Skip to main content

Marek Kalmus

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 706 through 714 (of 714 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis asi on steroid #29696
    Marek Kalmus
    Member

Tokko s?steem on sitt ja Tokko on ise sittade SITT, vabandust labasuse pärast, aga teisiti ma lihtsalt ei saa väljendada seda mis toimub. Edu kuradi MÖLAKAD!!!!!!!!!!

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29367
    Marek Kalmus
    Member

K?sige Oma IIDOLILT mis ta Sveitsis tegi , ta vana rott ei julge ju tunnistada mida on teinud.Tokko kool, mis teha? Mis puutub aga peajagu ?le olemisest, siis Eks see paista ikka lihtrahvale tegijamana, kes v?imule lähemal. Ja Kes on Vaenlane? Vaenlane on see, kes ei lase mul elada nii nagu mina tahan, vaid nii nagu tema tahaks, tehes selleks K?ikk.

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29366
    Marek Kalmus
    Member

HA-HA-HAA!!!!!! ELAGU l?una-eesti!!!!!

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29361
    Marek Kalmus
    Member

Aitähh S-SSA.

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29338
    Marek Kalmus
    Member

Ott mees ,Tunnistasin hr.Kreilisele, et olen kasutanud keelatud ainet, selgitasin lihtsalt kus, kuna ja kellega muud ei midagi, teie “õnnetuseks” olite just teie need kaks kes seda teavad.Kas sa arvad, et oleksin pidanud enne teilt luba küsima? Lapsik…? Arvan,et just teie käitute lapsikult tehes näo, et meie ei tea midagi. Igaljuhul edu sulle Mintskis.

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29331
    Marek Kalmus
    Member

Fännidele. Jah see olen tõesti mina Marek Kalmus.Samas ei saa ma midagi kinnitada ega tõestada, seis on ju KAKS ÜHE VASTU,aga ma võin teile vanduda, et ?veitsis nii ka juhtus. Kui neist kumbki suud lahti ei tee ei ole mul mingit lootust. Igaljuhul,kuivagu mu lihased kokku nagu Tokko ajud kui ma Teile valetan. Kuigi ka see ei tõestaks veel midagi. Nii, et äkki siiski,Ott ja Arnold……..?

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29324
    Marek Kalmus
    Member

Äkki sinul Ott jätkub niipalju julgust MEES olla ja Arnoldi seljatagant välja tulla. Erinevalt Arnoldist mõtlesin ma meie tutvumisel sinust hoopis vastupidist. Ma loodan väga, et ma ei eksinud siis.

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29323
    Marek Kalmus
    Member

Kuigi jah seda on sinult väga palju loota, sest kes võtaks sellist presidenti enam tõsiselt kes oma sportlastele keelatud aineid annab. Ja seda veel pärast tunnistab. Jõudu edaspidigi valetamises ja vassimises.Nii nagu ma sind esmakordselt kohates mõtlesin,et see küll mingi mees ei ole, oled sa seda ka edaspidi oma tegemistega kinnitanud.

in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29322
    Marek Kalmus
    Member

Kallis? Ära tee “mees” suuri sõnu. Tunnista ja näita, et oled MEES.

Viewing 9 posts - 706 through 714 (of 714 total)