikult teha ei tohi. Panen siia ühe artikli, siit samast portaalist leitud
marjasha
MemberOlen youtubest vaadanud postitantsu videosi- väga tõhus ja karm trenn tundub lisaks muule heale… Ilmselt tuleb koju kuidagi post monteerida
marjasha
MemberHiina ravimassazi kuur ja nõelmatil lamamine vähemalt 15 minutit päevas- see aitas mind väga palju (peale sabakondilt kasvaja eemaldamist probleemid alaseljaga). Valud ja krambid kadusid täielikult peale kuuri. Soovitatav on regulaarselt massazis käia, näiteks peale kuuri läbimist kord kuus, minul jäi katki see asi ja selg annab märku, et peaksin uuesti minema
marjasha
MemberKui juba viina võtta, siis ikka russki razmer
marjasha
MemberJumaldan kohvi ja kuna vererõhk hommikuti 90/60, siis läheb eriti hästi. Sisse panen tavaliset mett, kui see otsas, siis suhkrut või suhkruasendajat. Jube hea on tavaline presskannukohv segatud maitsekohviga, kui seda kodus parajasti pole, siis olen kaneeli või vaniljet sisse pannud
AutorPostitused