MariusL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MariusL
MemberKes ütles et ma tahan suuri jalgu, pigem ikka relieefseid!
made my day.
MariusL
MemberPaul, ütleme nii et ma ei taha ratastoolis lõpetada!
Kuidas sa 140 kükkisid siis, veerandkükkides? See kükk, mida Sarge näitas ongi õige kükk. Järgmine kord teed “küki”rekordeid, siis võta linti ka, oleks huvitav vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu Paul ütles, veerandkükiga suuri jalgu ei saa. Küll tehnikaga raskus ka tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2012 at 3:20 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116612MariusL
MemberPalju õnne!!
aprill 16, 2012 at 6:40 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #90638MariusL
MemberMeesjuuniorid athletic fitness
1. Jüri Juurikas
Mehed athletic fitness
1. Kristo Kauder
2. Kristjan Oras
3. Marek Liiva
4. Harri Indus
5. Allan Nikopensius
Naised athletic fitness
1. Esta Pilt
2. Darola Kruusik
Noored kulturism
1. Marko Mölder
2. Lauri Ööpik
3. Ergo Tüür
4. Oleg Trofimov
Juuniorid kulturism -75kg
1. Aleksandar Kuzmin
2. Siimo Sikut
3. Kristjan Erendi
4. Kunnar Rüsülainen
Juuniorid kulturism +75kg
1. Mikk Raudsepp
2. Taavi Merisalu
3. Siim Kelner
4. Jevgeni Kuzmin
5. Edmund Pilt
Mehed kulturism
1. Ott Kiivikas
2. Marek Liiva
3. Abrossimov Andrei
4. Aleksander Tsuiman
Mehed klassikaline kulturism -180cm
1. Nikolai Kornishev
2. Siim Savisaar
3. Taavi Talah
4. Harri Indus
Naisjuuniorid bodyfitness
1. Elo Ilumäe
Naised bodyfitness
1. Esta Pilt
4. Darola Kruusik
3. Monika Saar
2. Triin Kõrge
5. Tiina Porgand
Naised Fitness
1. Kristina Koroljak
2. Signessa Kalmus
Bikini Fitness
1. Egle Eller-Nabi
2. Kristiine Pai
3. Julia Dunik
4. Annika Sirel
5. Tatjana Kudrjavtseva
6. Aleksandra Laer
7. Olga Jakovleva
8. Jekaterina Zabluda
Juuniorite absoluut(top6) :
1.Mikk Raudsepp
2. Taavi Merisalu
3. Siim Kelner
4. Jevgeni Kuzmin
5. Aleksandar Kuzmin
6. Edmund Pilt
+ meeste absoluut(top 6):
1. Ott Kiivikas
2. Mikk Raudsepp
3. Nikolai Kornishev
4. Marek Liiva
5. Taavi Merisalu
6. Siim Kelner
aprill 7, 2012 at 8:49 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #147879MariusL
MemberMina olin pealtvaatajate seas ning minu jaoks oli võistlus küll väga vägev! Käisin esimest korda vaatamas ning sain päris hea kogemuse, kuidas asjad käivad jne.
Noorte absoluudis tuli küll võitja minu jaoks üllatusena, ise olin kindel, et Marko võidab ära.
Vanemates oli päris vägev vastasseisusi vaadata, kõik olid üpris tasavägised, eriti Kuusnõmmed ja Savisaar-Merisalu.
Absoluudi võit läks ka õigetesse kätesse, Kornishevil oli vorm võrreldes Reval Cupiga kõvasti parem, vähemalt piltide järgi vaadates.
Elasin publiku seas päris kõvasti kaasa ka, võistluse lõpuks oli hääl pisut ära ja kurk valus..kuid kõik tasus ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minule jäi võistlustest väga hea mulje ning olen ka järgmine kord kindlasti kohal, eks näis kas laval, või taas publiku seas…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2012 at 12:00 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298485MariusL
Member6,3
märts 23, 2012 at 9:03 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #159314MariusL
MemberMehed:
1. Alex -Edward Raus
2. Margus Silbaum
3. Rait Sagor
4. Raigo Kuusnõmm
5. Argo Erit
6. Siim Rast
Naised:
1. Marianna Bogdanova
2. Eleri Õisma
3. Agnes Rannaste
Võistkond: