Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2004 at 5:25 p.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35812
Marek Kalmus
MemberTead bic50 sa hakkad närvidele käima. Ole hea saame kokku, RÄÄGIME. Tahaks nii haiget jobu oma silmaga näha. Äkki isegi teen sulle väikese kingituse ja löön su kuradi molli sisse. Kas keegi on sulle kunagi öelnud, et sa oled haige värdjas? Või lihtsalt tavaelus oled sihuke vaikne memmekas, kes arvuti taga oma komplekse välja elab.
Marek Kalmus
MemberSee oli rumm mida ta sinna segas, väitis, et kiirendab valgu imendumist. Aga seda oli poole liitri kohta 10-15g. Lurich-i koks oli aga toored munad+õlu+mesi.
Marek Kalmus
MemberSee ei ole tingimata vajalik, sest ega ma ei hakka maili-i teel kedagi võistlusvormi seadma. Loomulikul on tähtis pidev tagasiside, muidu võib päris puusse ka panna.
Marek Kalmus
MemberMilleks Tallinnas? Minu mail-i aadress on marek@ avancia.ee. Kui ma muidugi sobin sulle.
Marek Kalmus
MemberSamas võiksid osta ka minu treeningvideo kasseti ” Armasta oma keha” Ka seal on kodus treenimiseks kõik vajalik olemas.
Marek Kalmus
MemberJust, katsuge mõistusega treenida siis ehk ei pea perearste oma” tõsise” töö tegemisel segama.
Marek Kalmus
MemberOhud on kindlasti olemas, kõik oleneb palju sulle loodus on nö. kaasa andnud organismi isepuhastus võimet. Mõni paneb eluaeg viskit ja muud solki, tossab nagu korsten, käib talvel paljajalu väljas ja elab 100 aastaseks. Teine jälle külmetab saab kopsupõletiku ja sureb pärast sellega kaasnevaid tüsistusi. Milleks niipalju riskida on olemas tervislik toitumine, loogiline koormuse planeerimine , toidulisandid kreatiin, glutamiin, valgukonsentraadid. Neid õieti kasutades saad kinlasti parema tulemuse kui see vend kes NOID kapsleid neelab ja mis peamine sinu tulemus on püsiv ja sa oled TÄIE TERVISE JUURES. Mida ei saa kindlasti öelda kapsleid neelava venna kohta. Kuigi visuaalne tulemus võib ju mõni aeg midagi muud näidata.
Marek Kalmus
MemberKuklatagant kangi surumine on väga paljudel õlad p….se keeranud, Olin ise sama asjaga kaua hädas, sest arvasin, et ilma selle harjutuseta korralikku õlga ei saagi. Tegelikult on aga kangi eest surumine palju kasulikum nagu ka hantlite surumine. Võin öelda, et õlad alles siis kasvama hakkasidki kui loobusin kukla tagant surumisest. Asi on nimelt selles, et kui lased kangi korralikult vastu kaela on õlaliiges väga ohtlikult pinges ja vigastus on kerge tulema. Lugesin ühest raamatust, et seda harjutust tuleks max raskusega treenimisel just sellepärast vältida. Kergega võib teha aga seda trenni lõpu poole ja hästi puhtalt. Kui üldse. Soovitada aga mõnda arsti ei oska, sest siiani olen oma hädadega ise toime tulnud. Kui tekib mingi vigastus on tavaliselt viga kas ülekoormuses või vales sooritamise tehnikas. Perearste aga spordivigastustega tülitada on üsna kasutu, ütleksin, et nad on suuremalt jaolt halturtsikud. Olen ise mõnele esitanud küsimusi mille vastust ma kindlalt tean ja olen kuulnud sellist soga, et tekib küsimus kus need inimesed õppinud on.
Marek Kalmus
MemberKuidas saab glutamiinist massi kasvatamisel vähe kasu olla kui ta kiirendab taastumist. DUMAI parin. Sind pole ma tegijaks pidanudki , ära sellepärast solvu ma lihtsalt ei tunne ju sind. Aga massi kasvule aitab glutamiin kaasa kindlasti. Proovi järgi siis näed. Jõudu ja edu! Ära siis kuri ole vana Kalmuse peale.
jaanuar 24, 2004 at 9:40 e.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35806Marek Kalmus
MemberNO problemo. Aitähh sullegi Marek!
Marek Kalmus
MemberLoomulikul, Kuidas sinu arust siis massi juurde saab. Ott kirjutab, et KIIRENDAB taastumist. Mis sa arvad millised võimalused see sulle annab? Mõelda ei oska üldse või? Või sa lihtsalt ei tea kuidas need protsessid käivad, millises järjekorras. Ükskord üks “tegija” küsis mu käest, et kui võtta metaani kas siis on valku ka vaja süüa? Vaeseke, sellised tapavad ju ennast ära. Lugege raamatuid ja tehke endale selgeks mis mille jaoks hea on. Sinu jutust Aleksmak võiks aru saada, et oled kuulnud glutamiin hea olevat, aga milleks? Aspiriin on ka hea, aga milleks? Riopiriin, inosiin jne.
Marek Kalmus
MemberKui treenid ainult kodus siis peaksid vahelduseks treenima ka oma triitsepseid. Sama harjutus ainult küünarnukid liiguvad keha ligidalt. Kui jõuad siis tõsta kaks seljatuhedega tooli vastamisi, võtad seljatugedest kinni, jalad kõverdad põlvest ülesse ja teed surumist nagu rööbaspuudel.
jaanuar 23, 2004 at 7:30 p.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35802Marek Kalmus
MemberAitüma kõigile ja veel keda huvitab ja kellel põlv nõrgaks ei lähe siis on võimalik kõike seda algusest lõpuni näha ETV-s. Nimelt oli sellel hommikul saatesarja 112 oma kaameratega sünnitusmajas ja soovisid ülesse võtta seda kuidas inimeselaps ka teist teed pidi siia ilma võib sündida. Saade on arvatavasti eetris 02.02 esmaspäeval ETV-s kell 20.35. Eks ma annan täpsemalt teada. Pean siinkohal mainima, et see oli kõik jummala juhuslik. Tegemist ei ole mitte mingi Kalmuse haiglase edevusega. Aga kui saatus sellise võimaluse mulle kinkis, siis oli muidugi sellest raske loobuda:)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Marek Kalmus
MemberBic, mis ma sulle oskan öelda? Oled väga tubli ja eeskujuks kõigile, võta suvel randa ka ikka piima kaasa mis sa ennast tapad. Võta kohe ämbriga, hommikul jood sealt piima, õhtuks on pett mis pett. Müts maha, Mr. Perfekto.
Marek Kalmus
MemberHautatud aed ja köögivili koos suure käntsu tailihaga. Magustoiduks apelsiini või mandariini. Kui oled peale trenni kohe joonud valgusegu, siis süüa võid paar tundi hiljem.
AutorPostitused