Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
MemberNu õigus jah, aga palju neid siin ikka on, kes näost cocat ja krõbuskeid sisse ajavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mulle iskiklikult ei mahugi niipalju korraga sisse
, hakkab üles ajama pärast… (a ma suht pisike ka võrreldes siinolijatega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ex neid on ikka omajagu. Ja kui ei söö krõbuskeid siis valitakse mingi pirukas või saiake. Oled sa näinud noori poes kes ostaksid kodujuustu või kanamune?? Vist mitte väga tihti ex?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiirelt läbu sisse ja edasi. Peaasi, et nälga ei oleks.
Marek Kalmus
MemberPeti joomine ergutab seedekulgla tegevust. Neil inimestel, kellel on kõhukinnisusega probleeme, soovitatakse juua petti. Aga liiter korraga ära juua on liiast.Kus see liiter siis liiast on??
Olen aastaid peale trenni petti joonud, vahel tahaks rohkemgi kui liiter juua ja pole kunagi mingit kõhujama olnud. Ja ma pole ainus kes sedasi tegi, Mina õppisin seda 2x-selt Eesti absoluutselt meistrilt Jaanus Mummilt. Minult omakorda v-olla vähem tuntud kulturist Jarek Heinaloo jne.
Minumeelest super hea proteiini jook , täpselt paras peale trenni. Liiter petti= 30g valku ja üks banaan. SUPER!
Tundub et praegused noored on vääääga nõrga tervisega, et petti juua ei saa. Neile anna ainult cocat ja limpsi, pakkide viisi kartuli krõpse peale.
Väikset peale mingit jama söönud sellepärast ei saagi piima ja petti juua.
Ema ka v-olla ei tahtnud rinda anda kui väike olid ja algusest peale üks pulbrite jama.
Ok, ega asi nii hull ka ei ole, aga eks mul on natuke vast õigus ka?
Marek Kalmus
MemberHakkasin kuu aega tagasi petti jooma, 1 liiter päevas.Vahetevahel enne trenni(4x nädalas)1,5 tundi või peale trenni 1 liiter petti.Kuid nüüd jama selles ,kui enne ei valutanud peale petti joomist kõht siis nüüd tahab kõht rivist välja minna nii, et peab peldikkusse lippama.Küsimus selline on kellegil teil seda jama juhtunud või on asi minu organismist(ise 20 a.)?
Lapse kõht siis……..
Marek Kalmus
MemberTere,Hakkasin käima uuesti jõusaalis pärast paarikuust pausi. Vahetasin treeningsaali ning lasin endale koostada kava ja toitumise. Küsimus nüüd selline… Toitumisplaan näeb ette, et viimane söögikord on kell 18, mis sisaldab liha ja salatit. Paraku on elu näidanud, et iga päev pole lihtsalt võimalik kell kuus süüa (kas lõpeb trenn hiljem või jõuan lihtsalt hilja koju) ning olen jätnud liha söömata ja söönud ainult porgandisalatit. Kas see on kahjulik ning kas ma peaksin ilmtingimata ka liha sööma olenemata kellaajast? Kas sea- või loomaliha asemel kõlbab ka näiteks kana/kala?
Tänud, kes viitsivad vastata!
P.S. trenni eesmärk on kaalu kaotamine ja üldfüüsilise parandamine.
Huvitav oleks teada jah kes selliseid menüüsid koostab ja mis ta selle eest küsib?
Nii et kella 18.00-hommikul esimese söögini oled siis näljas?
Noo, igaljuhul olen kindel et kaalus alla võtad kui seda järgid, iseasi mille arvelt?
Äkki paneksid siia terve menüü ülesse ja autori nime ka alla?
Arvan, et ka teistel oleks seda huvitav vaadata.
Marek Kalmus
Membersiit leiate selle…….. http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7183
Marek Kalmus
MemberHiljaaegu oli sellel teemal siin kõva vaidlus ja selgitustöö. Seda nii minu, Oldmani, Oskari, ja Fred Antsoni poolt. Lapake natuke foorumit leiate kindlasti.
Marek Kalmus
MemberNunii, asi vajus nüüd täitsa ära….Kas huvi oligi nii väike?
Minupoolest võiks huvilistega mingi hetk näiteks kokku saada ja asja arutada, saaks projekti ilusti käima… Suvi tulekul ju, võimalus teha igasuguseid huvitavaid kokkusaamisi jne.
