mario61
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mario61
MemberOrganism suudab ööpäevas läbi seedetrakti imendada teatava koguse c-vitamiini. ülejäänud läheb uriiniga välja. seega c-vitamiini üledoosi pole võimalik võtta. nii et “mida rohkem seda uhkem” väljend ei pea paika c-vitamiini puhul.
mario61
Membernoo ei ole sa asi nii hull midagi, ise 125 kg klubi mees ja teen sörkjooksu umbes 2-3xnädalasja korraga 3,5 km(oleneb jõusaali päevadest-siis jooksu ei tee)
, käsi püüan hoida üleval ning nende küljes veel täiendavad raskused.
Luustiku ja lihaste tugevus on ikkagi individuaalne, kui liigesed valutavad siis ei ole neid mõtet
koormata…..aga ma ei näe põhjust jooksmisest loobumiseks kui see vaevusi ei põhjusta…..
isegi sellise kaaluga võib jooksmisest fun ajaviide saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toetan Leinekat…ise olen 110kg “klubi” mees ja kunagi olin 135kg. Jooks aitab täitsa hästi, kuni sa teed seda “mõistusega” või pigem õigem oleks öelda südamega sest “poolsurnuks” ei ole mõtet end joosta vaid tuleks ikka pulssi ka jälgida. läheb liiga kõrgeks võtad ikka hoo maha (pulss siis võiks olla 135-155). ja kui tõsiseid probleeme ei põhjusta siis võiks ikka joosta küll….jooksen ise samuti iga päev kaks miili (3,2km). kordan leinekat “isegi sellise kaaluga võib jooksmisest fun ajaviide saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>”mario61
Memberjust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja point?mario61
MemberSuur tänu sulle leinekas. Unustasingi mainida et olen varem kreatiin monohüdraati tarbinud eestikate tarvis. Ja ma ei võtaks seda kunagi enam puhtalt nagu ma seda tegin. Vaid ikka nt dextroga segatuna vms.
-
AutorPostitused