Skip to main content

MargoL

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 76 through 79 (of 79 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rinnalt #110154
    MargoL
    Member

Päris algajaks enam ei pea ennast, umbes 1,5 aastat jõusaalis käinud. Kõik harjutused on edenenud ja ükski juurde pandud rakus ple muret valmistanud. Ainuke asi on et rinnalt surumine on sama raskustega mis algajana alustaud, ehk siis 2 * 10kg ketast ainult kangil ja rohkemat eip suuda
    in reply to: Lihased valsad #110150
    MargoL
    Member

Trenni teen selle kolmeks jaotatud kava järgi, teise siis. Peale trenni üritan ikka vähemalt 30min aeroobset teha viimaselajal, näiteks sõuda vms. Selle tajun ära, et see on nn. hea valu ja annab ikka tunda et on trenni tehtud.

in reply to: Vorm #107851
    MargoL
    Member

Kas aeroobseks saab ka seda nimetada kui ma teen trenni E.K.R, iga kord enne trenni teen 10-15 min ergomeetril, siis venitan ja peale trenni samamoodi?

Archangel- Töö on väga kiire ja pingeline, seotud projektide juhtimisega. Vahest on nii kiire et pole lihtsalt enne aega süüagi kui trennist koju jõudes.

in reply to: Vorm #107735
    MargoL
    Member

No eks see põhiline mure ongi, et töötõttu pole iga 2-3 tunni tagant midagi süüa ja siis sööngi 2-3 korda päevas ja suured kogused korraga. Ja kindlasti on minu trenni eesmärk ka lihase kasvatamine. Samas ei sea ma enda eesmärgiks mingit tippvormi, tahan teha niipalju et ma ise oma kehaga rahul olen.

Viewing 4 posts - 76 through 79 (of 79 total)