marit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marit
MemberNaturaalse lehmapiima ja poepiima vahe seisnes valkude omastamises ja seedeensüümide puudumises?Huvi pärast küsin, millised need proportsioonide suurusjärgud on. Kas poepiimas leiduvatest valkudest omastatakse 5% võrreldes sellega, mida omastatakse mittepoepiimast või 95%, või 50%? Või millised need suurusjärgud on? Veel millest muust kui piima töötlemisest enne poodi vedamist sõltub valkude omastamine ja kuidas see või need asjaolud päeva lõpus äraomastatud valkude osakaalu mõjutavad. Suurusjärkude täpsusega. Kirp, kas tead ja seletad?
marit
MemberCoolness factor.Ja pikema lingiga saab rohkem naisi.
Ah nüüd nimetatakse seda siis lingiks. Miks ma ei imesta? Sest kunagi ei tea kus kivi all miski peidus on.
marit
MemberEsiteks, palun näita seda enda modifitsteeritud kava. Võib-olla oled lihtsalt seda enda jaoks kohendanud, et kergemini asjaga ühele poole saaks. Ühesõnaga rasked harjutused välja noppinud.Teiseks, probleem võib olla toitumises. Tahad rohkem lihast/massi – söö rohkem, kui kulutad.
Kolmandaks, teed ilmselt liiga palju korduseid seerias. Tõmba neid madalamale 8-10 peale. Võid teha ka selliseid seeriad, kus kordused paarikaupa vähenevad.
Neljandaks, arvan, et käid jõusaalis liiga palju. Pigem käi 3 korda nädalas ja anna nii minna, kuidas saad. Mitte 5-6 korda nädalas kerget raskustega 15 kordust tehes. Võib-olla on probleem, et lihtsalt pingutad vähe. Kasuta suuremaid raskusi ning öra ole oma 12-15 korduses kinni.
Imelik, et sul rinnalt surumine on parem, kui jõutõmme. Vähemalt minu jaoks ei tundu see loogiline olevat.
Viiendaks. Võib endale tutvustada varem väljaselgitatud tõsiasju jõu arendamisel (treeningu/koormuse parameetrid, reaktsioon erinevatele koormusele, taastumine) ja nendest tulenevaid ideid treeningute kavandamiseks mikrotasandist pikemaajaliselt. Näiteks periodiseerimine – alguseks võib bingida või googeldada “The Art of the Deload” ja selle järgi ka tegutseda. Lugematul hulgal lugemist asjakohastel teemadel leiab http://www.tmuscle.com (ja sealt edasi).
marit
MemberTere.Hakkasin kickboxi trennis käima, mis on kolm korda nädalas.Praegu on kõik väga tore ja trenn hirmsasti meeldib, aga ma kardan, et varsti hakkavad lihased jubedalt kasvama.Loomulikult ei juhtu see ühe kuuga, aga kuna ma olen küllaltki õbluke naisterahvas, siis ei tahaks oma keha suurte lihastega ära rikkuda. Eriti just ülakeha.Kas on üldse võimalik kuidagi aeglustada lihaste arenemist? Peaks ma vältima kohupiima ja munade söömist ja tegema paar korda nädalas hästi madala pulsiga vastupidavustreeninguid (jooks, ujumine)lisaks?
Ette tänades,
L(20)
No mina tahaksin kah musklinaiseks hakata, trenn kah hirmsasti meeldib, ei karda seda jubedust mitte üks tonks. Tuleks mõni ärplema, kohe sasiks kinni ja teeks tuule ala. Või teeks muidu heategusid, midagi suurt ja ilusat. Aga. Mitu aastat juba möödas – ei miskit. Musklit pole. Hullem veel, ei ole seda moodigi et tuleks…
marit
Memberno ja kumb parem variant on kas see 90kg kang mööda kõhtu ära rullida või siis jõu lõppemisel kettad kangilt maha libistada ? veidike häbi on ja suurt kolinat teeb , aga no keda see huvitab tegelt ? mina ei pane KUNAGI kangilukkusid peale .
marit
Memberaga minul on harjutuste harjutamise päev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok, tegelikult on see nagu trenn, aga teen seda siis kui harjutamist tahan hirmutada, et stagnatsioonist üle saada. järjekordselt, st küllaltki reeglipäraselt. teen tol päeval megalt igasuguseid harjutusi, harilikult läheb lugemine sassi. võtan küll paberi ja pliiatsi kaasa, aga tavaliselt läheb pea kah nii sassi, et ükski tark ei raali välja palju harjutusi sai tehtud. sest osad on kirjas ja osad mitte ja aru ei saa millised on osad. ühesõnaga – mõju on. mul peab üks päev nädalas olema selline päev kui teen nii palju harjutusi kui torust tuleb. ja siis veel. ja veel. kuni tunnen, selleks korraks aitab. mõnikord vast 18 harjutust, mõnikord vast rohkem. arv polegi nii tähtis kui tunne, et teed õiget asja õigesti.
