MariusL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MariusL
MemberVähe kardad, rohkem peaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära hirmuta..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberMarius, karda!!!
Kardangi :S
Peaks mainima, et väga hea reportaaz on. Tegi hommiku poole lõbusamaks
MemberTäna jõuan üle nädala aja lõpuks saali, jee. Kaal on hetkel ka langenud ca 2kg. Üldse on raske suvel juurde võtta, isu pole üldse ja peab sisse ajama lihtsalt. Magada ka hetkel üsna raske. Alles olin haige ja praegu nohu. Ja see nohu+palavus on ikka ulme vastik kombo. Ilmselt on jõudu ka praegu läinud, aga peab rutiini tagasi saama. Täna ilmselt teen full body läbi ja eks vaatab edasi.
Varsti peaks hakkama baasharjutustele rõhku panema, et jõud üles saada.
MariusL
Memberkurb, pole midagi muud õelda
MariusL
MemberEile mõtlesin, et lähen naudin ilma ja käisin rannas. Täna istun kõrvapõletiku, nohu ja palavikuga kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot seda elukest
MariusL
MemberNoh, J.R paugutab veel moned maasikad ja Kolumbia ongi meister
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks Rodriquez hetkel lööb neid väravaid küll aga brasiilia vastu näis, mida ta suudab, põnev tuleb igastahes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alžeeria maailmameistriks aastal 2014
No seda huumorit oleks küll põnev jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Holland – Brasiilia finaalis – No kes nendest võidab on mul juba savi. Mõlematele hoian pöialt – vastavalt siis MM ja EM
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olin eile Alžeeria poolt, saksa meeskond ei meeldi üldse..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui selline finaal on, siis olen ise Brasiilia poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberHollandi grupp küll nõrk ei olnud. Tsiili ja hispaania mõlemad tugevad tiimid, v.a hispaania sellel aastal näitas natuke halba mängu jah, aga et see halb alagrupp oli – hell no!
Kui brasiilias pole sinu arust mehi, siis ilmselgelt sa ei tea brasiilia meeskonnast mitte midagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks näis mis saab, see oli lihtsalt minu ennustus.
MariusL
MemberKes meistriks tuleb ?
Mängude järgi vaadates ennustaksin Hollandit, kuigi loodan, et mitte..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Finaali ennustan brasiilia-holland.MariusL
MemberHei,
Pole kaua siia midagi kirjutanud, aga ei ole osanud ka midagi kirjutada.
Hetkel nõo jõusaal on kinni ja ainuke võimalus on käia Taaviga, kuid sellise “päikselise” suvega on vahepeal raskusi minekuga. Aga sellegipoolest olen trenne teinud ja kui tõesti mingil põhjusel jääbki minek ära siis teen kodus trenni. Ja täitsa saab tehtud. Ülakeha saab täiesti vabalt ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen jälginud kõvasti ka jalgpalli MMi. Olen suur jalgpalli huviline, seega mulle on see päris põnev. Kahju muidugi, et minu lemmikud on välja kukkunud, aga vaadates seda MMi, siis ütlus, et jalgpall on ümmargune, siis peab see ikka seekord kõvasti paika.
Homme või ülehomme hüppan üle pika aja ilmselt TÜSKist ka läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
MariusL
MemberEks ta ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei olegi kusjuures mune näinud. Munad ammu ära munetud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu pardipoegi kaob jubedalt. Alguses oli pardipoegi ühes peres ca 10, nüüd järel 5. Tundub, et see toit röövloomadele hea saak. Aga mis teha, tugevamad jäävad ellu.MariusL
MemberKüll see keel on üks tore asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas partidest päevast valguvajadust ei tuleks täis, või nii palju parte ei ole ruumi mahutada? munad + liha ? Oleks ju tore selline võimalus

Mis keelel viga..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saaks siin kõvasti, vahepeal oli kokku vist 17 parti õuel, kui õigesti mäletan. Aga nad rohkem koduloomade eest ja pole ise küll proovinud, aga pardiliha pidavat üsna halb olema..
Memberhei,
Annan ka endast natuke teada.
Trenni olen endiselt regulaarset teinud, mingit erilist puhkust olnud ei ole. Täna lähen ka õhtupoole nõkku rinda lammutama.
Vahepeal oli ka valdade vaheline jalgpallivõistlus, kuhu kutsuti. Kukkusime küll veerandfinaalis välja, kuid võrreldes teistega, kes enamasti esindavad ka mingit tiimi, siis meie kui kohalikud pühapäevamängijad suutsime isegi konkurentsi pakkuda, mis oli üllatav.
Endal aias on siin väike iga-aastane “pardikasvandus”..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 pere käivad hoovis ringi pidevalt. Hommikul tihti uksest välja lähed, siis pardipere ootab trepi peal..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellised olevused siis:MariusL
MemberMarius ei suuda rõõmu varjata, onju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa õelda, et ma rõõmus oleks. Muidugi tekitab erinevaid tundeid see, et mees muga koos laval olnud ja äkki oleks veel olnud tulevikus, kes teab. Rõõmu tekitab see, et patustaja vahele võeti. Kahju on aga sellest, et mees sellise tee valis.
MariusL
MemberUsun, et häbi tal on. Vaadates seda, millise töö meedia teeb, siis peaks tal maine juba korralikult rikutud olema. Siimule lisaks olen ise ka kuulnud igast jutte muude ainete kohta, aga tulemuses jääb see kuidagi kajastamata.. Aga varem või hiljem võetakse enamus patustajaid ikkagi vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberVaadates arengut, siis ei saagi nii aru ju.. Minu arust on vorm pidevalt samal tasemel olnud, aga tuleb ikka üllatusi. Eks 2 aasta pärast näha ole, mis saanud on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühidalt öeldes – kurb.
-
AutorPostitused