Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
MemberJUST NIMELT…
Kuigi mehed on ju asjalikud kõik, nende kohta pole midagi köhida.
Marek Kalmus
MemberÜks puhkepäev võiks olla peale selga ja teine peale kõhtu, säärt.
Marek Kalmus
MemberRind,tric.
Selg,bic.
Jalg.
Õlg.
Kõht, Säär
Ehk nii oleks loogilisem.
Marek Kalmus
MemberJärjekord vajaks kohendamist. Vaata esimest ja viimast päeva. Mõtle kas peale õlga rinda teha, segama ei hakka?
Juhul muidugi kui sa peale viiendat päeva 3 päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei puhka))))Marek Kalmus
MemberJoon abs. igal õhtul vähemalt ühe õlu, mitte mingi k….e vee vaid 8-10%-se. seda enne sööki. Võin kindlalt väita, et see mu taastumisele kaasa aitab. See ei ole pelgalt mingi usk kesvamärjukese imesse. Ma ei ole esimene inimene siin maailmas kes seda väidab.
Samas tahaks tõesti sellise arstiga rääkida kes väidab, et mõõdukas kogus alkoholi on tervisele kahjulik. Kahjulik on see 16 aastasele poisikesele kelle organism ei ole veel välja arenenud.
Aga ex geenid on jällegi need mis asja otsustavad. Mõnele ei sobi õlu mõnele on jälle piim mitte soovitav.

Marek Kalmus
MemberMulle sobivad aga järgmised harjutused.
Istudes hantlitega vaheldumisi 3×12
Scotti pingil ja plokiga 3×15.-8x suurenev raskus
Hantliga ette kallutatult, ühe käega 2×15-12. suurenev raskus
Seistes plokiga ühe käega hästi konsentreeritult 2×15.
Ärge proovige iga hinna eest raskust suurendada, enne mõelge kas ma sama raskusega puhtamalt teha ei jõuaks“`?
Marek Kalmus
MemberJah Arnold sina ja Ott ei hääletanud, aga kas sa minu kaitseks sõna võtsid või Ott??? Ma kirjutasingi, et saatsin paberid hiljem ja olen selles süüdi ja karistuse ära teeninud. Aga KAS KAKS AASTAT ? Kas kõik niiöelda minu vastu hääletajad teadsid et need paberid on olemas.? Jah reeglid on reeglid. Aga olgem ausad, ma ju ei kasutanud dopingut et enda tulemust parandada. Ja sellest lähtudes anti mulle 2 aastat selle eest, et ma oma pabereid kohe kontrollis ei esitanud. Ma saan aru, et kui järgida rangeilt reegleid siis ei ole mul midagi kõssata, aga kas nii ikka oli õige, lisaks veel kogu see meediakära. Üldsuse silmis olen ma ju nüüd lootusetu keemik… Sinu võimuses Arnold oleks olnud seda asja siluda, just nii nagu üks president enda sportlasi peaks kaitsma, aga ei sinul ega tervel Eesti kulturismil polnud mind tarvis.
Arvan, et ühegi teise alaliidu juht ei oleks oma sportlast sellise juhuse puhul niimoodi ÜKSI JÄTNUD. Oleksid ju võinud mind kas või ajakirjanduses kaitsta kui ma sulle ikka “sümpaatne”??? olen, nagu sa kirjutad.
Ilusaid unenägusid!
??:”>Marek Kalmus
MemberLoodan, et mu postitust seekord maha ei võeta, vastupidi, tahaksin hr. Tokkolt sellekohta põhjalikku selgitust.
Marek Kalmus
MemberViha, kadedus, tunnustuse vajadus. Jess, pihtas põhjas! Miks mu kirjutis sind nii väga ärritas, küsisin ainult et miks selline tširkus?
Võin sulle vastata, sellepärast, et see on järjekordne võimalus sul ennast upitada ja tähtsaks teha. Ma ei oleks ju mingi valemiga hakanud sellel ajal kui noortega tegelesin nõudma mingit reklaami amazoni lehel, et vaadake kui kõva mees, minu õpilased võidavad!!! Kui ka oleksin seda teinud poleks teie “Vennaskond” sellest seal essugi kõssanud.
Aga ex te pullige pealegi, kes teid saab maapeale tuua.
Teistkordset karistust kandev , dopingu tarvitamises: Marek Kalmus.
JAAAAH….! Siiski. Aasta tagasi kui KV-tel mind kõrvale tõsteti nn. keelatud ainega, mida minu organismist leiti, pean siikohal ütlema. Selle aine kasutamine on arsti poolt mulle määratud ja välja kirjutatud. Pean seda kasutama ka praegu ja olen kasutanud seda viimasd 4 aastat. Minu viga oli aga see, et ma enne võistlustele sõitu ei võtnud oma arstilt vastavat paberit dop. kontrollile esitamiseks. Saatsin need hiljem kui karistus ei olnud mulle veel määratud Hr. Arnold Tokkole. Kuid kas neid arvestati??? Mulle isegi ei vastatud. Jah ma tean, et olen süüdi selles, et õigel ajal oma pabereid korda ei teinud, Kuid ma ei olnud MM-il ega olümpial vaid Eesti kv.-tel. Olen süüdi ja karistuse oleksin pidanud saama, aga kas EKFL ei oleks võinud seda arvestada, et ma arsti ettekirjutuse järgi pean kasutama sellist ainet ja sellest lähtudes ka karistuse määrama???
MA VÄGA KAHTLEN, Kas EKFL-i juhatus karistuse määramise hetkel sellest teadis, et ma seda ainet kasutama pean. Arvan, et Hr Tokko need paberid lihtsalt “unustas” ja need rändasid kohta kus on kõik mittevajalik sodi.
Ütlen veel, ma tõesti oleksin pidanud enda eksimuse puhul saama mingi karistuse aga kas tõesti KAKS AASTAT? ? ? ?
Kui nüüd näiteks Hr presidet väidab, et ma pole mingeid pabereid näinud, siis mul on olemas tšekk sellekohta, et ma need tähitud kirjaga talle saatsin ja seal on näha ka kuupäev, et tegin seda nädal enne seda kui EKFL-i juhatus kogunes erakorralisele kokkusaamisele, et arutada Marek Kalmuse juhtumit ja määrata talle vastav karistus.
Ausalt, Selline asi teeb tusaseks küll ja paneb taevasse tõstetud pilgul küsima: ” Miks ei ole maapeal õiglust”?……………
Ilusat pühapäeva kõigile!!!
Karistuse lõpuni veel aasta ja kaks kuud.
??:”>