marit
MemberTere,ma olen kuulnud et jõudu tehes tehakse kõige pealt suured lihas krupid ja siis väiksemad aga sooviks teada mis lihas krupid alguses mis vahepeal ja mis viimasena
Ise ma arvan et lihaste treenimis järje kord võiks olla järgmine: jala lihased->kõht->selg->rind->õlad->käed! aga ma ei tya kas see on õige järje kord
“>Tere nep-300,
kuna täna on püha, siis kõigepealt peaks tõepoolest tegema kanajalalihased. Näiteks teed neid ahjus või potis, pärast tunnistad. Kana kõht ei ole tegemiseks suurem asi, seepärast võid kõhu jaoks võtta lõhe kõhu ääred. Rikkalikult rasvhappeid ja suurepärast mere-energiat. Juba kui kaugelt peale vaatad tunned kuidas kasvad nii et nööbid lendavad küljest. Kui selga hakkad tegema, võta kurg, haug või vähk. Igaga on tegemisrõõmu küllaga ja mõjutavad hästi. Varu endale suuremaid T-särke ja värke. Või palu vennal tuua. Mina tegin kõike nii nagu siin kirjas ja sain paremaks inimeseks. Tule samuti paremaks inimeseks ja maailmast saab parem paik.
marit
MemberMul ühte alumist lõhuti jõuga poolteist tundi suust välja. Pilt ujus ees ja ime et ma omal jalal kuidagi koju roomasin. Trennist ei tulnud paar päeva miskit välja.Ülevalt nopitakse neid nagu küpseid õunu aga all on alati rohkem lõhkumist.
minul samuti poolteist tundi tõsist tööd arstidel, üks ei saanud hakkama. tegelikult oli ikka päris jama ettevõtmine, kogemus kogu eluks
marit
MemberLoo puändiks võiks olla, et peale esimest lööki saaksid “selle kapi” käest hea keretäie.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hiljem, naisega ‘tösist juttu’ ajades selguks, et mu abikaasa on enne minuga abiellumist selle selliga koos elanud kaks korda kauem kui minuga ja et minuga abiellus ta peaaeguet hetketujust oma tõelisele armastusele tolle üht patukest tagasi teha ning minu papsi maju ja autosid silmas pidades.
jaanuar 4, 2008 at 9:45 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #136243marit
MemberLiht-nimetus on jah “veregrupi-dieet”, aga tegelikult on sellel tootel* sada 7 nime veel, sh siis Role. Aga põhipostulaat tundub neil olema jah see, et veregrupp määrab kõik, muu info pole kuigi oluline, et kõik A-verega inimesed peaks ühtmoodi elama, ja kõik 0-grupi inimesed teistmoodi.Kunagi võiks geenifondi annetatud geenide baasil ka toote luua, et kõigil, kellel on selline muster geeniahelas või kusagil, need porgandit süia ei tohi ntx vms.
Olen teinud ROLE testid ja natuke üritanud ettekirjutusi järgida. Selles programmis on kaks aspekti: 1) toiduainete kombineerimise reeglid (valku ei tarvitata koos süsivesikutega, tärklisega, aga veel palju muid) ja 2) varjatud toidutalumatuse selgitamine e teatud mõttes immuunsüsteemi testimine, teatud reaktsioonide kindlaksmääramine (ei tea, kas see peaks siis vastama siinkasutatud “veregrupi-dieedi” mõistele, igal juhul veregruppidest seal ei räägitud). Siis see, et teatud toiduained ei ühildu su kerega ja neid tarvitamata läheb veel paremini.
See ei ole kaalu langetamisele suunatud programm.
Konsulteerinud arst oli allpool igasugust arvestust, ei osanud ühelegi küsimusele vastata ega põhjendada soovitusi (muidugi välja arvatud autoriteetne “nii on ette nähtud”).
Levin on eluaeg olnud lastearst ja alles pensionile jäädes hakkas tegelema ROLE linnatoomise ja müügiga.
