MargoL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MargoL
MemberMeil kohalikus jõusaalis on suur hulk inimesi pidevalt hoopis sokkidega ja olen isegi tihti. Aga eks ma olen omaarust ka jõsaalijobu, seega vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MargoL
MemberLoomulikult, ja kui oleks olnud hiinlased, siis üleks öeldud “mingi 2 pilukat…..”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära aja off topicutMargoL
Membervaata korra seda linki: http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index…1&Itemid=26 siin on minu treeningkava ning samuti see, kuidas areng on. lisaks iga nädala kokkuvõte. teen samuti 3 korda nädalas trenni ja igat lihast korra nädalas. ei saa kurta, et arengut pole.Kuna hetke põhieesmärk on rasva % vähendada, siis lisan igale treeningule ka 35-45 min aeroobset, tavaliselt kas sõude- või veloergomeetrit.
MargoL
MemberSekkun ka siis sellesse kava teemasse. Teen hetkel 3ks jaotatud edasijõudnute kava kolm korda nädalas E,K,R . Kuna seal on soovitatud seda teha teistsuguse järjestusega tahtsin küsida, et kas nädalas üks kord kõik lihasgrupid läbi treenida on piisav, või peaks midagi muutma. Üle 3 korra nädalas kahjuks saalis käia ei kannata.
MargoL
MemberMa ei saa aru MargoL, sulle antakse siin head nõu, aga sa ikka punnid põikpäiselt vastu, aga jah sa tahtsid ju ainult arvamust kuulda, mitte, et keegi sind ümber veenaks…
MargoL
Memberma mõtlesin et see oleks sama nagu veepäev.
MargoL
MemberMa arvan, et kui 2 kilo suudan ära süüa olen ka tubli juba
MargoL
Memberäkki peaksin siis rohkem mandariine sööma, et vajalik kogus kaloreid saada peaks sööma 5,7kg
MargoL
MemberKaloreid kokku: 840 Kcal
Rasva: 0 g.
Valke: 20 g.
Süsivesikuid: 180 g.
Kiudaineid: 40 g.
MargoL
MemberNu ma ei tea
MargoL
MemberPäev paar elan ma vanast rasvast kenasti. Aga pisut valku saab ka mandariinidest.
MargoL
MemberTäpselt 50cm, pikkus 184, vanus 24.
Ma olengi sellise küllaltki laiaõlgse kehaehitusega.
MargoL
MemberSeda muidugi. Alguses peaks vist igasugused valgud ja muud toidulisandid ostmata jatma ja mondaaega niisama rassima. Alles rasva % normaliseerudes lihase kasvatamisele mõtlema hakkama.
MargoL
MemberTeadupärast lihasmassi suurendamine ja kaalu langetamine korraga on väga keeruline, seda pean silmas. Näiteks on mul päris palju rasva kõhu piirkonnas, millest tahan esmajärjekorras vabaneda.
MargoL
MemberTegelikult on inimene loodud sööma segatoitu, see tähendab nii loomset kui taimset toitu. Normaalne segatoit on ligikaudu 80% taimne ja 20% loomne. Inimese segatoitluse kasuks räägib näiteks meie hammaste ja seedetrakti ehitus ning seedeensüümide koostis ja funktsioon. Loomset päritolu toidust saame mitmeid olulisi toitaineid, nagu asendamatud aminohapped, mineraalained ja vitamiinid. Taimsest toidust saab süsivesikuid, kiudaineid, vitamiine ning ka osasid mineraalaineid ja mikroelemente. Asendamatute aminohapete allikaks on siiski vaid loomset päritolu täisväärtuslik valk kanamunast, piimast ja piimatoodetest (juust, jogurt, kohupiim), lihast ja kalast.Liha ja lihasaadused on inimese jaoks kõige paremini omastatav rauaallikas. Piim ja piimatooted on parimad kaltsiumiallikad. Rauda ja kaltsiumi leidub ka taimses toitus, kuid nende kättesaadavus ja imendumine on sealt tunduvalt halvem.
siin on minuarust suht täpselt välja toodud kuidas asjad on.
AutorPostitused