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberNÜÜD SIIS PEALINN KA ÄRGANUD:
Nüüd hakatakse siis järjekordse “äriideena” promoma Ott-i ja tema kõikvõimsust.
Olen Tartus sellega tegelenud viimased 4 aastat( Vaadake Eesti mv-te ja karikavõistluste protokolle juunioride ja noorte klassis. Need võitjad on olnud enamasti Tartust ja minu õpilased. Võitjate hulgas on olnud ka naisterahvaid. Olen teinud seda tööd omast ja oma pere ajast , samas TASUTA. Kas ka OTT seda tasuta tegema hakkab??? Ma kahtlen.
Loomulikult on see v-hea, et Ott seda teeb. Aga milleks selline kära( vahepildid ja jutud amazonis). Las võistlusprotokoll näitab seda kui tulemuslik see töö saab olema.
6x-ne EESTI Abs.meister Kiivikas ise…… ))))) Lahe, jõudu teile Ärihaid. Ärge ainult enda tunnustuse vajaduses noori tühjaks pigistage.
3x Euroopa ja 1x Maailmameister Fitnessis, NABBA Maailmameistrivõistlustel kulturismis 5 ja 7 koht. Lisaks veel Eesti kulturismi 1xabs meister paljukordne raskekaalu Eesti meister, 6x Eesti abs. karikavõitja, 1xEesti rammumees, 1xEesti meister rinnalt surumises, 5x Eesti meister jalgrattaspordis JNE: JNE. )))))))
Mister: Marek Kalmus isiklikult.))))))))))
Oi me oleme kõik kõvad mehed)))))))))))).
??:”>Marek Kalmus
MemberSiin vastajaid nii, et tapab tea kas minu arvamus midagi maksabki.
Aeroobne treening. Kõik sõltub ju sellest mis on sinu eesmärgid. Kas soovid rasva põletada, lihtsalt head enesetunnet või siis lihasmassi kasvatada ja aeroobse trenniga oma üldist suutlikust säilitada tõsta. Kui su eesmärk on ikka vähe kasvada siis enne jõutrenni ei maksaks küll aeroobset teha, lihtsalt lihastrenniks jääb siis energiat napiks ja kangitrenni effektiivsus väheneb. Soovitan siis kas hommikul või kohe pärast jõutrenni. Pole paha ka mõlemal korral ja 30min. korraga. ja vähemalt 3x nädalas.
Marek Kalmus
MemberJutt jummala õige Dev. Mõni valab ennast 2x päevas suppi ja praadi täis ja imestab, et miks nii s…t olla on. Nagu kunagi koolis öeldi, et LOLL PEA ON IKKA KEHALE NUHTLUSEKS!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberTere!
Mina söön viinereid ja kartulit, ei mingeid tai-sid ega weidereid ja püsin ikka püsti. Kang mu käes ja õlgadel ei ole läinud mitte kergemaks kui tai-de weiderite ja kõige muu staff-i ajal, pigem isegi vastupidi.
Milles küssa????? Ne paimuu…
Usk endasse, loogiline treeningu ülesehitus ja korralik tavatoit peaksid olema praegu need asjad mis aitavad aregus edasi enamus tegelasi kes siin kiiksuvad. Kui sellised asjad enam ei aita siis hakake katsetama neid tai-sid ja weidereid.
MemberKui ma siin nüüd kirjutan, et Arnold võttis metaani 8-10tbl. korraga ja nii hommikuks lõunaks kui õhtuks siis saavad amazoni isakesed minu peale väga kurjaks. Aga ma ei kirjuta, te lihtsalt ärge seekord uskuge seda mida näete:)
Kuigi just nii kirjutab Arnold oma autobiograafias, “ARNOLD”. Aasta oli siis 1968, nii, et võite arvata ise kui suured olid need doosid tema tipp ajal. See, et mõni tark siin väidab, et karp metaani ja mune enam polegi, või saad kohe maksa vähi. On lihtsalt ilus muinasjutt pailapsele. Kui see tõesti nii oleks siis elaks Eestis, kulturistidest vist tõesti ainult meie NR. 1 ………………..s.

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid see ei ole siin ka mingi üleskutse kõiki keemiat proovima.
Ütlen omast kogemusest, kõva tööga saavutab väga palju, aga mitte kõike…
Ilusat seda-aastat!
Marek Kalmus.
Marek Kalmus
MemberMitte ükski jõuharjutus ei mõjuta sinu loomulikku luustiku arengut.Kui siis ainult niipalju, et nad muutuvad tugevamaks kui jõuharjutustega mittetegelejal. Ise olen teinud kang turjal kükke juba alates üheksandast eluaastast ja kas ma olen kasvult kidur või??????
Hoopis liig varajane steroidide tarvitamine võib põhjustada skeleti enneaegset luustumist.
Usun, et selline arvamus ongi pärit sellest ajast kui steroidid ei olnud veel keelatud ainete nimistus.
AutorPostitused