Skip to main content

mariliisu2

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37522
    mariliisu2
    Member

toitumisest niipalju ,et söön väga vähe tegelikult-isu üldse pole..rasvast ja magusat ei söö üldse ,kõige rohkem makaronid ja spagetid ,aga neid ka väga vähe..lihtsalt isu pole..kaal on püsinud enam-vähem stabiilsena(47 kg), kuid just eelnimetatud piirkonnas ei ole olukord kõige parem..kui juurde võtan ,siis tuleb kohe esimesena sinna juurde ja kui alla võtan söögi arvelt ,siis kaob igalt poolt mujalt esimesana..mis tempoga peaksin sõitma rattaga?Kas tähtis on aeg või kilomeetrid?Tänan!

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37535
    mariliisu2
    Member

olen nimelt pooleteist aastaga 12 kilo alla võtnud ja kunagi oli seal kindlasti rasv..kuid tahaks väga sest nüüd lahti saada ,sest praegu toitun küll väga tervislikult..

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37530
    mariliisu2
    Member

minu probleeminimi on nö”ratsapüks”, “üleäärekints” jne.

Tõsi ta on ,kaal langeb kogu aeg natuke..EI TAHA ;ET ENAM LANGEKS!

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37520
    mariliisu2
    Member

minu probleeminimi on nö”ratsapüks”, “üleäärekints” jne.

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37527
    mariliisu2
    Member

söön KINDLALT vähem kui kulutan!söön tõesti vähe ja tervislikult ,aga sellest piirkonnast ei saa kuidagi alla!!!nii kurb!masendav kohe..kaalun vähe ja pole kehakaaluga probleeme vaid pigem just kehakujuga..alati koguneb rasv sinna ja kaob sealt viimasena..näljutada end küll ei taha ,sest kaalun niigi vähe..ja arvatavasti tuleks enne mujalt kõik luud-kondid välja kui need reied korda saaksin:(

jõusaalis pole kunagi käinud, pigem olen iseseisvalt jooksnud-rattaga sõitnud..olen praegu 19, põhikoolis käisin 5 a .kergejõustikus..

kui kellelgi veel sama mure ,palun kirjutage ,kuidas võitu olete saanud!

Tänan!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)