Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
Membervaata viimast vastajat.
MK.
Marek Kalmus
MemberMarek Kalmus
MemberTere!
Arvan, et saan ikka aidata. saada mulle mail-ile täpsed kirjeldused oma praegusest menüüst. Toidukordade kaupa, kellaajad, võimalikult täpne toidu kirjeldus(kogus, parim kui on kaalu järgi) ja kui füüsiliselt aktiivne praegu oled, mitu korda trenni näd. ja tr.aeg. Jaq milline treening. Kirjuta mulle välja vähemalt 4ja päeva toitumine.
Marek Kalmus
MemberTartu Arcoman avatud E-R kella 16-21.30 L-suletud, P-16-17.00
Hinnad nagu ikka… Olete teretulnud!
Marek Kalmus
MemberElvas.
Marek Kalmus
MemberRäägime sellest mail-i teel, kuid arvesta, et päris tasuta ma seda ei tee. ENAM. Kui on ikka soovi siis marek@avancia.ee ja sinu soovid on mulle seaduseks.
Marek Kalmus
MemberKahjuks ei tea nendest midagi.
Marek Kalmus
MemberEhitatud sai 20 erinevat masinat ja pinki. Materjal sai majandi hoovist virutatud ja natuke ka ostetud. Raskused ehk plaadid tellisime Tartust aparaadi tehasest ja osad olid ühe monstrum vene universaalmasina omad. Mingeid mõõte kuskilt ei võtnud ja jooniseid ei teinud. Vaatasime, et enda pikkusele sobiks. Tõsi mõnda masinat pidi 3x ümber tegema enne kui tööle hakkas. Aga masinad teenisid end tublilt lõpuni. Pilte saalist muidugi on kuid netis mitte.
Marek Kalmus
MemberVastab tõele. Praegu käivad saalis suured remont ja uuendus tööd.
Marek Kalmus
MemberTuleks hea meelega aga te ju k…t ei lase:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberAsi on regulaarses vales toitumises! ! !
Marek Kalmus
MemberSeda vaevalt sulle keegi ütleb, et pane mees oled sündinud suruja. Siin maailmas saad sellistele küsimustele vastuse ikka nii, et proovid järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberRegulaarselt hakkasin kangi sikutama 19aastaselt. Enne seda, RATTA ajal tegin seda sügisel ja talvel alates 9-dast eluaastast.
Marek Kalmus
MemberNB! Teatud asjaolude sunnil ei osale enam amazoni foorumites, kui keegi tahab midagi küsida tehku seda marek@avancia.ee aadressil.
KENA SUVE KÕIGILE!!!
Marek Kalmus
MemberKolm kuud tagasi 160kg. 8x. Lahtise kangiga. Hetkel puhkuse aeg, teen 150-nega 6-8x vastavalt enesetundele. Usun et Eestis on tugevamaidki, oleks huvitav neist kuulda.
-
AutorPostitused