Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
MemberMulle omistati metandrostenoloni ehk metaani neelaja kuulsus.
Marek Kalmus
MemberTäpselt, kergemal näd. t?sta kordusi. M?lemaid variante kasuta, p?hiliselt kasuta siiski kaheksast kordust.
Marek Kalmus
MemberKoormus v?iks t?usta 4 v?i 5 näd. ja siis teha vahele 1näd. umb.75-80%. Uut ts?klit alusta juba kindlasti nat. k?rgemalt kui esimest, et j?uaksid uue ts?kli l?puks uuele tasemele. See on v?imalik siis kui jätad teadlikult väikese varu alat, s.t ei t?mba ennast trennis täitsa “rihmaks”.Seeriad aga iseenesest peavad aga l?ppema k?ik 100 % pingutusega. Lihtsalt seda PÄRIS viimast raskust,millega tehes on näiteks on juba oht traumat saada, proovima ei lähe. Järgmisel v?i siis ?lejärgmisel korral j?uad sellega aga juba kindlasti.
Marek Kalmus
MemberMeeldiv kuulda, minulgi oli kunagi samalaadne innustaja, kuigi sinul soovitan valida kellegi hoopis vingema mehe.J?uad kaugemale. Mis puutub aga sinu k?simusse, siis loomulikult peab suurt raskust proovima, sellega just sunnidki oma lihased arenema. Treeni p?him?ttel- täna tegin 2x. homme v?i ?lehomme j?uan juba 4x. j.n.e. Mina olen alati seda järginud. Loomulikult ei tohi soorituse puhtus väga kannatada.
Marek Kalmus
MemberSiiamaani on mul olnud ikka v?imalus magada ka päeval umb.2h. Öösel aga kuidas kunagi, 5-8h. Suvel kui läheb varakult valgeks, nagu praegu, läheb uni ära juba 4.ja 5-e ajal. Suvel magan ?ldse halvasti. Muul ajal aga hästi. Muuseas vägahea unerohi on pudel kanget ?lut- päris t?siselt. Pool tundi enne magama minekut ja magad nagu norin. See jutt, et vähendab meestel testosterooni taset j.n.e. on jamps. Minu arvamus,et kui ka hetkeks vähendabki, siis seda k?rgemale t?useb jälle hommikul.Pole k?ll uuringuid teinud aga nii tundub k?ll kui hommikul trenni lähen. Igaljuhul soovitan proovida.
Marek Kalmus
MemberTäpselt nii.
Marek Kalmus
MemberSorry, 32 kg.-ste hantlitega ei mängi ma enam ammu. Istudes hantlitega, vaheldumisi, puhtalt väljapööratud randmega-42,5kg 3×12-v?iksid ka vähe raskemad olla. ?he käega, ette kallutatult, teine käsi toetub p?lvele, 50kg 3×8-10 ?mberm??t 52cm kehakaal hetkel 113-114kg. VOT NII.
Marek Kalmus
MemberSoovitan toidukordade vahed hoida 3-4h. Kasvamise ehk massi ajal hoia seeriate vahed täpselt nii pikad, kui tunned, et n??d olen jälle valmis max pingutuseks, siis anna minna. see v?ib olla kahest kuni isegi nelja minutini.Raamatutes pakutud 1,5min. on natuke vähe . Selle aja jooksul ei j?ua organism vabaneda piimhappest mis tekib pingutuse ajal lihastes – Våsimus “kuhjub” ja sa ei j?ua piisavalt kaua ennast “l?hkuda”, sest lihaste l?hkuda j?udmine ongi kasvamise aluseks.Vastasel juhul käid t?est saalis ainult rahvakeeli ennast pumpamas.
Marek Kalmus
MemberKui manustad seda suu kaudu, siis vaevalt k?ll.
Marek Kalmus
MemberKui tahad t?elist arengut tunda, joo teine koks öösel v?i siis kohe hommikul. ÖÖsel kasulik sellepärast,et pärast uinumist t?useb organismis kasvuhormooni tase ja oleks patt seda mitte lasta organ. max ära kasutada. Hommikul sellepärast,et kui sa pika öö jooksul pole endale midagi lubanud, on hommikuks veri nn.”t?hi”. Kui n??d aga juua 1 h?drol??situd segu, siis t?seb veres kiiresti vajalike aminohapete kogus, ja päev v?ib alata täis tuuridel.
Marek Kalmus
MemberOtt see ei olnud fitnessi MM, vaid mr. ja mis. universum fitnessis.
Marek Kalmus
MemberProteiin No1 sobib suurepäraselt. Karu saad kätte spordiklubist “Livoonia” Netist peaksid ka tema telef. saama. Vaata treenerid alt.
Marek Kalmus
MemberArnald. Vastus sinu küsimusele peitub Irene Mikk`u kirjas.
Marek Kalmus
MemberOK. MART. Nr.1 Indrek Otsus Nr.2 Ott Kiivikas-ehk Nr.3 Marek Kalmus-ehk Nr.4 Gert Koovit-ehk Ja tegelt ongi k?ik. KURB aga T?SI.
Marek Kalmus
MemberArnold, kui headele kohtadele on nende meeste treenitud naised siis tulnud ka näit. Eesti MV-tel? Minuarust väga hea näide sellest, et treeneri litsensi omamine ei anna veel kogemus-teadmisi. Lihtsalt teoreetikud . Keda muide on enamus saalid täis ka Tallinnas. Eestis ?ldse on 4-5 treenerit kes v?iksid asjalikku n?u anda. Sinu soovitatud mehed nende hulka k?ll ei kuulu. Paber on ainult petekas. K?igile edu soovides: Marek Kalmus
-
AutorPostitused