Minul on immunsüsteemiga probleem ja mul pole varem olnud hullemat reaktsiooni kui selle programmi järgimise ajal (vaatamata soovitustes toodud toidu vältimisele).
marit
MemberAutosport on tõesti kaheldava väärtusega.Aga üldiselt on su kommentaar nii rumal, et ma ei tahaks seda eriti arvustadagi
Mulle meeldib tarkadega suhelda. Võibolla jääb endalegi midagi külge kuigi üks laulusalm ütleb: ‘Inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina, lollina, lollina … ‘.
Aga kuidas sa aru said, et see on üldiselt nii rumal?
marit
MemberOn mis on, aga malet küll spordi alla panna ei tohiks. Male on mõtte mäng, sinna alla paneks ma veel pokker, mälumäng, ristsõnadelahendamine jne.Sporti on muidugi raske defineerida, aga minu meelest on sport midagi sellist, mis kutsub inimese organismis esile teatud muudatusi. Näiteks vastupidavus, kiirus, füüsiline jõud, kordinatsioon, kiirem taastumine, rahuolekus madalam puls, tugevnenud kopsud, süda, luud, ainevahetus jne. Neid asju on veel. Ma ei ütle need kõik omadused peaksid kajastuma ühel sportlasel, aga kindlasti on ta nende omaduste põhjal tavainimesest eristatav. Maletajat eristab tavainimesest aga üksnes see, et ta oskab malet paremini mängida. Võta korvpallurid, ratturid, judokad, suusatajad või kes iganes, kõik need inimesed erinevad tavainimesest mitte ainult selle põhjal, et nad oskavad oma ala neist paremini, vaid neil on kindlasti ka tugevamad lihased või vastupidavus, või kordinatsioon jne
Ja kuhu panna vormelisõitjad, autorallijad, ringrajasõitjad ja teiste motospordialadega tegelejad? Ja purilendurid ja langevarjurid ja purjetajad? Laskmine? Vibulaskmine? Korraldatakse vist isegi maailmameistrivõistlusi …
Kui sport on midagi, mis kutsub ihus esile muudatusi, siis on nii liigsöömine, kontoritöö kui kraavikaevamine spordialad.
marit
Memberno seda ma kirjutaisn alguseski, et ENNE peame määratlema mis on see “tark” st kokkuleppima piirides milles diskussioon käib. Vastasel juhul saab olema raske väita üht või teist ilma, et kellegi “tark” kontseptsiooniga kollisiooni minna.Anyway… tarkus on mõõdetav kui kokkuleppida mõõdulindi sisus ja “pikkuses”.
pigem on siin arenguruumi küllaga ning mida mina soovitaks kõikidele rauatõstjatele – rohkem alandlikkust ja sõbralikkust.
Tahaks kah midagi tarka kirjutada, aga väärtuslikumad asjad on juba ära mõeldud ja välja öeldud.
Professionaliseerumine ja spetsialiseerumine jätab oma pitseri, generalistidele on vähe ruumi. Elukutselisel sportlasel, näitlejal, pillimehel reeglina ei jätku aega ega energiat enda viimiseks matemaatika mingis harus ühele tasemele elukutselise matemaatiku või südameasjades südamearstiga. Ja vastupidi. Siiski, mõned võivad enamat: Talts, Tarmak, Hackenschmidt, Salumäe; neid on. Kuid ka nemad ei suutnud mitme asjaga tegeleda samaaegselt.
Kogu arutluse viimine (või jätmine?) indiviidi tasandile on süsteemne viga, mille tõttu adekvaatsete tulemuste saamise tõenäosus on samasugune nagu pimedal kanal tera leidmise või heinakuhjast nõela leidmise tn (mida kindlasti ei saa välistada). Vaat’ kui huvitav – võin seda öelda, teadmata midagi pommide tõstmisest, söömisest, matemaatikast või südameasjadest. Ja ega siin tulemuste saamine olegi ju eesmärgiks. Keerulistel küsimustel on lihtsad, aga valed vastused…
marit
Member17. Tänapäeval teevad just aksessuaarid mehest mehe. Tuleb investeerida kvaliteetsetesse jalanõudesse, vöödesse, õlakottidesse ja lipsudesse. Sedasi on võimalik üha uusi kombinatsioone luua.Kõige olulisem meeste aksessuaar on käekell – see ütleb väga palju omaniku kohta.
Elame huvitaval ajal, seltsimehed. Postmodernistlik kodustes asjades osav mees on kah juba kasti pandud ja kosmosesse lastud. Huvitav, milline kell ütleb mida, kellele ja kuidas? Ja kuidas kellapidaja saab kindel olla, et kell ikka seda lugu jutustab mida omanik ta rääkima võttis?
AutorPostitused