Skip to main content

Marek Kalmus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 601 through 615 (of 714 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Milliseid tooteid eelistad #35477
    Marek Kalmus
    Member

Vga hea on proteiin nr1, kuna sisaldab peaaegu 50% hüdrolüüsitud kollageen valku. Liigestele vajalik suurte koormuste puhul. Kreatiini kohta võin öelda , et need mida olen kasutanud on kõik hästi mõjunud. Loomulikult ei toimu mingeid suuri muutusi arengus ühe purgi või koti ära söömisega. Tulemusi märkad siis kui kasutad neid pidevalt. Pärast võrdle seda perioodi kui tegid ilma ja seda kui kasutasid neid tooteid pidevalt. Vahe ei jää sulle kindlasti märkamatuks.

in reply to: Valud rinnus #35474
    Marek Kalmus
    Member

Üks küsimus veel, kas sügavalt hingata on ka valus?

in reply to: millal valku? #35481
    Marek Kalmus
    Member

Sellisel juhul soovitaks kohe peale trenni, et organism saaks kohe alustada ülessehitus protsessidega. Võiksid sinna lisada ka 5g. kreatiini ja sama palju glutamiini. Natuke ka s. vesikuid.

in reply to: Valud rinnus #35472
    Marek Kalmus
    Member

Pead täpsustama kas valu on Rinnus nagu on sinu pealkiri, või rinna lihases. Kuidas ja kuna see tekkis. Räägi üksikasjalikult.

in reply to: Eesti eliit #35463
    Marek Kalmus
    Member

Seda võiks kommenteerida Arnold Tokko kui matsu jagav kõrvaltvaataja.

in reply to: rasvapõletaja #35429
    Marek Kalmus
    Member

Lihtsalt korrigeerin enda toitumist. Rasvapõletajad sind ei aita kui sa endale selgeks ei tee õiget ja tasakaalustatud toitumist.

in reply to: rasvapõletaja #35427
    Marek Kalmus
    Member

Kahjuks ei oska kommenteerida, kuna ei ole ise kunagi kasutanud.

in reply to: arnoldist #35397
    Marek Kalmus
    Member

Kas teist keegi on lugenud Arnoldi mitteametlikku biograafiat? Mina olen, seal ta räägib mida ta sõi keelatud ainetast ja kui palju. Näit: ” Istusin 1970-dal aastal pidevalt steroididel, võtsin neid 3x päevas ja 8-10 tbl. korraga”. Ja tegemist ei olnud Winstroliga vaid Dianaboliga ehk siis sama asi mis Metandrostenolon ehk Metaan. Raamat on tõlgitud vene keelde ja pealkiri on “NEOFITSALNÕI BIOGRAFIA ARNOLDA ” Autor Vendy Ley. Raamatukogust äkki leiate keda huvitab. Igaljuhul pull mees oli noorena, naera lolliks.Raamat on välja antud Moskvas kirjastus ” Laif” poolt 1992 aastal.

in reply to: rasedus #35348
    Marek Kalmus
    Member

Pätukas!

Soovitaksin sul jätkata jõusaalis käimist ka rasedana, kui vaid tervis lubab. Minul näiteks oli raseduse algul ikka tõeliselt paha olla , kuid paha enesetunde möödudes olin jälle trenni valmis. Õigesti valitud raskustega treenides ,jättes osad harjutused ära

( jalapress, kükid jne) ei tohiks juhtuda midagi halba.

Soovitaksin sul kindlasti võtta oma treeningkavva ujumise (spets. rasedatele) ja ka rasedate võimlemise. Kontakt veega on väga lõõgastav. Olen kogenud, et peale 7-ndat rasedus kuud, kui kõht ikka juba suur ja “koormaks” , hingamine raskendatum, ei ole enam jõusaalis miskit erilist teha.

Üks soovitus veel naudi sauna ja kui võimalik siis ka vihtle, muidugi kui oled enne rasedust sauna nautija olnud. Minu jaoks on metsas jalutamine, kuum saun ja vihtlemine asendamatud, muidugi ei saa märkimata jätta ka söömine….. . Kuna isu on hea siis tuleb ka rohkem liigutada.

Jõudu sulle sellel imelisel ajal, mis ei kesta kahjuks eriti kaua.

Signessa

(mehe nime alt:0)

in reply to: vitamiinid #35307
    Marek Kalmus
    Member

Isegi kui ta peaks seda tegema, saan ma seda kaltsiumi juba toidugagi palju rohkem kui mul vaja oleks. Igaljuhul olen lugenud ja seda kirjutas ka siin amazoni toitumise all keski , oli vist tõlge ajakirjast, et kulturisti päeva norm suurel mehel on just 3-5g. Samuti seda, et kui c-vit. on organismis piisavalt ei jää lihased peale trenni nii valusaks ja taastuvad kiiremini. Samuti ka seda, et c-vit. soodustab raua omastamist mis on samuti sportlase jaoks väga tähtis. (seotud hapniku transpordiga lihastesse)

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #35326
    Marek Kalmus
    Member

Alusa 15-20-test seeriatest ja ühes trennis kuni 5 seeriat. Nii tee 2x nädalas. Järgmisel nädalal tõsta kordused 30-neni. Jätka samuti kuni suudad seerias taha 60-70 hüpet. Kui sõitsin ratast, siis ettevalmistus perioodil just nii tegin ja hüppevõime paranes oluliselt. Minule oli seda vaja, et trekil 1km. sõites oleks stardikiirendus max võimas. Proovi, mina ei olnud tol korral ainuke kelle hüppevõme taoliselt treenides oluliselt paremaks muutus.

in reply to: pulss ? #35223
    Marek Kalmus
    Member

Puhkeolekus, õhtuti enne sööki tihti alla 50-ne. Peale söömist vahetult poole tunni jooksul 60-ne ringis. Kui olen aga üle pingutanud ja hakkab väsimuse märke ilmnema siis esimene asi ongi pulsi näit rahulikus olekus. See on olnud ka üle 80-ne. Loomulikult olen siis tempot maha võtnud. Viimastel aastatel seda aga juhtunud ei ole.

in reply to: rasedus #35347
    Marek Kalmus
    Member

Mõõdukas hantlite tõstmine ei tohiks ka edaspidi midagi paha teha, samuti veloergomeeter või stepper. Minu naine käis aegajalt seitsmenda kuuni jõusaalis tõstis vähe kangi ja sõitis ratast. Nüüd on mõni nädal veel jäänud ja arstionu ei ole küll midagi halba täheldanud, pigem on kõik olnud väga OK.

in reply to: Otile #35341
    Marek Kalmus
    Member

Kes ulub peale kangi tõstmist, kes peale pitsiga liialdamist. Tegelikult väljendab see, usun Oti puhul rahulolu tehtuga ehk siis enesega rahulolu. On mul õigus Ott? Ise olen aga selline “hull”, et käin metsas lõugamas kui asjad ei lähe nii nagu tahaks. See on aga sootuks midagi muud. Nagu pingeid välja karjumas või nii. Olen lugenud, et ka maadleja Valeri Nikiitin pidavat metsas lõugamas käima. Igaljuhul metsast tulles olen rahulikum, näen asju teise nurga alt ja ei lähe kellegile kallale. Võib-olla mõni nüüd arvab, et olen vähe imelik. Võib-olla, aga kes meist siin maamunal ikka 100% normaalne on?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #35323
    Marek Kalmus
    Member

Otsi fasti lehelt, kirjutasin seal sellest ükskord pikaltl.

Viewing 15 posts - 601 through 615 (of 714 total)