mariliis_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mariliis_
Memberokei-okei, sorry et ütlesin!!!
mariliis_
Membertähendab, kui ma elan püsivalt Soomes? nimelt õpin siin?!
mariliis_
Membermina arvan, et munakollaseid võib vabalt süüa – kuid probleemiks võib tulla kõhukinnisus!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mariliis_
Memberkhm?! naissoost? ei kannata trenni? ahsoo. nohjah. ma olen teind trenni juba AASTAID – asi pole üldse kannatamises.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mariliis_
Membertänud nõu eest! ma proovin täna kohe üle!!!
mariliis_
Memberpoint ongi selles, et mu personal trainer on ise mulle näppupidi näidand, kuidas ma peaks oma trenni tegema – ja olengi juba aastaid teind kõhulihaseid “õiges” asendis. ei tea…. peaks vist igaks juhuks käima spordiarsti juures
mariliis_
Membermariliis_
Membereieiei… pole soovi kaalu alandada… ma arvan, et olen hetkel normaalkaalus (161cm/52kg), ning milleks siis kaalu alandada? hetkel mulle tähtsam oma keha (ja vaimu) vormis hoidmine. selleks siis kolm korda nädalas aeroobne trenn ja kolm korda nädalas jõusaal + üks puhkepäev. ok?
mariliis_
MemberBAV jah…
tegelikult ma söön vist nati rohkem…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mariliis_
Memberei, mõlemaid teen.. balans peaks olema küll korras. selg on mul vist isegi natuke tugevam kui kõht..
mariliis_
Memberyep…. i agree..
minu eesmärk on just hoida keha vormis – olla prink.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mariliis_
Memberjah.. ma arvan, et kaks on mulle täitsa sobiv. sest kooli kõrvalt pluss veel tuhat muud hobi (tants, laulmine, kitarr, klaver, trummid, sõbrad ja PERE), ei suudakski rohkem…

mariliis_
Memberhehehee..
??:”> nujah.. minu nädalane trenn seisab siin samas foorumis all pool.. mingi taolise nimega: “trenn…kas ok?” oma arust teen ikka päris kõva trenni, 1-1,5h jõudu, ja siis 40-50min. aeroobset… viimast umbes kolm korda nädalas, jõudu u. 5x nädalas.mariliis_
Memberlihased on olemas küll, ilmselt tuleb siis minna rasvaimusse…
“>mariliis_
Memberjep-jep. Ok, ega ma ei anna alla, üritan siis kõvasti edasi teha!
“>AutorPostitused