MargoL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MargoL
MemberSaun ja sidruniviilidega vesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Saun ja mingi hea smuuti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (n2it. 3 banaani+200 g kylm. mustikaid).Kindlasti pole ka see paha ja nagu paljudele meedib sinu pakutud varjant, meeldib paljudele saunas paar õlut juua. Ise pean ennast ka rohkem õllesõbraks nädalavahetusel sauanas mõned ja suvel vahest ka kui on mingi aiapidu või grillimine.
MargoL
MemberMina omaarust olen juba 10 erinevas foorumis ja teemas selle asja õigustühisust rõhutanud ja nii see kahtlemata ka on. Olge päris rahulikud, Bonsuna Team`i kuulumise eest ei saa keegi teist litsentsi ära võtta. Kui oleksin ise litsenseeritud treener, laseksin oma nime viivitamatult nimekirja lisada ja vaataksin mis saab. Ja kui siis keegi minu õigusi kahjustada püüaks, hakkaksid kohtuveskid jahvatama ja kisuks sellega seoses veel palju-palju intriige päevavalgele.
detsember 14, 2009 at 7:20 e.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #242239MargoL
MemberMõttetu tõmblemine käib tõesti, väga meeleheitlik tundub see samm ekfl`i poolt.
MargoL
MemberOleks omal ka huvi proovida, kuna jõuab Tartu?
MargoL
MemberMaitseasi ma ütleks sellepeale. Kes tahab see vaatab, paljud peavad kulturisi keha ka koledaks, aga see on juba nende mure.
MargoL
MemberMinu tippkaal oli 1,5a tagasi 120kg, siis hakkasin väikselt jälgima mida suhu panen, oluliseim muudatus oli, et hakkasin hommikuti sööma. täiesti märkamatult ja suurt midagi tegemata sain nii 5kg maha u aastaga. Nüüd paar kuud tagasi, okt. alguses otsuastasin asja tõsisemalt käsile võtta ja hetkel on kaal 110kg. Eesmärk on kaaluda alla 100, pikkust 184cm. Ma olen alati selline raske kondiga olnud ja polnud tegelikult väga paks ka 120 juures.
Lisaks veel, et kaal paisus nõnda suureks, kuna jätsin suitsetamise maha ja tegin samal ajal kõva massi perioodi. Jõunäitajad paranesid meeletult, lihas kasvas, isu oli suur ja nõnda tuli ka palju rasva juurde. kui maha jätsin kaalusin u 92kg, 4 kuu pärast 115 ja järgmise poole aastaga tiksus veel 5kg juurde.
MargoL
MemberMinu arust väga normaalne , et steroiditeema fitness.ee-s siuke pool tabu on . See jutt , et “peab rääkima kuidas asjad on ” ,”et te kuradid ennast ära ei tapaks ” kõlab jaburalt. Samahästi võiks ka väikese narkonurgakese avada , et valesti ei kasutataks ja , et “narkarid kurat ennast ära ei tapaks” .Selline nn. narko lehekülg on täitsa olemas. Seal röögitakse ikka väga avalikult erinevatest ainetest, mõjudest ja tarbimisest üldisemalt.
MargoL
MemberEks nad ikka ise tükkisid sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sellepärast kogu see trallgi, et neid kohe keegi ei kutsunud asjast osa saama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MargoL
MemberMa ei ole kahjuks või õnneks treener, aga kui oleksin, kaebaksin EKFL`i kõhklematult kohtusse ja võidaksin silmagi pilgutamata.
MargoL
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uudise postitajaks on märgitud Fintess.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MargoL
MemberTänase päevaga on uue foorumi liikmeskond juba rohkem kui kahekordistunud ja paisatab, et saavutab 3x arvu ka kenasti ära. Asjalik lehekülg on ja kui tegijatel aega ja viitsimist on, muutub veel asjalikumaks loodetavasti. Kahju ainult, et fitness.ee on selle steroidisõprade leheks kuulutanud, mina tegin ka kasutaja sinna, aga steroididega pole minusugusel algajal küll midagi ühist. Loen nii siinset kui ka uut foorumit ikka selleks, et tevisliku toitumise ja treeningute kohta infot hankida.
MargoL
MemberNo vähemalt pealkirjas on kirjaviga parandatud:D, Aga edu tegijatel, kahtlemata tõsine konkurent fitness.ee lehele.
MargoL
MemberHommikusöök peabki olema süsikate rikas, et anda energiat pikaks ja tegusaks päevaks. Mida õhtupoole seda vastupidisemaks peaks süsikate ja valgu suhe muutuma. Mina olen vähemalt nii aru saanud.
MargoL
MemberSiin on päris paljude inimeste nimed korduvalt läbi jooksnud, kelle selgitusigi meeleldi loeks. Paistab, et eelneval 18lk foorumitekstil rulluvad lahti Eesti kulturismi telgitagused ja tõeslised skandaalid, asi pole ammu enam Argos!
MargoL
MemberMis eeskirjas see kirjas on?
-
AutorPostitused