margus1994
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
margus1994
Membersiin foorumis millegipärast räägitakse et pole mõtet nii vara alustada ja muud sellist. huvitav miks nad nii räägivad siis.
margus1994
Memberei ole, sest ma ütlesin koha enne valesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>margus1994
Memberma surun rinnalt ainult 40kg kuna olen 13 aastat vana.
margus1994
Memberossa pagan nüüd läks küll väga valesti ma mõtlesin rinnalihaste keskelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>margus1994
Memberei peksa ju.
Memberok tegelt ma lihtsalt tahtsin teada et kas teistel ka selline värk on.
margus1994
Memberee, võibolla ma väljendasin ennast veidi kehvasti aga ma mõtlesin seda sama mis mulle seletati. niiet ma teen ilmselt siis enamvähem õieti.
“>margus1994
Memberno mida ma siis valesti teen? Ma ei saa aru miks on vaja kohe sõimata.
“>margus1994
Memberaa, muide ma olen ka kitarrist. rait000’i ma juba tunnen foorumist kitarr.astar.ee/forums
ma olen seal kasutaja martra.
margus1994
Memberkakluseks treenib jõusaal jõudu minumeelest ikka.
“> ja kui mul jõudu poleks, oleks ma ammu mitmeid kordi peksa saanud. kuigi nüüd ei treeni ma eriti kakluste pärast.margus1994
Memberei muidugi pole mul veel lapsi.
“> naist kahjuks veel ka pole aga mis teil sellest on et selle pärast trenni teen.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muide miks ei võiks 12 aastane trenni teha.margus1994
Memberma varsti saan 13. Ma hakkasin trenni tegema selleks et koolis oli palju tülinorijaid kes tahtsid peksa anda. kuna olen sellel teemal julge, läheb mul ka kakluseks jõudu vaja. hea tunne on 16 aastasele ülbikule vajadusel peksa anda. aga jah, eks treenin ka väga palju just naiste saamiseks.
“>margus1994
Membertegelt ma sellega praegu harjutangi aga pole seni kindel olnud milliseid kõhulihaseid see arendab.
margus1994
Memberee ma eiu taha teada mis lihased olemas on vaid kuidas neid näidata. nagu kulturstid laval.
margus1994
Memberma ei saa aru miks mõned nõnda kangi tõstavad et kõik sõrmed ühel pool.
AutorPostitused