margusser
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
margusser
MemberOstetud ja kohe proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>margusser
MemberOstsin selle hera ja tahtsin nüüd küsida, et palju ma teda peale trenni võtma peaks?
Pakendil on 1-1,5dl korraga, see on ju pea klaasitäis pulbrit?
Palju võtab üks 75-80kg kaaluv kutt valku peale trenni?
Mõttetult rahmima ka ei hakka, st sööma nii, et süda paha ja olles kindel, et puudu ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>margusser
MemberMiks mitte olla.
Samas polegi väga palju vaeva näinud. Vb parema söögipeal lihtsalt.
margusser
MemberTehtud.
Samas polegi mingeid lisaaineid siiani tarvitanud.
Peaks vist mõne valgupoti ostma. Mida soovitate?
margusser
Memberkas enam ei tegele kergejõustikuga? Mis ala tegid ??!? Soovitan toimust vaadata, hommikul süsivesikuid lõunal normaalses koguses valk ja õhtul vähe süsikad ja aeglasti imenduvaid valke.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole enam tegelnud jah, vahet harva kui isu tuleb olen mõned harjutused teinud.
Viimase aasta proovisin oda visata.
Selge võtan abinõud kuulda, ja proovin järgi. Aeglasti imenduvaid valke peaks otsima õhtuti toidust või poevalgust?
Päevane normaalne valgukogus tuleb pulbrist või kodujuustust?
Mind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.
Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis
Krt segane jutt sai…
Edit: lugesin oma postitust ja maximuse posti uuesti, tundub, et mulle tehti asi puust ja punaselt ette.
margusser
MemberTere.
Pro Whey: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360
Seda mõtlete? Kui jah siis tellin ära ja võib teema lukku panna.
Edit: keegi nendest imetablettidest ka midagi kosta oskab?
-
AutorPostitused