MariusL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MariusL
MemberÄkki olid suht kitsad teksad, mis andsid teatud ulatuses sidemete efekti välja?

ei olnud kitsaid teksasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal tõesti oli üpris lihtne, see 90kg on sama, mis nõos teha 40kg-ga, aga kalle on ka erinev..Ma arvan ka, et kirp suudaks rohkem, mul hackis on ka nii, et iga kordus on raske, mõtlen küll, et nüüd on piir, kuid kui edasi teen, tuleb ikkagi 4-5 kordust veel juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
MemberÕla päeval ikka, treenib ju õla tagaosa.. muidugi tehnikat peab sellel hoolikalt järgima, üsna raske harjutus minu arust.
MariusL
MemberPalju õnne!
MemberNo eesmärk on ikka muskel suuremaks saada, ning nn *six pack*.
Või noh need oleks asjad mida sooviks saada:)
Neid saad köögis, toitumise pead ikka korda tegema.
MariusL
MemberPalju õnne!
MemberProovi uusi erinevaid harjutusi.
MariusL
MemberSUPER!! Hispaania tegi seda, mida tegema pidi
MemberHispaania võidab 1-0
MariusL
MemberKui ei jõua, siis on raskust palju ju..võta kergemad raskused..
MariusL
Memberleidsin siukse asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MariusL
Membersee on siis vist individuaalne, minul pole ühtki lihast ainult toitumisega tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nähtavad lihased hakkasid tulema siis kui trenni tegema hakkasin
Lihas kasvab köögis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õige toitumine on kõige alus, lihtsalt trenniga pekki maha ei saa..MariusL
Member1 portsjon peaks olema 100g, seda segades ainult 100g veega ilmselt erilist kokteili ei saa..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://olimp.ee/gain-bolic-6000-1-kg vaata siit, kuidas võetakse.
MariusL
MemberSa ei taha ju olla tulevikus see õpetaja, kellest kogu kool taga räägib ja kõik vihkavad? Mõistlik oleks paindlik lähenemine, mitte jäik kriteerium, mis on kõigil ühine. Siinkohal tuleb sisse see erisus, et kas eesmärk on saavutada teatud mõttes “looduslik valik” või “jätkusuutlikkus”. Asjakohane oleks hinnata õpilase progressi ja progresseerumisest huvitatust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures, võin näiteks tuua oma endise kehalise õpetaja. Ta oli karm, keegi ei julgenud jätta asju koju ja kui pidid tõmbama 10 korda lõuga, siis tõmbasid ka, isegi siis, kui varem ei suutnud. Enne palli mängida ei saanud, kui asjad olid tehtud – aga guess what? Ta oli kõigi lemmik õpetaja, kõik olid nõus tema tahtmistega ning keegi ei vingunud.
Niiet, ei saa järeldada, et kui oled karm, siis sind vihatakse. Vahest on vaja karm ja konkreetne ka olla, et midagi saavutada.
MariusL
MemberTrimmis mõistus on alati füüsilisest tugevusest parem. Elame maailmas, kus nohikud otsustavad, kuhu me arenemas
oleme ja kellelegi ei saa füüsisega tegelemist peale suruda. Liha võib olla paljudel nõrk, aga intelligents niidab kui vikat.
Keda kotib palju keegi joosta suudab, kui tänapäeva väljakutsed on sootuks teist masti?
See intelligents võib niita küll nagu vikat, aga enamustel nendel, kes kehalisest puuduvad, või 100m joostagi ei suuda ei ole seda intelligentsi..Enamus ikkagi istuvad päevad läbi arvutis, 2 liitrit kokat näpuvahel ning on ülekaalulised ja lollid nagu lauajalad, kes ei lõpeta põhikooligi ära…
Kui liha on nõrk ja intelligentsi ka ei ole, mis siis niidab? Ise olen poolt, et reeglid võiksid olla rangemad, varem oodati kehalise tundi ja spordipäeva, nüüd võetakse seda kui vabat tundi ning päeva täis arvutimänge.
MariusL
MemberTere,
Tutvustada ennast pole vist mõtet, kuna Taavi lisas kõik olulise ära..Otseselt ma Rückenbergi tiimis pole, kuid esindan TÜ ASKi.
Olen võistlend küll jõutõstmises ainult, kuid peamine eesmärk on ikka kulturism, ning hetkel käibki töö selleks. Esimesed plaanid on kevadised võistlused, kui liha natuke luul juba on. Järgmine nädal on puhkus, kus kordused on 15+ ja raskus 40-50%, peale seda uus kava ning töö läheb edasi.
Arengu aluseks on ikkagi Taavi Merisalu, kes oli nõus mind sügisel enda alla võtma ning kes õpetas mulle kõike olulist treeningust, toitumisest ja puhkusest.
-
AutorPostitused