Nii et mõelge!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koos õlut juua ja tulel liha säristada…

Marek Kalmus
Memberkas keegi võiks veidi selle sõna tähendust selgitada..ANABOOLNE – ülesehitav………… Organismis võtavad ülesehitus protsessist osa peale valgu ka kõik teised toitained, eranditult! Organism on pidevas ANABOOLSES seisundis kui saad toidust regulaarselt kõik vajalikud toitained kätte. Kui jätad ära kasvõi ühe toidukorra päevas, muutub seisund KATABOOLSEKS, ehk ennast lagundavaks. Organism hakkab iseennast “sööma”.
Ehk siis juba taastunud lihastest valku ja muid vajalikke aineid sünteesima, et vähem taastunud lihaseid ja rakke taastada. Tekib surnud ring. Siit ka mõtlemisaineit neile, kes ei viitsi korralikult süüa, vähemalt 4x päevas. Arengut ei toimu, või jääb see lihtaslt teatud tasemele pidama.
ET põhimõtteliselt on siis lihast saadav kreatiin ka anaboolne?
ja ka kõik siin saadavad toidulisandid?
Just, anaboolseid protsesse toetav. Nii kreatiin glutamiin kui kõik proteiini segud.
Marek Kalmus
MemberSee oli 98% vee arvelt. Ei maksa unistada, et see rasv oli mis kadus. Olen ise velotrenazööril vändates 2 tunniga 4kg maha võtnud. See on kõva sõit pulsiga 180 ja rohkem. Sõidu lõpus hakkas veepuudusest peas pigistama. Aga mõeldud oli see lihtsalt katseks , palju suudan 2h kaalu alla saada. 12h hiljem oli sellest 4 kg-st. 3,5 tagasi.
Kui rasvaarvelt kaalu alandada siis mitte üle kilo nädalas. No suur mees võib ka natuke rohkem kaotada. Enamus te siin , noored ja kleenukesed, niiet 0,5-1kg oleks norm.
Marek Kalmus
MemberSee on seotud sellega, et mälumislihased on kogu aeg töös.
Marek Kalmus
Member“Keemiavaba! mees Tervex messi tõmbenumber???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pole seda öelnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberTee vahelduseks rinda üks kord nädalas ja kohe järgmisel päeval triitsepsi trenn. Siis 2 päeva vahet ja õla treening. Vahepeale jaota oma teised lihasgrupid. Triitsepsist võta samuti peale rinda max välja. Õlale võta mingi aeg surumist rahulikumalt (kasuta väiksemat raskust ja pikemaid seeriaid.
Proovi 5 nädalat ja kui tulemust ei ole anna teada, panen ennast põlema.
Marek Kalmus
MemberKusagilt lugesin, et rinnapõrkega surus selili 201kg.
Marek Kalmus
Memberpostitage link kust saab Kalmuse Toidukava & Treeningplaani osta.Toidukava endal vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LINKI EI SAA KAHJUKS ANDA, KUNA SEE OLEKS KONKURENTLEHE REKLAAM SIIN.
KÕIGILE KELLEL ASJA VASTU HUVI KIRJUTAGE marek@avancia.ee
Kindla soovi puhul saatke kohe ka oma andmed. Vanus, pikkus, kaal. Staa?, eesmärk.
Praegune treening kava ja ka toitumise kirjeldus , toidukordade kaupa, võimalikult täpselt.
Marek Kalmus
Memberkas keegi võiks veidi selle sõna tähendust selgitada..ANABOOLNE – ülesehitav………… Organismis võtavad ülesehitus protsessist osa peale valgu ka kõik teised toitained, eranditult! Organism on pidevas ANABOOLSES seisundis kui saad toidust regulaarselt kõik vajalikud toitained kätte. Kui jätad ära kasvõi ühe toidukorra päevas, muutub seisund KATABOOLSEKS, ehk ennast lagundavaks. Organism hakkab iseennast “sööma”.
Ehk siis juba taastunud lihastest valku ja muid vajalikke aineid sünteesima, et vähem taastunud lihaseid ja rakke taastada. Tekib surnud ring. Siit ka mõtlemisaineit neile, kes ei viitsi korralikult süüa, vähemalt 4x päevas. Arengut ei toimu, või jääb see lihtaslt teatud tasemele pidama.
AutorPostitused