MargoL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MargoL
MemberMina leian, et ka alko tarbimisel on vaja tasakaalu. Ei kiida kuidagi heaks alkoholi laustarbimist, samas ei poolda ka totaalset karsklust. Teatud kogus alkoholi, sünnipäeva lauas üks pits enne sööki, laupäeva õhtul üks õlu saunas, on minuarust täiesti ok, kõiges peaks hoidma tasakaalu. Teatud kogus viina on ka tervisele pigem kasulik kui kahjulik, samuti klaasike punast veini parandab vereringet ja pudel lahjat õlut seedimist.
MargoL
MemberOlgu see pigem äärmuslik varjant jah, tavaliselt piisab ka toitumise kohendamisest.
MargoL
MemberTäiesti mitte, aga võrreldes nt sealihaga siis on ta ikka suhteliselt rasvavaba.
MargoL
MemberOn veel infot tartu klubide kohta???
MargoL
MemberTeab keegi mis tartus lahti on? Käiks ka hea meelag ära ikka, aga Arena kinni
MargoL
MemberPole maksimumi proovinud. Trenni olen nüüd uuesti teinud u 3 kuud, vahepeal oli 4a pausi ja enne seda sai ka tehtud, aga mitte nii intensiivselt. Trenni teen rinnalt surumisel 80kg, selle raskusega 2×10 korda ja 2x väiksemate raskustega maksimumi, tavaliselt 70 ja 60. Kükke teen samuti püramiidis 60-70-80-90 10-15kordust. Ja jõutümmet teen samade raskustega millega kükke ja ikka max kordustega 10-15 siis. Ise olen 23a vana ja kaalun 110-113
Ei teagi mis maksimumid ka olla võiksid, peakski proovima.
MargoL
MemberMinuteada valk ei muutu rasvaks, ülejäänud valk, mida organism ei omasta, peaks minuteada kehast väljuma oma loomuliku rada pidi, sellest ka see kõhulahtisus. Või olen ma jälle valesti aru saanud???
MargoL
Memberjust nii ta ongi, esilehel on valesti.
MargoL
MemberNo mul on sedaed nii, aga aeg foorumis ikka 1h maas reaalsest ajast.
MargoL
MemberLoe neid Foorumeid jah rohkem ise, enne kui küsima tuled, siit saab ikka hindamatus koguses infot, ise olengi vast enamiku oma vähestest teadmistest spordi ja toitumise kohta saanud siit foorumist. Ja tulemused on silmaga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MargoL
Membersee enne trenni jooksmine ja sõudmine paar minti annab vaevu soojenduse välja, areoobseks ei saa seda küll kuidagi nimetada.
MargoL
MemberEi suitseta juba 3 kuud ja loodan ka mitte uuesti alustada.
MargoL
MemberTartus elan ja trennis käin Arenas, varem käisin Elva Gümnaasiumis
MargoL
MemberMa arvan ka et kaal ei kaogi nii ruttu. Keegi siin kunagi seletas ka, et organismil läheb natuke aega, et õppida ise vajaminevat energiat olemasolevast rasvast ammutama. Ja ma ise arvan et esmane suur kaalukaotus tuli sul puhtalt vedelike arvelt.
MargoL
Membersellepärast tehaksegi ju rinnale erinevaid harjutusi, et ikka rinda treenida, hantlitega lendlemine kaldpinnal on minuarust suhteliselt hea.
-
AutorPostitused