MariusL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MariusL
MemberNonii, Täna proovisin küki ja surumise algraskused läbi ja kahjuks pisut jõudu ikka läks haigusega, kuid vast ei ole midagi hullu. Filmisin täna ka eelmine kord filmimata jäänud 120kg katset.
Ülehomme on ka sünnipäev..lihtsalt mainin..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselt postitust enne võistlust enam ei tule. Tulge siis laupäeval kindlasti kaasa elama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberHei,
Täna pidi siis olema raske tõmme, aga kuna suutsin haigeks jääda, siis kahjuks jääb ära. Lisaks veel, kui keegi on kuulnud rongi ja rattavahelisest õnnetusest tartus, siis see oli mu enda klassivend.. Kõik see tõmbab rajalt korralikult välja, aga tuleb tugev olla.
Esmaspäeval siis teen algraskused läbi, loodan, et jõudu ei kao selle haigusega. Üritan süüa küll kõvasti, aga nagu haiguse puhul ikka siis ei taha eriti alla minna.
Olge tugevad!
MariusL
MemberTänane trenni möödus jälle tüaskis, kus tegin sidemetega kükki ja pärast esimest korda särgiga surumist.
Kükis läksin kuni 175 mis oli jälle üsna piiri peal, järgmine esmaspäev proovin veel algraskust ja korralikult alla.
Surumises sain täna 120kg kätte, millest kahjuks videot ei ole.
MariusL
MemberHei!
Nädal tõmbest möödas ja täna nagu lubatud, oli plaanis 212kg tõmme. Natuke mõeldes, otsustasin, et ei taha alla jääda maailmarekordile ja saigi pandud 212,5.. Tehnika on ikka sama jube nagu vanasti, et jah..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine nädal juba vähemalt 217!
Nagu lubatud, siin video:
(Tõmme on lõpupoole, tänage Taavit imeliste monteerimisoskuste eest..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)MariusL
MemberÕhtust!
Tänane jalatrenn möödus tüskis. Käisin seal trenni tegemas, et saaks proovida sidemeid jne. Kokkuvõttes ei saa kurta, esimest korda see aasta sidemetega ja vajab pisut harjumist, aga muidu täitsa OK. Täna üle 170 ei hakanud minema, aga järgmine nädal proovib ilmselt rohkem ja paremini, kuna sidemetega jääb sügavus üsna piiri peale. Aga eks kõik ole harjumise asi.
MariusL
MemberKirjuta enda päevane toitumine siia välja, siis saab teada kui palju see “metsikult” on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberKuskil on kirjas ka siin vist, et alguses sai aeg paika pandud, kuna kulturismis välja tulen. Selleks siis oli 2013 ja samal ajal selleks valmistudes, liha peale kasvatades sai ka jõutõstmisel võistlemas käidud. Eraldi jõutõstmise suunitlusega polegi nii treeninud. Enamasti olen võistluse jaoks valmistunud ca kuu aega…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu näiteks nüüd on olnud. Peale dieeti oli kerge taastuv nädal, siis järgmine nädal pisut suuremate raskustega ja nüüd siis oli esimene raske nädal, kus tulid kõikidel rekordid(kükk, surumine ja tõmme). 2 rasket nädalat veel jäänud, ehk siis 3 nädalat korraliku valmistumist võistlusteni, sest minu jaoks on ikkagi kulturism põhiline. Jõutõstmine rohkem möödaminnes..rohkem enda proovile paneku jaoks. Nii on koguaeg olnud ja on edaspidi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
Member65 kilosena selles vanuses ei tõmmanud ma kuidagi sellist raskust, tubli poiss…ega see raskus ka praegugi paljudele kättesaamatu. Võib ainult ette kujutada, et kui suudaks 15 kilo kuskilt aja jooksul kaalu juurde hankida, mis siis veel teeks. Mis numbreid rahvusvaheliselt noored raw teevad selles kaalus?
http://www.powerlifting-ipf.com/44.html
Siit vaadates on klassikalise jõutõstmise maailmarekord noortes -66kg 212,5kg. EMV-ks tõmbaksin ma selle kindlasti ära..idee poolest on mul järgmine nädal juba 212kg raw jõutõmbe proovimine..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
Memberca 65
MariusL
MemberNonii,
Üleeile tegin rinda ja tegin uue raw surumise rekordi, milleks oli 107,5kg. Täiesti maximumi kahjuks ei saanud proovida, kuna Taavit polnud ja ilma korraliku suppordita ei julge ka nii hulluks minna…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna aga tegin jõutõmmet ja ainult tõmbega läks aega umbes poolteist tundi. Eelmine kord kui tegin rasket tõmmet, siis sain kätte rihmadega 202kg. Nüüd tegin ilma rihmadeta ja tulid uued rekordid. Videod allpool. Tehnika on küll halb, kuid ma tõesti ei suuda selliste raskustega selga sirgelt hoida..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võite videosi natuke edasi kerida, kuna alguses paarkümmend sekundit keskendumine..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Parimad palad, enjoy:MariusL
MemberPeaks mainima, et powerit ikka on;)! Endast 2 korda raskemaid kaale tõsta on ikka väga hästi!
Tubli jätka samas vaimus:)!
Jõutõmbes raw raskused lähevad juba üle 3 korra kehakaalust…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
Member-66kg võistlen EMV-l
MariusL
MemberÕhtust.
Kuna jõutõstmise EMV-ks kerge valmistumine käib, siis olen hakanud baasharjutustele rohkem rõhku panema. Täna proovisin kükis üle pika pika aja raw rekordit, mis ei olnudki nii hull..
Üldiselt üldse pole kaua rasket kükki teinud. Dieedi ajal ei tahtnud vigastada ja üle 100kg ei läinudki. Nüüd 2 nädalat olen kergemalt jalapressi teinud ja täna siis oligi esimene üle väga pika aja raske kükk.
filmisime 145kg ja 150kg katset.
Homme rind + õla tagaosa ja neljapäeval selg raske tõmbega, kus samuti üritan raw rekordit teha, eks näis kuidas välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2013 at 9:07 e.l. in reply to: IFBB Junior & Masters World Championships 2013 – Kristina ja Endla MM hõbedad! #352307MariusL
MemberSuper! Palju õnne!
MariusL
MemberMa vaatan, et viimasel ajal pidevalt kriitikat tulnud…Nii palju kui mina olen jälgind on küll Priibe suure arengu teinud. Küll ajaga tuleb see tarkus. Nii toitumiselt kui treenimiselt. Kohe ei saagi ju olla perfektne tehnika treenimisel, täpne teadmine toitumisest jne. Küll mees õpib ja areneb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin edu!
-
AutorPostitused